icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nellynnnka
13. dec 2017

@matilda72 ahoj no ja som neska bola
U lekara sice mi este nerobili ultrazvuk ale ... hovorili mi ze som urcite v 5 tyzdni od poslednej ms nie v 6.. tyzdni takze uz v tom mam jasno .. 😁😂

ivusik1111
13. dec 2017

@tygricatko
Jasne je tam dusík druhej 🙂 je to rozobratý pepino však ? Ja som mala takého dusíka este slabšieho na tomto teste a som v 6 tt 🙂 držím prsty nech silnie

mimiqa
13. dec 2017

@tygricatko daco daco tamm je 🤗😉

matilda72
13. dec 2017

@nellynnnka tak on to vie aj podľa veľkosti ale hlavne podľa poslednej ms 😀

nellynnnka
13. dec 2017

@matilda72 no ultrazvuk este nebol ...Ale
Tak urcite .. dr podla velkosti uz urcite presny tyzden v ktorom
Som
Uz sa to nesnazim pocitat radsej :D

val9
13. dec 2017

@mimiqa normalne uvazujem ci povedat muzovi ci nie 😍🤗🤔

wewe28
13. dec 2017

@val9 určite nepríde...bude to krásny darček pod stromček 😀😉

val9
13. dec 2017

@wewe28 dufam ze mas pravdu ...nehovorim mu zatial nic uvidime do vianoc😍

mimiqa
13. dec 2017

@val9 este mu nehovor az kym nepride mrcha do vianoc..mu das darcek cumlik pochopi😘

@wewe28 tu foto nedavaju hned??

val9
13. dec 2017

@mimiqa toto je skvely napad ...situacia u nas doma muz vybera co vezme za body zo slovnaftu. a tam elektricka opatrovatelka pre babatko ... kuka na mna ze toto asi nam netreba ci? Normalne zachvat smiwcju som mala😂😂😂😂😂
@wewe28 ak uz bije srdiecko tak davaju foto podla mna 😘

tygricatko
13. dec 2017

@ivusik1111 Je to woman secret. Som cca 10 dni po ovulacii, skoro som odpadla, ked to tam vyslo.. vlastne hned a ciarka zostala. No som zvedava, spravim dalsi v piatok 🙂

iwulqa
13. dec 2017

Baby dufam ze to vyjde tento mesiac. Cely cyklus sme sa snazili 2-3 dni len 1x bola pauza 4 dni co bol muz prec.

laydy7777
14. dec 2017

@simonkazga dopadli sme dobre. Drobec ma 5.5cm robil salta o dusu v brusku bolo to krasne. Len v moci som mala zvysene bielkoviny a ketony. Musim vela pit lebo moc tomu nedam.a toto je nas drobcek😘

simonkazga
14. dec 2017

@laydy7777 bambulka malicka 😍 nádherné správy 😘

wewe28
14. dec 2017

@val9 ja v to tiež verím. Bude to úžasný darček, ak to do tej doby vydržíš. Viem, že je to ťažké 😀😘

wewe28
14. dec 2017

@mimiqa @val9 neviem, skúsim sa spýtať 😀

ishkaa
14. dec 2017

Baby..dnes mali dojst kramy, nedosli..takyto je test..uz v tomto dni,ak by som bola tehotna, by som mala mat peknu druhu ciarku ze? Mam totiz doma aj digi test no vaham ci ma zmysel ho pouzit ak tento je negativny...

krajcovicka
14. dec 2017

@ishkaa ja tam vidím pidi dušíka-čiaročku, počkaj dva dni a keď nepríde ms tak testni...

sophinka17
14. dec 2017

@ishkaa ja tam bohuzial nevidim nic :(

val9
14. dec 2017

@wewe28 musím vydržať.. ale tak viem ako dopadlo minulý mesiac, že som sa naplakala a bol ešte viac smutný z toho ako ja hádam.. čiže počkám kým to nebude 100% 😂😍
Moja myslim dnes na teba o ktorej máš kontrolu?? 😘🙏

val9
14. dec 2017

@ishkaa hmm mne sa na notebooku niečo ukazuje,testovala si uz aj predtým? či nie?

ishkaa
14. dec 2017

@val9 mi ano, teraz som vsak vydrzala mam jeden den meskanie..ono duch tam je, no cakala som ze uz bude riadna ciarka ak nahodou...

val9
14. dec 2017

@ishkaa vydrž ešte mohla si mať posunutú ovulku.. počkaj aspoň 2 dni 🙏

darinkazv
14. dec 2017

Žienky, všetkým Vám držím palce, ešte takto pred rokom som stále len dúfala, že raz to vyjde. To som ešte netušila. Netušila som, že 2 dni po svadbe zistím, že sa naša rodinka rozrastie. Testík je z 19.12.2016 a z tej slabulinkej druhej čiaročky je už dnes nádherná 3 mesačná skoro 6kg bábika. 🙂 Tak netreba zúfať. Môj manžel sa dočkal po 17tich rokoch a spolu sme sa snažili 13 mesiacov. A práve ten 13ty, keď som prestala merať, testovať a stále nad tým premýšľať, lebo som mala skúšky v škole a prípravy na svadbu, tak to prišlo. 🙂 A na moje veľké počudovanie, som vydržala 5 dní nič manželovi nepovedať a dať mu to ako darček pod stromček. Nikdy nezabudnem na ten pohľad, keď otvoril škatuľku s prekvapením. Držím všetkým snažilkám aj čakateľkám palce. ♥

nellynnnka
14. dec 2017

Baby ...uz od vcera mam Ten hnedy Vytok ..obcas behom dna je slabsi do zlta niekedy .... tmavo hnedy ...a nikto ma nechce vysetrit je to tu na hlavu ...uz fakt neviem co si mam Mysliet ...som
Si myslela ze ..ak je to neskodne spinenie v 5 tyzdni kedy sa babetko uhniezduje tak by spinenie malo trvat maximalne den a dnes uz ak by nemalo zmyznut aspon by ho malo byt pomenej ...

Neviem dr mi nepomoze sama neviem co si mam mysliet 🤔🤔

wewe28
14. dec 2017

@val9 @mimiqa. Tak už sme po kontrole, všetko v poriadku, rastieme, srdiečko bije ako zvon ❤️

val9
14. dec 2017

@wewe28 😍😍❤ výborná správa len tak ďalej ❤

olylili
14. dec 2017

@nellynnnka a spinis ešte? Tak ako včera?

mimiqa
14. dec 2017

@wewe28 🤗😍😘suppeerrr..a uz nech je jul 😄

@val9 no ako dnes test nic🤔

looola
14. dec 2017

@nellynnnka ja som mala takéto spinenie od 6. takmer az do 12.tyzdna a mala som hematóm v maternici.