icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka urob to čo cítiš a to je správne...inak nechápem ten systém v angilcku napr. kamoška prišla o dve bába v 12tt a zistili jej problémy z krvou a musela si pichať injekcie a teraz má už chlapčeka a dievčatko ak by to neurobila tak by o všetky bába prišla...to akože on to vôbec neriašia 5-6potratou a proste nič. však tak to má byť príroda...akože nechápem...inak aj ja som si pichala lieky na ried. krvi...akože to čo sa stalo matilde, že vraj s tým nemalo nič spoločné ale zistili mi nejaku krv. mutaciu pri ktorej je riziko upchav ciev. ale že ženy z touto diagnozou majú deti bez problémou a injekcii ale zlatá dor. povedala, že to u mna nebudú riskovať 😀
ja by som určite k dr. išla, budeš vedieť na čom si...ale hlavne oddychuj, pi čajík, pusti si film, bud z partnerom, a myslí na to ako ti rastie to najkrajšie pod srdcom a to je nový život.
či to beriem pozitívne neviem ale snažím sa... ale na drobčka myslím, občas ked som k Dorke zlá napr. ked plače tak mám pocit, že to len preto že jej dávam za vinu, že sme o matildu prišli, áno sanžím sa žiť dalej, ale každá strata ťa poznačí....ale dorku ľúbim je to môj život. moje všetko a to nezmení nikto tak to malo byť...ale ako som povedal, my ľudia si všetko komplikujeme

matilda72
14. dec 2017

@nellynnnka žiadne od soboty,,,ale teraz a hned máš to príkazom...ja budem na vás myslieť. modliť sa....bude to dobré cítim to 😘

nellynnnka
14. dec 2017

@matilda72
Ja hned jak som zistila se mam ten vytok som volala mojemu dr potom do centra cez ktore som mala tabletky na ovu testy ..na pohotovost a vsetci mi povedali len to ze minimalne musim pockat do 7-8 tyzdna
A to su schopny mi spravit ultrazvuk ... a ze pokial sa nieco stane teraz ze sa oni nemozu robit nic vsetko riadi priroda ...no vsetko je to tu na hlavu ti poviem keby ze neboli sviatky coskoro tak uz som na slovensku
Este raz dakujem urcite sa budem
Snazit na to nemysliet hlavne sa tolko nekontrolovat a sobotu hned pisem ako to dopadlo ❤️❤️❤️ ...

wewe28
14. dec 2017

😘

matilda72
14. dec 2017

😘 tak to verím,...❤😉

luta13
14. dec 2017

@melindusinka foto z 12.12. - vidim ruzoveho dusika...Dufam, ze tmavne...Drzim palceky 😉

ajka32
15. dec 2017

Dievčatá, čistá beloba že? 😀

sara34valentina
15. dec 2017

@ajka32 urob pozajtra rano 😉
Daco tam vidno 🙏

ajka32
15. dec 2017

@sara34valentina fakt? Ja nič nevidím 😀 Och kiežby 🙏

melindusinka
15. dec 2017

@luta13 ahojky,nie moja netnavne zacala som krvacat 😢

karmela
15. dec 2017

@olylili @luta13 @happymia chcem Vám predstaviť našu Leu narodenú 13.12. 7:50 sekciou a mierami 3600g a 50cm už som šťastná dvojnásobná mamina 😍

olylili
15. dec 2017

@karmela jeeeezisi gratulujeeeeeeem želám maličkej a tebe veeeeela zdravíčka veľa mliecka a nech ste čím skôr doma najkrajší vianočný darček krásna je 😘😘😘😘😘❤

trinka
15. dec 2017

@karmela nádherná je princeznička!! A ty sa ako cítiš? Všetko v poriadku?

karmela
15. dec 2017

@olylili ďakujeme mojko 😘

@trinka ďakujem tak druhý cisársky je premna že waaaa na bolesť oproti prvému.Praskla mi aj maternica tak ju zasival a dával do kopy.Ale hýbem sa chcem a musím dnes mi už prinesú malú na stalo.Ale je pravda že sa dopujem ráno a hlavne na noc liekmi proti bolesti.

matka295
15. dec 2017

@karmela jej gratulujem k princeznej 💖 je nádherná a prajem vám obom hlavne veľa zdravia, skoré zotavenie a nech vám robí radosť ❤️

saminko1
15. dec 2017

@karmela gratulujeeem 🙂 je nadherna 🙂 ...vela zdravicka , mliecka a Tebe mamina rychle zotavenie 🙂

karmela
15. dec 2017

@matka295 ďakujeme zlaticka o chvíľku Vám to tiež zbehne a budete mat babulu pri sebe 😊

matka295
15. dec 2017

@karmela áno moja dúfam že zbehne už to nejde až tak pomaly ale čo nám naša žabka predviedla na morfo sone 😂 veď jej narástol Pipík ako svet 😂😘😍 tak nakoniec sa v mojom brušku skrýva chlapisko malé 💚

biba12
15. dec 2017

@karmela jeej gratulujem 🎊 a prajem všetko dobré 🙂

biba12
15. dec 2017

@ajka32 ja nič nevidím.

karmela
15. dec 2017

@matka295 jeminenky to vážne 😁 Zlatý tak prv že dievčatko a potom si povedal no a teraz Vám ukážem,že to nieje pupočna šnúra 😃 Blahoželám moja.Takze bude babuliačik krásny

karmela
15. dec 2017

@biba12 ďakujem pekne 😊

matka295
15. dec 2017

@karmela ďakujem moja 💙 áno asi tak nejako lebo dr len pozrel a hovorí ale veľký pipík má 😂🙈 som odpadla v ten moment. Potvrdený chlapec od dvoch doktorov 💛 takže ten už neodpadne 😝. Juuj teším sa že má také pery ako ja fešák po mamke 😍 ocko je nadšený takže budeme mať malého Radka po ockovi 💚

karmela
15. dec 2017

@matka295 super moja teším sa stebou ja som chcela vždy chlapceka,ale ani jednu moju bambulku by som nemenila.Ked bude všetko Ok do tretice dáme chlapceka 😁 Určite budeš mat krásneho Radka 😘

matka295
15. dec 2017

@karmela a ja som tak veľmi chcela dievčatko ❤️ no nevadí ja sa teším aj na krtka strašne ho milujem a keď vidím na sone čo si tam vystrája a tieto fotky na chladničke nalepené to je láska na prvý pohľad takže nie som ani sklamaná ale som vďačná Bohu že nám ho poslal po dlhej a náročnej ceste. A keď to pôjde a bude sa dať tak budem bojovat aj o druhé tehotenstvo ako o to prvé určite chcem dve detičky to už viem teraz. Takže rozumiem tomu mojko 😘 len nech sú zdravé tie naše detičky ❤️

trinka
15. dec 2017

@karmela hodne hodne sily a Skore uzdravenie! ❤️💋

linsss
15. dec 2017

Baby vcera konecne prvykrat po kyretazi sme sa zacali naplno snazilkovat. Snaad coskoro si konecne najdeme 2//

lucinka12356
15. dec 2017

@nellynnnka tak dnes už odchádza babo moje tretie 🙁

nellynnnka
15. dec 2017

@lucinka12356 ako ..to vies moja krvacas velmi ?? :(

nivea777
15. dec 2017

@matka295 si pamatam ako si pisala ze dr vam povedal dievča a ze mu veris lebo je dobrý.. ja som tiez chcela dievčatko ,mam chlapca ktoremu hovoria ze vyzera ako dievčatko 😂