Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@qwert77 baby maju pravdu. Tiez som bola testovaci maniak.hladala kazdeho "ducha" i ked tam nebol. A potom som sa vykaslala na to . Ak si tehu druhu ciarku ti moze ukazat kludne az po 10dnoch meskania. A to spinenieohlo byt aj kludne hormonalna nerovnovaha a malo progesteronu. Ak ma zena malo progesteronu zvykne medzi fazami cyklu spinit. Viem sama ze je to tazke ked sa dlho snazis o babatko. Tak isto sa snazime uz vyse 2,5 roka diagnoza PCO podstupena laparka odstranenie zrastov a podobne hormonalna liecba lieky injekcie planovany styk. Mohla by som aj ja testovat tiez pokial mi z tela nevyprcha hcg injekcia ale netestujem lebo zbytocne by tym trpela psychika. Nechaj to na boziu volu. Testni az v den ocakavanej MS ak vies kedy cca bola ovulacia. Cim viac zena tlaci na to hlada skuma pozera ci je tam alebo nie je "duch" tym horsie pre nu . Drzim palce aby sa zadarilo cim skor🙂
@domci1203 no ja som malo progesteronu určite nemohla mat nakoľko beriem duphaston, a testovala som od cca 28-30 DC. takze ja nechcem na nikoho útočiť ale jedna sa do mna pusti že testujem cely mesiac ale tak to nie je...ja netestujem bez nejakých odlišných príznakov, len ak sa mi niečo nezdá (napr. vracanie, vône apod.), prvý mesiac som mala falošnú graviditu, další mesiac vedľajšie účinky Duphastonu a teraz neviem. Práve pre ten stres a napätie nemeriam BT, taktiež nekupujem ovulácne testy...dieťa chceme, ale kvôli tomu sa môj život nezastaví a nebudem cely deň len testovať ako si to ostatne myslia, preto ma to boli keď mi vypisujú že mám relaxovať alebo nemyslieť na testy...no ale ak už niečo moja mama ktorá sa moc neteší na vnučku alebo vnuka (pre ňu som ešte stále jej mala dievčinka) a môj muž vidí na teste, tak sa mi zdá normálne to rozoberať na modrom konikovi, a spýtať sa na názor...a keď pridám negatívny test, tak len kvôli mojim priateľkám/známym ktoré sú zvedavé a čakajú ako test dopadol.
@reyka duphaston je progesteron preto sa predpisuje ženám po ovulacii. A pri duphastone zvykne žena spinit je to účinok toho lieku. Lebo to je nová obdoba progesteronu🙂....to že ti je na vracanie a máš rôzne pachy vôní že ti smrdí niečo a podobne je psychika. Telo máš nastavene tak a nemusí byť to priznak tehu. Daj tomu voľný priebeh a uvidíš ak budeš tehu nebudeš mať okrem meskajucej mrchy žiadne iné príznaky🙂nemá ta prečo bolieť keď ti napíšu že nemáš myslieť na testy je to iba dobrá rada od žien čo sú tu🙂....neries mamu tvoju či sa teší alebo neteší na vnúčatá. Máš 23 rokov si dospelá žena a svoje dieťa budeš vychovávať ty a nie tvoja mamina🙂
@reyka ahoj ako dlho sa snazite? A muz je v poriadku ma urobený spermiogram? Ja som si presla snazenim 4rocnym vysetrenia muz detto uf az sa mi nechce verit ako sme to zvládli bol to boj....preto sa pytam lebo hlavne muz musi byt ok! 🙂
A inak moja známa ma 1 vsjecnik nefunkčný na drihom AMH 0.0 cize ziadna sanca na orehu...boli na ivf a teraz je zase tehu s druhym takze sanca vzdy je a ivf ste nrskusali ci nechcete?
@reyka este dodam kedzr za tie roky viem uz toho dost a z centra pre asistov.reprodukciu tiez....DUFASTON sa MUSI PODÁVAŤ PO OVULACII ak sa užije pred zablokuke ti ju...pretoze sa neuvolni vajicko...dudaston je progesteron a ten sa tvori po ovulacii ..cize ak mas odsledovanu ovu ze prebehla a daa dufaston tak je to ok...ak to urcil LEN LEKAR je to uplbe od veci lebo kazda zena ma ovu inak
Aj mne ho dal lekar pred 6 rokmi 😂😂😂 snazila som sa ako diva pol roka a ovu bola u mba na 30dc ak bola pri PCO a dufaston podany na 15 az 25 den cize voooobeeeec neprebehla a strateny cas ked som to povedala v centre chytali sa za hlavu ze to mnohiii gynekologova davaju ako cukriky a len pofla TANULIEK nie podla osobitosti zeny...takze vaxha nato
A dufaston robi nafuknute prsia je z neho zle spinenie atd takze priznsky ako pri tehu....
@maminka1986 ma prAvdu s tým duphastonom. Dr to ženám predpisujú ako lentilky bez toho aby vedel kedy ma žena ovulku. Môj bývalí gynekológ mi tiež duohaston kázal brať od 15 DC ovu neodsledoval ovulku pri pco ani nebola ako rok bol dlhý a spinila som potom tiež z neho medzi fázami cyklu.
@maminka1986 to máš pravdu dlllllho som brala dufaston a cítila som sa ako tehotná a ovulácie žiadne ale pekné mi po polroku upravil ms
@olylili moja nová doktorka mi to povedala že to mohlo byť z duphastonu keď bol zle nasadení. Teraz užívam druhý cyklus po stimulke progesteron leedepharma 200mmg a žiadne spinenie ani medzi fázami cyklu ani pred ms nemám🙂 tak asi fakt musí byť ten progesteron nasadení úplne správne aby nerobil zlotu zbytočnú🙂
Ahojte. Dievcence moje. Prajem Vam krasne a pokojne Vianoce v kruhu rodiny a aby aj pre vas vsetky boli tie nastavajuce dni pokoja a lasky krasne. Dufam ze vsetky snazilky ktore tuzia po babatku buduci rok ho uz budu mat pod stromcekom tak ako my. Tieto vianoce budu krasne lebo mam drobceka pri sebe este v brusku ale buduce budu pre nas tie najkrajsie. STASTNE A VESELE😘
Zienky prajem vam stastne a vesele vianece nech sa vam dari a prezijete ich v klude a pphode v kruhu rodiny a nech si kazda najdeme tie vytuzene dve ciarky. A vazim si vas a kazdu jednu pomoc a ked sa nenahnevate aj dnes by som potrebovala. Dnes 41dc podla aplikacie 6 dni meska. Uz som s tych cyklov zufala. Dakujem 🎄🎄🎄🎄
Baby šťastne a veselé Vianoce plne pokoja a rodinnej pohody Vám želám ❤️🎁
Šťastné a veselé všetkým Vám tu.Ste úžastné a prajem tým čo už čakajú veľa zdavíčka a krásne pohodové tehotenstvá a tie čo sa snažia iba tie najkrajšie správy.😀
Bambulky krasne sviatky 😉
@reyka a nie je tam.druhá čiarka? Či sa mi to zdá alebo je to kanalik?
@miska_hryzka práveže to netuším ani ja... 🙄
@reyka
Mne sa tam niečo marí , skús ho rozobrat a poslať foto

@val9 ale stále vidím. Zlatík, veď
vieš ako som to mala ja 😀 ak neprišla mrcha a verím, že ani nepríde tak stále nádej žije. Upravila som