icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

val9
22. dec 2017

@mimiqa tak vyskúšam teda ...ideme na sviatky k rodicom som si zabudla vziať tampony a moj muz mi vravi len aby si ich este potrebovala ( a to nic nevie lebo testujem na tajnaka ) 🤔🤗😍

mimiqa
22. dec 2017

@val9 neboj sa oni vedia dobre kedy mas dostat...a kolko krat oni suu ti chlapi co rataju plodne dni..neraz ma tak prekvapil moj ze sa urobil do mna ci povedal vsak si uz mala dostat..su to vajcaci 😃🤣😂🤗

val9
22. dec 2017

@mimiqa jezis to je trdlo 😂 hrozne s tymi muzmi 🙏

mimiqa
22. dec 2017

@val9 jojo je to trdlo...dakedy by som ho nakopala do rici 🤣😂..ale urobim nadych vydych a nalejem vinko..

linsss
22. dec 2017

Baby mozno blba otazka ale po "snazilkovani" drzite nejaku polohu napr nohy hore alebo nevstat z postele min pol hodinu aa podobne ? ...

weronika90
22. dec 2017

@wewe28 dobre vedet,uvidíme co budeoo sviatkoch,aspoň ma to netaha hneď k doktorovi 😊

val9
22. dec 2017

@mimiqa oooj to poznam ten nadych a vydych 😂 uvazujem ci si nedelu nespravim digi test🤔

nikusiak9
23. dec 2017

@reyka, to si skor zeng pomylili ovulacne spinenie a implantacne

reyka
23. dec 2017

@nikusiak9 na 26. DC?

chmurkaxy
23. dec 2017

babyyyy, som po IVF a začína to vyzerať dobre 😍😍 snáď nám príde odmena 🙂 akurát som počítala včera,že to už je 56 cyklus,čo sa snazime 😍😍

ivusik1111
23. dec 2017

@reyka
Ja dom mala ovu min mesiac až na 23 DC a otehotnela som ☺️

chmurkaxy
23. dec 2017

@reyka ja ta úplne s tými testami chapem. tiez kazdy mesiac hladam a dufam. a ludia,ktori mi hovoria, že to nemám riešiť,mi akurát tak lezu na nervy 🙂 lebo poznám svoj aj mužov zdravotný stav a obmedzenia, narozdiel od nich. Držím päste, nech sa čím skôr dockas! mne pri mojom syncekovi pomohlo merať bazalnu teplotu,vďaka nej som spoznala svoj cyklus super a vyšlo to.

reyka
23. dec 2017

@chmurkaxy ďakujem ti za tie slova a hlavne že asi jedna z mala ktorá ma chápe ❤️..možno začnem aj ja s tým, no ja som zatiaľ poznala ovu kvôli bolestiam a výtoku, preto som to zatiaľ neriešila. Som šťastná že ma muž veľmi utešuje (dobre niekedy mi to lezie na nervy že ma tento mesiac obskakuje lebo “vie” že som tehotná). Snáď to vyšlo lebo začína ma ráno napínať už aj z kávy 😅

@ivusik1111 ja beriem duphaston takze si nemyslím že ovu prebehla tak neskoro 😕 a hlavne by mi to nesedelo kvôli vytoku a bolestiam ktoré som mala 14-15. deň

nivea777
23. dec 2017

@reyka zas keď vieš ako si na tom tak by si nemala nehybne čakať a spoliehať sa na duphaston..Stále máš možnosť otehotnieť sama ale musíš preto niečo robiť..kúpiť si nejaké veci na podporu otehotnenia,piť alchemilku, merať BT..je veľa možností ako dopomôcť k otehotneniu

kacenaaa
23. dec 2017

@val9 každým dňom bude silnejšia 🙂 uvidíš zajtra ráno dostaneš najkrajši darček verím tomu

val9
23. dec 2017

@kacenaaa dakujem dufam, ze budes mat pravdu planujem si urobit zajtra digi 🙂

nufinkanufka
23. dec 2017

Baby vidite ram nieco, ci vidim len kanalik???

val9
23. dec 2017

@nufinkanufka mne sa to nezdá ako kanalik, ale dušik 😉

wewe28
23. dec 2017

@nufinkanufka vidíme 😉 držím palce, aby silnela

kacenaaa
23. dec 2017

@val9 digi je top nikdy neklame aspoň mňa... Mne 10dpo ukázal +1-2tt a to som na teste mala len dusíka ktoreho som videla len ja... Ale keď som test podsvietila baterkou bolo ho pekne vidieť 🙂

val9
23. dec 2017

@kacenaaa
@wewe28 tak ráno vyskusam digi .. ms este stale nikde a ani priznaky, aby mala prist 😍

nufinkanufka
23. dec 2017

@val9
@wewe28
Kocky dufam, ze bude silniet, zajtra skusim znova🙏🙏🙏🙏

kaja753
23. dec 2017

Ahojte, už 25 dni mi meška menzes, a dnes som si urobila test a ukazala sa mi slabo druha čiarka, čo myslíte? Pred týždnom som bola aj na gynde a na UZV nič nevidela a tehotenske testy boli negativne tak mi pichla vyvolávačku ale menzes neprišiel tak som urobila test znova a ....

kacenaaa
23. dec 2017

@kaja753 no moja je to zvláštne ale asi si tehotná 🙂 test je pekne pozitívny

melindusinka
23. dec 2017

@kaja753 si tehotná a ja gratulujem 🙂

kaja753
23. dec 2017

@melindusinka
@kacenaaa ďakujem vam 🙂 ale etše mi to nedochádza akosi..trošku šok :P

wewe28
23. dec 2017

@val9 držím palce...ale mne ani digi vtedy neukázal a bolo to tam 😀 budem hneď ráno "čekovať"

wewe28
23. dec 2017

@nufinkanufka budeme držať palce ✊🏻

val9
23. dec 2017

@wewe28 nezohnala som digi...iba palickovy do prudu...teraz som skusala a aha ..rano bol snehobiely a teraz toto vobec sa to nemeni 🤔😣

melindusinka
23. dec 2017

@kaja753 ale urcite v krasnom soku🙂