Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka no vidis vsetko ok. Som rada. Gratulujem a uz sa nestresuj. Aj ja som mala slabe krvacanie v 5tt a velmi som sa bala. Nasadil duphaston a odvtedy nic a pekne rastieme. Uzivaj si to hlavne v klude a pozitivne. Ja si vzdy hladkam brusko a hovorim drobcovi aby vydrzal chvilku v brusku a potom nam bude spolu najlepsie na svete. 🙂hlavne nestresuj. Drzim palceky
@nellynnnka nooooo super paráda tak už si môžeš s kludom pekne užívať tehotenstvo som rada 🤰
@laydy7777
Uz som si slubila ze ziadne negativne myslienky a nahovaranie viem ze bude vsetko v poriadku .... a dakujem som rada ze to dopadlo takto...
Konecne si to tehulkovanie budem uzivat 🙂 🙂
@nellynnnka gratulujem 🎊
@olylili
No od teraz si tehotenstvo budem len a len uzivat ..lebo
Potom budem lutovat ze som zbytocne 9 mesiace prestresovala 🙂 dakujem za podporu 🙂
@nellynnnka áno presne tak 👍

@lucinka12356 dakujem ❤️❤️
@nellynnnka ahoj, kde v UK si? Nemate tam niekde Early pregnancy clinic? Ja ked som v tehu spinila poslali ma tam na utz. Tehu sice nedopadlo dobre ale ked som otehotnela znova tak som zavolala na kliniku a bez vsetkeho ma vzali
@nellynnnka je to pre zeny ktore maju problemy v tehotenstve a mozes sa tam objednat aj sama nemusis mat odporucanie od lekara. Aspon tu v Severnom Irsku to takto mame
@nellynnnka teraz citam ze uz si to vyriesila 😊 tak drzim palce silno 😊
@saphira83 dobre vediet v buducnosti ze take daco existuje mozno to je aj tu nepocula som o tom este
@nellynnnka
Gratulujem 🙂 som rada ze je všetko ok ❤️Odteraz mysli iba pozitívne a hladkaj bruško ❤️😘
@ivusik1111
Dakujem moja velmi pekne .... ...uz ziadne zle myslienky
Nerobi to dobrotu .. ❤️❤️
@ajka32 nevidno zatial nic..kolko dpo si? Ja 9a tiez ma svrbeli prsty rano tak som si spravila a snehobiely takisto :D zatial ☝️😃
No baby manzelik mi skryl vsetky testy :D a ze najskor mi ich da koncom januara nech ma zbytocne nelakaju :D som zvedava ci vydrzim nekupit ai coilen jeden :D 👏 👏
@nataliaen11 no ja práve neviem kedy bola ovu, predpokladám že som bud 11 alebo 13 DPO čiže to by už bolo vidno. Čiže asi nič. Ms ma prísť vo štvrtok. Ale tebe držím palcee 😉 9DPO je ešte malinko 😉

@olylili ahoj ..no chvalabohu ...vsetko okey sice neviem preco Ten vytok .... ale povedal ze sa nemam coho obavat a
Dal mi ...tabletky na udrzanie ....
Na sone sme videli ten vak alebo ako sa to vola ?
8mm a babo 2 mm
Ono na sone bolo vydno taku malu v tom kruzku a on povedal ze to je to 2mm babo a ze na 5tt
Je to v poriadku myslim velkost ....
Takze dufam ze bude vsetko v poriadku povedal ze ..tabletky pozastavia krvacanie ... tak hlavne som sa ...ponaucila ze
Treba mysliet pozitivne lebo negativne
Myslenie vela robi ... a to som si myslela ze sa to len hovori ale je to pravda od dnes uz len a len pozitivne myslienky 😁