Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellynnnka no čo ti poviem,každý den je taký istý, vstať papať, hrať, spať, von, papať, spať, von, papať hrať a spať 😀 😀 ale začali sme chodiť, vie už krásne držať rovnováhu ale bojí sa a stále chce s niekým chodiť ale ked ju okabátime tak aj polhodinu chodí a nič a popri tom rozhadzuje rukami a pije čaj 😀 😀 a začala sa strašne hádať, ukazuje prstom kričí po nás :..... a čo nič nenapečené, nič neupratané, bordel ako v carihrade,,,ale nevadí vianoce o tom niesú...a vy sa držíte ako ???
@matilda72 😁😁 ale mate veselo ... urcite vam robi... radost a ta detska ... zlost nema chybu 😁😁
Ale ... ja som zo zaciatku stresovala .. zacala piect vianocne pecivo upratovat atd a uz ma
To preslo a bordel vsade zase ako...v tanku no ako sa hovori na Vianoce chodi jezisko nie hygiena 😁😁😁😁 hlavne je ze budu pre malu darceky 🙂 ❤️❤️
A my dobre .. zle mi zatial nieje nezeby som to chcela ale trosku na to cakam ze ake to je 😁😁 a na vianoce teda vobec niesom pripravena spanok mi nedovoli sa pustit skoro do nicoho 😑😏
@nellynnnka no mne pri prvom bolelo brucho a tak že som si myslela, že dostanem ms, také krče, prsia v jednom ohni....a pri Dorke,nič, ani brucho, ani prsia, som si myslela, že niečo nie je v poriadku ale okolo 10tt ma začali bolieť prsia, a bolo mi zle ked som si umývala zuby, a naplo ma asi len dvakrát počas celého tehu. ale v 28tt som bola v nemocnici lebo malá mi tak kopla do žlčníka že som v kuse vracala tri hodiny...ale to bolo iné a preto som si kupila ten angelsond lebo som ani nevedela, ež som tehu
@nellynnnka mám našťastie len jedno 😀 také ročné šidlo, čo je všade 😀 ale robim ucitelku v ZŠ, tak tam ich mám až-až 😀
@miska_hryzka jeej mas dobru robotu to potom deti musis mat velmi rada 🙂
Mna bolia prsia su citlive na dotik a vobec nieje prijemne ..spat bez podprsenky ... aj ked sa so strany na stranu otacam tak strasnie bolia ..
Brucho ma ani velmi neboli ale obcas mam ... take bolesti ako pred ms asi to iste co si Mala ty ...no sa pise ze v 6tt zeny chodia casto na wc ... na malu a .. ze maju ranne nevolnosti... alebo ze sa zmenia chutky jedlo ktore mi chutilo doteraz mi chutit prestane ... a podobne veci ja nic okrem unavy a bolavych prs zatial
Nemam tak aj ja niekedy zpanikarim ci je vsetko v poriadku ale ako vidim nie kazda zena ... musi mat...hned na zaciatku nevolnosti
@matilda72
@wewe28 ach, ahoj... ja mám take “šťastie” že až...mala som jeden test doma, však načo viac nie 😂 idem ráno na záchod, spravím všetko ako mám, test sa zasekol a farba nešla ďalej 😂 takze ani jedna čiarka na ňom, nič... 😅 takze poobede musím kúpiť další, cez obed to dnes nestihnem 🙄 dám vedieť potom...ale návaly nevoľností prichádzajú vždy, zväčšujú sa mi prsia a tak, ale ja to pripisujem stresu, nechcem tomu veriť lebo sa bojím že príde sklamanie 😒
Baby spinenie prestalo 🙏 Už len dúfať , ze o týžden bude na USG aj plod nie len váčok 🙏
@kacenaaa dnes uz bol biely☹ som vcera sla spat taka stastna ze rano uz bude nieco vidno ale nic. Mrcha ma dojst 26 ale to uz by podla mna bolo nieco vidno☹ stale si poviem ze nebudem prave kvoli tomuto testovat skor ako bude meskat a stale testujem a ked pride mrcha tak som neuveritelne smutna☹ od juna 2015 sa snazime. Medzitym som mala jeden MA akurat ☹
@petka9 Ked Az 26,tak Ti Este ukazat nemoze, zalezi od ovulky 😉urob si 24.12.z ranneho
@reyka kedy Maß dostat????? 🤔
@sara34valentina sama neviem kedy bola ovu☹ cyklus som mala 1x 25dnovi. 8.11 som bola u gyn so spinenim a vravela mi ze sa mame na dalsi den snazit. To bol piatok ked som pri nej bola. V pondelok mi prisli obu testy a pozitivny bol aj v stredu. Neviem odkedy mam ratat ovu ☹
Ma tu Niekto skusenosti z tabletamy Utrogestan ?
@sara34valentina ja to mám trocha inak no...26 DC som začala špiniť 2 dni aj s prestávkami, dnes je 32 DC...ale to spinenie nemalo nič spoločne s MS a spinenie bolo asi 11-12 dni po ovulácii tak som tipovala na implantacne spinenie...ale tak si myslím že par dni po implantácii už malo stúpit hcg na takú úroveň aby to test ukázal nie? 😢 lebo ak to bola MS tak veľmi skoro a plus veľmi malo toho bolo tak neviem no nesedí mi to celé aj s tými nevoľnosťami
@nellynnnka to je na udržanie plodu 🙂
@petka9
Ja tam vidím dusíka 🙂

@miska_hryzka ved mas 2 deticky nemas spolocnosti az Az ? 😂😁