Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zh4uzeteze6e7u3zezet
@zuzana92521 na tom vrchnom vidiet trocha farby ... ale tak vyckaj .. no co viem od kolegyn ( kedze ja este deticky nemam ) ze kazde tehotenstvo bolo ine a inak zacinalo a prebiehalo. Tak ostava ti uz len vyčkať a mozno skusit testnut nedelu rano 😉
@val9 no uvidíme ci dôjdu a keď nie J tak idem 21 na preventívnu na gyndu tak uvidíme
@karmela gratulujem a prajem veľa zdravia obom je krásna

@nellynnnka vieš že už celkom normálne... Bolesti nemám... Len na srdiecku ale s tym nic neurobim... A ideme sa snazit znovu a ty?
@lucinka12356
Ani si nemala
Bolesti ? Krvacas este?
Cas vsetky rany na srdiecku zahoji ja ??
No zajtra mam ultrazvuk dufam ...ze tam nieco dr uvidi ... a ze zisti preco spinim
Tak bojim sa jeho odpovede .. neskutocne tak ze ani neviem ci dnes zaspim
Bol
Niekto na some uz v 5tt
A bolo nieco vydno? Som v 5 tyzdni zajtra mam is na ultrazvuk koli tomu ze uz 3 den sponim
A obavam sa ze dr tam nic neuvidi ..
@nellynnnka v 5 tt nevidel nič...6 tt bol plodov vak...8 tt bolo srdiečko 🙂
@lenakiss
Vobec nic ..??
Obavam sa ze pojdem ..a neuvidi nic keby ... to bolo nedaleko a zadarmo idem uvidi neuvidi ale tak 2 hodinky cesty len preto ze mi
Povie ... ze nic nevidi za nemane peniaze neviem neviem ..urobim aj nemozne
Pre svoje babo ... len aby bolo vsetko v poriadku ... len sa obavam ze je to velmi skoro kedze ..ms mi zajtra bude meskat ..len 7Dni
@nellynnnka otázne je kedy si mala ovu. Ale aj tak je veľká pravdepodobnosť že ešte nič neuvidí...A ak tam len milimetrovy plodovy vak ...A ani vtedy ešte nič nie je isté :(
@lenakiss ono mne skor ide o to .. ze
Spinim a .. ak to zisti dr teraz ..tak to moze zachranit ...
Ci?? Nemusi zistit ..
Ani len to ? Ze preco?
@nellynnnka no ak nič neuvidí...tak môže povedať že je to buď uhniezdovanie ešte alebo niečo zle ...bude len hádať ...ale s istotou ti to podľa mňa nepovie...ja by som ešte týždeň počkala ...ale viem ako sa cítiš...A nechcem ti určite poradiť zle
@nellynnnka ja som mala po 10 daňovom meškaním takéto...apr ovulaciu som mala na siedmy deň cyklu ..čo je veľmi skoro ..A mám len 22-24 dňové cykli ...
@lenakiss jasne
Ved sama
Neviem co mam robit ..myslim si ze len zbytocne panikarim ...
Neviem sama ....
Ta machulka je ... babo ??
Ale ved ... ako nieje to premna vyhra ze ... uvidi len taku machulku ale lepsie nez nic?? Mam
Sa obavat spinenia alebo nie ? @lenakiss
@nellynnnka nie...práveže ta machulka bola len ten plodovy vak ...o 10 dni cca už bolo aj babo ..to som.bola 7tt+1 ...
@lenakiss
Tak to teraz uz vobec neviem co mam robit....
Bojim sa ze ak budem spinit dalsie dve tyzdne lebo do 27 su dalsie dve tyzdne sa nieco stane .. a obavam sa ze idem uplne zbytocne ... tak skoro na sono
@nellynnnka to je tak 50 na 50 :( ak tam nepôjdeš budeš si to vyčítať ...je to na tebe ...ak aj nič neuvidí môže ti dať niečo na udržanie...ale neviem ako to tam chodí ...
@nellynnnka neskúšala si tu alebo inde kontaktovať nejakého odborníka ktorý by ti poradil?

@val9 hello..kde su tie kuchyne😉