icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nellynnnka
13. dec 2017

@nataliaen11
Asi mas pravdu ..prehnane to pozorujeme a mozem povedat sama za seba ... ze ma to velmi vystrasilo lebo do teraz taky priesvitny az do zlta natahovaci normalny hlien a potom si najdem na taoletaku vytok ako ked mi koncia kramy alebo zacinaju to cloveka teda vystrasi keby ze niesom chora ze sa necitim vazne choro zle hlava ma boli hrdlo ma boli cely clovek ma boli mozno by som az tak nestresovala no to ako sa citim plus vytok ma znepokojuje no nastastie nemam ziadnu krv .. alebo krce a bolesti brucha ...

sara34valentina
13. dec 2017

@nellynnnka na zaciatku tehu zena Ked na slabu imunitu ochorie, podobne chripke Ale chripka to nie je 😂
Neboj to ma kazda tretia tehulka

dlucy
13. dec 2017

@sabinka277 mna bolia napriklad krize sem tam podbrusko ale gynda ze je to ok to k tehu patri musime len vydrzat 😉

nellynnnka
13. dec 2017

@sara34valentina
Tak dufam ze to cim skor prejde lebo sa citim ako keby ma
Presiel vlak vdaka vam som ...
Trosku kludnejsia dakujem vidim ze sa v tehotenstve ..
Vyznas 🙂 teda priznaky atd dakujem este raz dufam ze mas pravdu ... a je vsetko v poriadku ak to je neskodne spinenie tak ako dlho by take spinenie malo trvat ?

mimiqa
13. dec 2017

@val9 ja som stale pn tak ci tak...do konca roka ostavam..a po novom aj tak riesim vklad takze ostanem urcite pn stale

mimuska18
13. dec 2017

Ahojte prosím vás o radu je na tom teste niečo,lebo mne sa v určitom uhle zdá duch, lenže vec je taká že som 8dc ms bola ako zvyčajne a teraz neviem a nechápem čo sa deje ďakujem za odpovede pekný zvyšok večera🙂

petkaerdal
13. dec 2017

@val9
Len mam obavy,teraz navecer som skusala a vobec nic ☹( ta ista znacka..
Skusim rano este jeden..

petkaerdal
13. dec 2017

@mimuska18
Presne takeho ducha som mala predvcerom,akoby bielo-seda ciarka po stranach ohranicena a dneska toto-vid foto...
Drzim palce

mimuska18
13. dec 2017

@petkaerdal vieš poslať tu tvoju fotku lebo akosi nič nemôžem nájsť ďakujem síce neviem ako je možné mať po normálnej ms ducha na teste ale nevadí spýtam sa asi u lekára🙂

ivusik1111
13. dec 2017

@nellynnnka
Áno vraj je to normálne ze vraj to spôsobuje to ze sa bábätko v tebe zabyvava 🙂 nestresuj zatiaľ a oddychuj 😘

petkaerdal
13. dec 2017

@mimuska18
Alu foto myslis?

nellynnnka
13. dec 2017

@ivusik1111 ako dlho to ma trvat . Vlasne ?
Ono vytok je stale hnedy tmavo svetly 🙄😏

mimuska18
13. dec 2017

@petkaerdal toho tvojho testu ako vyzeral 🙂

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka prvá dve tehu som mala bez akéhokoľvek vytoku spinenia až teraz pri tomto som začala od 6 až do 12tt špiniť chodila som každý týždeň na kontrolu či je ok brala som duphaston a dycinone a až neskôr sa zistilo že sa mi odlupoval plodovy vak ak ti poradím pi čo najviac vody s vytlacenym citrónom pomáha na jemné spinenie

nellynnnka
13. dec 2017

@olylili myslis ze pozastavuje
To spinenie alebo ako?

nellynnnka
13. dec 2017

K@olylili ake spinenie si mala ty ?
Len hnedy vytok ci. ??

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka prvé na začiatku slabunko ružový a potom hnedý no a potom v 12tt to som bola na pohotovosti sa zo mňa doslova vylialo asi deci tmavo červenej krvi ale všetko bolo v poriadku pichli mi nejakú injekciu a poslali domov od vtedy všetko prestalo

val9
13. dec 2017

@mimiqa ty sa len pekne davaj dokopy nech sa po novom roku tesime spolu 😘😇 prosim povedz mi ze je dnes silnejsi😍🤗

olylili
13. dec 2017

@val9 gratulujem už je pekne vidieť

val9
13. dec 2017

@petkaerdal skus dat pauzu od testovania alebo v piatok rano vyskúšaj drzim palce...ale poobede mas nizsie hcg ako rano..
Mne zas duchuju poobede rano nic nechápem tomu🤔

val9
13. dec 2017

@olylili dakujem dufam ze to nedopadne ako minuly mesiac mam 7 dni do ms a momentalne som chora 🤔 tak uvidíme 🤗

nellynnnka
13. dec 2017

@olylili
Poznam zeny ktore ...povazuju presne take spinenie za ms...
Obavam sa ze v anglicku to funguje vsetko inac ...je to tu vsetko na hlavu keby Ze niesu na druhy tyzden vianoce uz som na slovensku mam obavy ako to dopadne ten vytok nemam na gatkach iba na toaletnom
Pepieri...A iba ak idem na wc ..
Inac som sa skusala len tak utierat tak nic alebo len zlta skvrnka ...

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka niektoré ženy spinia na začiatku mňa to vystrašilo lebo prvé dve nič také ....tak len oddychuj a tá voda s citrónom

petkaerdal
13. dec 2017

@mimuska18
Myslis ten s duchom? Ten nemam vobec,to sa nedalo ani odfotit. To bolo ,ako biela ciarka,ohranicena. Akoby ta predryta ryska...
Az dneska toto.
Snad test neklame

nellynnnka
13. dec 2017

@olylili a naco ze sluzi ta voda z citronom ?
Dakujem dufam ze je to len neskodne spinenie

suesue1983
13. dec 2017

@olylili Ahoj ako sa máte?😊Pozerám že drobec je už poriadny chlap😊A tiež že si zostala verná dúšikom na teste super 👌🏻Ja už sem len občas nakuknem)

olylili
13. dec 2017

@nellynnnka podoby na sťahovanie drobných žiliek čiže zastavuje jemne krvácanie

olylili
13. dec 2017

@suesue1983 ahoooooj máme sa dobre drobec má zajtra 5 mesiace len kojim a má vyše 9 kíl 19-teho ideme na druhé očkovanie vy sa ako máte 😊

simonkazga
13. dec 2017

@laydy7777 ako ste dopadli?

mimiqa
13. dec 2017

@val9 jemine jasne ze jeee🤗😍😘boze mojaa...uz teraz klud...neries..nemysli na nic zle..len pozitivne..nasad kyselinu listovu....aaa teraz cakat ze bude meskat ta mrcha...nikomu to nevrav este....a o tyzden sa opijem ja za teba..ty uz ruky prec od vsetkeho zleho 😃