Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimiqa neviem odradená som, lebo jedna baba mi na druhom fóre napísala, že vraj tieto testy z ebay toto robia .. tak asi počkám do MS... inak nechápem, ale dnes teplota nič akurát zima mi je hrozná a sem tam mam bolesti dole inak nič... a týmto sa chcem tebe aj @wewe28 poďakovať za Vaše milé slová a povzbudenia ste super osôbky 😍😍❤🙏
@olylili ano ..
Spinim ..
Tak ako vcera ..
@looola ja sa skor bojim ze o to pridem a vysetrit ma mozu najskor az 27 decembra je to strasne
@nellynnnka a tú vodu s citrónom si skúšala?
@nellynnnka
A pohotovosť ? Kebyže tam dôjdes a povieš hoc ze máš bolesti ze sú tehu ? Ta musia vyšetriť
@olylili vcera som pila ale .. tak ako dost ma z nej napina a pijem aj caj lebo som chora z citronom
Aj vodu .. ale
To asi hned
Nepomoze ze ? Ono to neni vo velkom mnozstve .. ale
Je to hnedy vytok ..tak len tak by som nespinila ..
@ivusik1111
Volala
Som dr a on ze pokial
To nieje krv ma nevysetri nikto ja neviem
Preco to tu funguje takto uplne na hlavu
@nellynnnka
Nechcem ta strašiť ale ja som v lete potratila v 22 tt tiež to začalo spinenim neskôr krvácaním a tiež mi vraveli to iste a skončilo to zle ... ja by som radšej skočila pre pokoj na duši ...
@ishkaa ja na tom teste tiez nieco vidim 🙂
@ivusik1111
volala som akurat ..povedali ze ma nevysetria lebo ak som v 5 tyzdni od poslednej ms tak som v skutocnosti ... v 3 tyzdni len a na ulatravuku neuvidia nic .. tak ja neviem ako dlho si spinila bolelo ta aj nieco???
@nellynnnka moja ja som tiež v 5tt ale v skutočnosti 3tt...no ako som ti pisala, lekar by uz nieco mal vidiet na utz takže by ta mali vysetrit.
Mne nic nenasiel tak sme vysadili lieky na udrzanie a dnes uz začínam mať hnedy vytok... ☹️
@lucinka12356 No mali ale nemusia ze ??
Ono .. asi taka hodka ... odtial
To .. je jedna ...polska sukromna poliklinika a .. jeden ultrazvuk tam stoji 120 libier ...
@nellynnnka hneď nie ale zmierni mi to stále aj silnú ms...ja som brala lieky na zastavenie krvácania aj na udržanie tehu
A co ti dr povedal ..??
Nic nenasiel coto znamena ..mozno je este skoro a ten hnedy vytok no citala
Som ze v 5 tyzdni .. vraj niektore zeny spinia 2-3 dni po uhniezdeni dietatka ...
@lucinka12356
@olylili Tak skusim dnes ceely den tu vodu pit aj ked si myslim ze babo to neudrzii .. a nejde mi tak o ten vytok ak by bol
Neskodny tak nech si bude 😁
@nellynnnka no veď toto že nevieš či je to ok alebo sa niečo deje ja som bola na nervy aj keď mi lekár povedal že bábo je ok 😀
@nellynnnka ja si to tiež myslím... On mi tvrdil, že gestacny vak by vidieť mal byť... Keď nie je, neznamená to nič dobré... Chodím do súkromného sanatória kde sa tiež platí aj za otvorenie dverí... Neviem kolko je tych 120 libier na eurá ale ja by som dala aj posledné aby bolo moje babo v poriadku... Ale je to na tebe... Ja uz o tretie prichadzam
@olylili stve ma to ze .. mam ten vytok iba na toaletnom ..papieri mozno .. to nieje nic strasne ze sa to da zachranit ale .. musim cakat 2 tyzdne ved .. to je dlha doba ..
@nellynnnka 2tyzdne?😖 tak prajem veľa trpezlivosti a aby bolo všetko v úplnom poriadku
Neviem okolo 150-170 eur
Sobotu urcite idem ....
Stale si o to prisla rovnako najprv len spinenie a potom krvacanie ci ? @lucinka12356
@nellynnnka u mna dopadlo všetko dobre, pravdaže aj ja son sa zľakla keď sa objavila krv ale doktor mi povedal že spôsobuje to hematom. A žiadna liečba by nepomohla keby to dieťa nebolo zdravé, príroda to zariadi. Tak nič neostalo, len čakať , normálne som fungovala naďalej, do práce som chodila. Po 12.tyzdni krvácanie prestalo samé.
No mam
este jednu sancu ..
Hodinka cesty od nas je sukromna poliklinika jeden ...ultrazvuk stoji 120 libier
Bolny termin maju sobotu ....tak by som asi velmi lutovala ak by som
Nesla ... @olylili
@nellynnnka ja ked som mala hnede spinenie tak to tiez neznamenalo nic dobre
@nellynnnka takze nemysli hneď na najhoršie, možno len hematóm to bude a vstrebe sa. Verím, že čakať 2 týždne je veľa, hlavne v neistote. Ak nevieš k vlastnému doktorovi sa dostať chod na pohotovosť.
No ja som este len v 5
Ono ...bud sa to udrzi alebo nie ...a ten vytok neustupuje skor ..pribuda aky vytok si Mala vlasne ty ??
Akej farby??
Moj mi pride ako plodny hlien natahovaci no sfarbeny do hneda..
@looola
@nivea777 ako dlho si to spinenie mala ?

@mimiqa nemusí byť ešte júl, zasa trocha pomalšie temto...ale taký apríl by som brala 😀 Hlavne nech je všetko v poriadku 😉a ty inak ako?