Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenakiss
Ved to asi pojdem .. nebudem ani chudobnejsia ani bohatsia a za ten klud na srdci mi to stoji ..
@nellynnnka na konikovi
@olylili nie ani som nevedela ze sa
To da . 🙄
@nellynnnka kurník dala by som ti link na jedného online gynekológa len už si nepamätám dávnejšie som mu písala a lepšie poradil ako môj lekár
@val9 Inak,ja som istu dobu bola tiez maniak na testovanie a tiez bolo par sklamani,ale nikdy som to nejak nedavala za vinu testom.Jednoducho som bola netrpezliva,tak som tiez testovala skor ako som mala. 🙂
Pozri sa na tieto moje 2testy robene v rovnakom cykle,uz som sa pomaly tesila a mrcha aj tak prisla s 3dnovym omeskanim.Takze znacky testov o tom nerozhoduju,ci su tie ciarky prave alebo nejake falosne.Aj tak treba vzdy verit do poslednej chvilky. 😉
@olylili to vazne ? Ja som skusala hladat na Googli ale ..vsetko stare stranky z roku 2006 a podobne :(
@nellynnnka nie nie normálne aktuálny
@olylili keby ze si nasla alebo si spomenula na tu stranku daj vediet pomoze mi to urcite mozno aj v buducnosti 🙂
@nellynnnka jasne určite mne tiež dosť pomohol
@olylili dakujem si zlata ...
🙂
@nellynnnka ty si už len choď pekne ľahnúť vypnúť myseľ a teš sa na zajtra že je všetko ok
@olylili Kazdy den si nieco najdem :D vcera som ani len neriesila ..ci nieco uvidi na sone dnes mam toho planu hlavu fakt
Asi ... potrebujem vypnut lebo uz neviem co si mam nachadzat aby...mi to nedalo spavat 😂😂
@nellynnnka ja som tiež teraz toto tehu taká bola možno preto má aj tak stále hlava bolela 😂 uvidíš po kontrole už budeš kľudná
@olylili ved keby tak
Bolo same si robime stresy😂
Hlavne zajtra rano Tam hned volam ... myslim si ze pani z ktorov som telefonovala ...nemala ani sajnu ci dr nieco uvidi v 5tt alebo nie ... pocula som po tone hlasu ze nema
Ani len sajnu ... tak preto som si neni az taka ista a nekludla lebo som rozpravala z niekym kto asi len dviha telefony nie priamo z lekarom ktory vie o mojom probleme ....a to je chyba ...mozno ked zajtra zavolam a budem rozpravat z lekarom sam Mi povie ze je to skoro a mozno ma
Ukludni... aj ked uz 3 anglicky
Lekari ma ukludnovali ze
Jemne spinenie je na zaciatku normalne neverim ..!! Anglicania su totiz na hlavu a ..zdravotnictvo tuna je fakt ze na 0. Bodov !!
@nellynnnka neviem osobne ale z rozprávania viem že je to tam strasne ľahostajné a tvoja intuícia tí čo vraví že je to ok? Okrem toho nemáš žiadne ťažkosti nie? Skús zajtra ešte keď tak zavolať
@olylili Asi je to divne ..ale
Este ked som ani ten vytok nemala som asi stresovala horsie nez teraz stale som si hovorila ci je vsetko v poriadku ....
A to som nemala dovod na obavy ... teraz mam ten vytok a ... nieco mi hovori ze ...je vsetko v poriadku ziadna krv ziadne bolesti citim sa Fajn...testy si robim skoro kazdy den 😁😁 ze ci nahodov ciarka neslabne ... vytok je stale...slabsi uz aj ja sa citim trosku istejsia ale ..moze to byt len tym ze dnes mam o trosku lepsiu naladu a
Lepsi den ... zajtra keby ze som
Nesla
Mozno by som cely den stresovala Uvidim rano ... urcite nepojdem nadarmo ... a nezaplatim
Im zato co viem
Aj sama ....
Dve testy na fotke
Boli robene stredu ... ten dalsi dnes ...
Viem ze nemusi ciarka slabnut aj keby nieco nedaj boze bolo zle ale to je len pre moj lepsi pocit :D
@nellynnnka testy sú ukážková ja som si tiež robila kým som nešla k lekárovi 😀
@nellynnnka testy mas krásne a vytok vobec nevadí ked tam nie je krv ja som pri prvej dcerke mala take silne výtoky ze som bez intimky nemohla ani na krok lebo som mala az nohavice mokré 😅a všetko bolo ok tak hlavu hore a užívaj si tehotenstvo 😚
@peta111 to vazne ...??
Ale mala...si hnedy alebo biely vytok ??
Dufam ze je to pravda
Kazdopadne dnes idem na Gyndu .. lebo mi to neda spat ..
@nellynnnka najprv taky slabo hnedý potom uz iba biely
@peta111 ja uz 4 den hnedy :(
Obcas slabo hnedy alebo zlty a niekedy tmavo hnedy ..nie uplne ale tmavsi
@nellynnnka ja som mala pocas celeho tehotenstva hnede vytoky a niekedy aj trosku krv a nikdy mi nic nezistili maly bol v poriadku porodila som ho v 39tyzdni prirodzene 😊
@sewie no som citala ze podaktore zeny to tak proste maju ... dufam ze je to neskodny ... vytok
Dufam ze dnes to zistim kedze som len v 5tt
Pocitam z tym ze vela sa nedozviem
@nellynnnka no presne.. Drzim tibpalce, ako si dopadla? Ten vak by vidiet mohol bit...
@lucinka12356 ved len na to sa spolieham ze uvidi vak aspon ..
Este som nebila
Idem
O hodinku 🙂
@nellynnnka ahoj tak ako všetko v poriadku?

@olylili kde myslis tu ?