icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nellynnnka
13. dec 2017

@ivusik1111 tak som si akurat bola kupit ..
Zazvorovy caj
Tak uvidime ..znepokokuje ma dnesny ..
Ruzovy vytok...
Slabo ruzovy alebo hnedy svetlo hnedy ..neviem no ... nepaci sa mi to

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka zázvor počas tehotenstva pomaly veľmi slabý a nie veľa

nellynnnka
13. dec 2017

@olylili
No citala
Som
O
Tom ..jedna salka
Caju dufam ze neuskodi

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka jedna nie

nellynnnka
13. dec 2017

@olylili mna skot zacina trapot svedlo
Hnedy vytok 😩

ivusik1111
13. dec 2017

@nellynnnka
Máš vytok ? Nemusí to znamenať nič ... kedy si mala mat ms ? Lebo v čase kedy si mala dostať ms sa môže objaviť spinenie ... a veľmi či ? Bolesti nemáš ?

nivea777
13. dec 2017

@nellynnnka ako som ti pisala aj pod prispevok,so zazvorom opatrne,moze sposobit potrat v skoroj stadiu a vo vyssom stadiu predcasny porod.. sposobuje stahy maternice

nellynnnka
13. dec 2017

@ivusik1111 ms som
Mala mat okolo 10 decembra 3-4 dni po Ms som
Dnes ...nie nemam zatial ziadne bolesti ... vobec je to slabo hnedy Vytok ...
Az do zlta alebo ani neviem ako by som to opisala
Ziadna krv len ten hnedy vytok
Zijem v anglicku a zdravotnictvo v anglicku 0 bodov ..volala som lekarke povedala ze som len v 5tt a
Oni nemozu urobit nic ze mam zavolat az ked to bude uz normalne krvacanie ..
Ze spinenie nemusi znamenat nic ... ze je to bezne ... v prvych tyzdnoch tehotenstva cize ..vysetrit ma
Nevysetria ....
A neostava mi nic ine len dufat ze je to neskodny ..hnedy vytok

nellynnnka
13. dec 2017

Myslis ze ... zazvorovy caj... jedna salka dene uskodi ?
Ja ho asi nebudem pit asi si urobim .... normalny ovocny z medom si ma vystrasila plus ten moj hnedy vytok ktory dnes mam ... 😭@nivea777

petkaerdal
13. dec 2017

Ahojte baby,po rokoch nakukam spät na konika,kedze sa snazime o babo...mrknete mi prosim na foto?
Mam sice uz 3 deti,ale pred par rokmi testy nerobili kadejake podivne falosne ciarky a kanaliky,co sa tu casto pise, toto je test women secret,moze to byt kanalik ? Co myslite?
Som 10 den po ovu.
Dakujem

nivea777
13. dec 2017

@nellynnnka ja hovorim opatrne,nie ze ziadny.. ked si spravis jeden denne a slaby tak by sa nemalo stat nic..nemalo ale nikto ti nezaruci na 100%..boli mamicky ktore pili zazvor cele tehu a nic sa im nestalo..to mas ako pri vsetkom,ked dvaja ludia zjedia pokazene jedlo tak jednemu mozno bude len zle a druhy moze skoncit v nemocnici.. zalezi od toho ako to tvoje telo prijme atd.. strasit nechcem,to je zname o zazvore.. ja som si dala zazvorovy caj raz ale len taky slabucky,trochu ma bolelo brucho ale nic hrozne,mozno to ani nebolo z toho..

nellynnnka
13. dec 2017

@nivea777
Jasne ved na kazdeho to ...vpliva inac
Dakujem za radu urcite si dam pozor kolko toho vypijem 🙂

biba12
13. dec 2017

@petkaerdal ja myslím, že toto kanáliky nie je 🙂

peta111
13. dec 2017

@biba12 Ahoj môžeš mi prosim napisat co su tie kanaliky?

nellynnnka
13. dec 2017

Co si myslite o slabo hnedym alebo skor az zltym no nieco medzi tym ale slabej farby
vytoku.. v 5tt? U lekara som bola ale zijem v zahranici a ... tu to funguje inac ...pokial
To nieje ..krvacanie a jasno cervena krv sa vraj nedeje nic lebo ze v 5 tyzdni je to normalne slabe spinenie cize ...nic ine mi neostava len cakat leno prvy ultrazvuk mam az o 2 tyzdne .. .. nemam ziadne bolesti ... len sa citim trosku choro... boli ma strasne hlava a hrdlo ...

Stretol sa tu Niekto uz z niecim takym ???

val9
13. dec 2017

@petkaerdal kanalik to nie je, lebo je tam farba .. ja by som na tvojom mieste pockala dva dni s testovanim a tak skusila zasa 😉

sabinka277
13. dec 2017

Zienky taky žltý výtok v 5tt je to normálne ci? Nič ma neboli ani nič... Zajtra idem lekárovi na kontrolu a sono len ci sa obávať a ísť už dnes ďakujem za pomoc...

dlucy
13. dec 2017

@sabinka277 bielo zlty je ok je to klasicky tehu vytok 😉

nataliaen11
13. dec 2017

@sabinka277 myslim ze to nevadi..pokial nekrvacas nemas nejake silne krce alebo bolesti je to ok..maternica sa roztahuje a pripravuje..🙂

nellynnnka
13. dec 2017

@sabinka277 aj ja mam akurat taky 🙄🙄 a som v 5tt
Zlty a slabo hnedy ani ho neviem opisat .. ziadne bolesti no citim sa choro ..
Ale
Zijem v anglicku a tu to je na Hlavu :(
Vraj pokial to nieje ... jasno cervena krv tak..v 5 tyzdni je to normalne ale
Kazdopadne ja by som isla
Uz dnes ...

sara34valentina
13. dec 2017

@petkaerdal je to tam 🤰😉
Gratulujem

sabinka277
13. dec 2017

@dlucy
@nataliaen11 akože mi odľahlo... Nie nie nekrvacam nič ma neboli sem tam kŕč pri kýchnuti ale tak to som si zvykla na ľavej strane vaječníka ale to doktor povedal ze sa všetko chystá pekne 🙂 tak hádam sa nemám čoho bat🙂

sabinka277
13. dec 2017

@nellynnnka len oddychuj to ja robím len oddychujem síce pri malej sa nie vždy dá ale dá sa 🙂

sara34valentina
13. dec 2017

@nellynnnka
Je to len cistenie maternice, po uhniezdovani..
Pokial nemas silne krce je to v poriadku..
Biely silny vytok byva na zaciatku tehu Ked Sa vytvara ochranna zatka na krcku..
❤️

nellynnnka
13. dec 2017

@sabinka277 Odychujem lezim
Pijem cajik babo este nemam manzel
V robote mam klud teplucko a tichucko 😁😁😁😁😁😁 ale stale ten vytok mi vrta v
Hlave

nellynnnka
13. dec 2017

Takze myslis si ze je to Okey mat hnedo zlty vytok ?
Len dnes rano som ho nasla
Na ..toaletnym papieri nie na gatkach ... tak sa bojim zatial nemam ziadne ..bolesti..krce ani krv som nenasla .. len slobo ruzovy vytok a hned na to hnedy a potom sa ... zmenil skor na zlty a hnedy mix ja ani neviem ... snazim sa to kontrolovat ale momentalne som skor sucha ..tak neviem ...

@sara34valentina

nellynnnka
13. dec 2017

@sara34valentina
Ten vytok som si spajala
Aj z tym ze sa ako naschval dnes citim ...dost choro boli ma hrdlo ... hlava citim sa ako keby namna nieco liezlo ...tak dnes som dostala inekciu proti chripke ...ktora sa aspon tuna v Anglicku dava kazdej tehulke ...

Tak neviem myslis si ze to moze byt spojene aj z tym ? Horucku zatial
Nemam stale si meriam cize ... neviem 🙄🙄

mimiqa
13. dec 2017

@val9 jeminee..cajjj...hroznooo..stavu z kyslej kapusty..aa potit na druhom tele 🤣🤣..aj jaaa od vcera inak horucky

nataliaen11
13. dec 2017

@nellynnnka dievcata nestresujte zvytocne a nesledujte sa takto prehnane..viac si tym uskodite ako pomozete..ku nam chodi na pohotovost vela takych zien co pridu na zaciatku tehu s tym ze maju vytok alebo spinenie pritom na vlozke nic nie je a nemaju ani ine tazkosti..doktor im vzdy len povie ze je to uplne normalne na zaciatku tehotenstva ako som uz pisala telo sa na to musi pripravit maternica rastie nebojte sa..ak nekrvacate nemate krce je to v poriadku

val9
13. dec 2017

@mimiqa vieš čo zle som spala a ráno mi už divne bolo a teraz zimnica . asi ujdem skor z prace 😒 aj ty ??? dačo je vo vzduchu 😠