Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Takze baby bola som na gyn ❤️ Bábätko je kde ma byt a už nám bije aj srdiečko ❤️Som strašne šťastná ❤️
@ivusik1111 blahozelaaam ❤❤❤❤😍😍😍😍
@ivusik1111 velka gratulacia

@zuzicka256
@jania023
@val9 keby si kazda prečítala diskusiu od zaciatku tak by ste pochopili ze reyka da a testy ci je tehotna a nasledne ked jej sa napise ze nie biely test je nestastna aby jej to nik nepusal...ked sa opyta clovek co bere a preco dufaston tak odpovie ze ma 3 mesiace na otehu...potom ze nejde jej o tehu ale na upravu cyklu ma dufaston 😂😂😂😂😍👍 tak neviem kto je psycho a nechapavy ci ona ci ja ci ine tu
Škoda slov..nirktore pochopili a vyjadrili sa ine nie a stsle mudruju takse nemam slov.
Ja som si za roky snazenia presla všeličím a nie zdravotnícky kurz sa nerata ale skola ano 😘
@maminka1986 okej maj svoj nazor, ktory si si koniec koncov aj vyjadrila. Ale asi si nepochopila co som pisala. Ak si dospela, uvedomela zena tak nepotrebujes sa niekolko dni navazat do niekoho. Bezohladu na to, o co jej ide. Tato skupina je tu na to aby sme si pomahali, chapali jedna druhu, podporili sa a nie na to aby sme sa tu hadali, nadavali si a boh vie co este. Stacilo si myslim a mohla by si túto temu konecne uzavriet. Ja som tu tiez mala testy a aj tak som dostala ms. Prosim ta zamysli sa naco tato skupina bola vytvorena.
Zdravim...dnes som bola na ultrazvuku ( prikladam fotku ) som v 7tt
Sestricka si nieje ista ci .. cakam
Jedno alebo dve... baba
Len koli tomu ze bolo vydno este jedno take mensie kruzko .. ak vidite co myslim ....
Co je vidiet teda v 7tt na ultrazvuku co tym myslela pupocna snura zeny boli dve ? A uz je vidiet ? Alebo teda ten gestacny vacok ??
@nellynnnka Gratulujem, všetko dobre prajem 🙏🏻
@maminka1986
Dufaston neexistuje je to DUPHASTON !! 😉
@danielina30 dakujem 🙂 🙂
@zuz_anaa omg 😂😂😂😂😂😂😂 dobre uz mas srdce bs mieste ked si zapla caps lock a napisala anglicky nazov Duphaston ?
@maminka1986 bezim od prvej strany citat a zajtra napisem vecer ok?
A skor nez napises, ze ked do toho nebidim, tak sa k tomu nemam vyjadrovat, tak len pripominam, ze je to verejne forum, kde ma pravo hocikto a hocico vyjadrit, vsak ako si sama napisala vyssie 👍
Presne pre toto uz ani nechodim na kona, lebo stale toto iste dookola, zeny su tu najmudrejsie na svete, jedna s druhou sa potrebuju poradit pomaly aj o tom akym smerom a akou rychlostou utierat decku zadok, lebo su neschopne a potrebuju radu od starejsich na MK, raz za cas pridem a aj to len zbytocnosti sa tu podozvedam, dva tabory, mudrlantky co zozrali mudrost sveta, a trosku pribrzdene baby, nad ktore sa samozrejme treba hned povysovat 👏 ked som sem prisla prvy krat, myslela som si ze je to tu naozaj o radach a pomahani si... Jaaaj ti nasi chlapi maju predsa len pravdu v tom, ze zenske su nepochopitelne 👌🏿
@zuzicka256 no vidis ked su tu pribrzdene nechápem naco sem chodis 😂😂 ty si predsa nie pribrzdena a nevyvysujes sa ked pises take veci a koniec koncov je tu plno inych tem tak zapojit sa môžeš inde a nie tu pani dokonala 🤗👌
@zuzicka256 a sama si si potvrdila ze do toho nevidis ked si necitala vsetko len niečo co ti padlo do oka a vyjovovalo aby si rypla.... ach jaj
@ivi727 lepsiu foto asi nemas ze? Kolko dňové cykly mavas? No ja tam nevidim nic :/ .možno druhe maju lepsie oci
@maminka1986 boužiaľ nemám. podľa aplikácie v priemere cca 32 dní.cca včera mala prísť ms
@nellynnnka supeeeer gratulujem žena 🙂 vidíš, som.hovorila, že bude všetko ok, už si len užívať tehu 🙂
@maminka1986 tak keď chceš niekoho poučovať zlatíčko tak najprv si hľaď na svoje chyby a snaž sa vyjadrovať spisovne 👍🏼
@nellynnnka gratulujem. Inak mne každý podľa fotky hovoril, že čakám dve...ale skutočne len jedno a aj jedno srdiečko bilo ❤️
@ivi727 tak podla aplikacie sa neriad ale podľa svojho tela
Skoda ze nemas takto zas tam vidim nieco ked naklonim mobil inak 🙂 skus o 2 dni testnut
@wewe28 tak nečítaj moje príspevky a mas pokoj 👍
@nellynnnka aj mne lekár vravel ze niektorý doktor by povedal ze budem mat dvojčatka lebo si niekedy mýlia zltkovy vak s bábom 😉
@maminka1986 veľmi rada by som, ale nedajú sa prehliadnúť. Určite sem nechodím kvôli tvojim príspevkom, ale je ozaj strašné ako sa tu teraz navážaš do každej. Tebe som nič neadresovala a aj tak si musíš rýpnuť. Že Ťa to baví 😂
@kacenaaa presne to som si myslela ze
To..je zltkovy Vak a dufam ze to je aj
Tak jedno mi staci 😂

Z tejto príjemnnej skupiny kde by sa zeny mali tesit z ciatok na testikoch sa stava nejaka reality show ktora skor otehotenie . Je to smutne zeny :( Viem kazda tuzi po babatku kazda hlada dusikov ale navazat sa jedna do druhej mi uz pride chore. A bohuzial musime si kazda jedna vstupit do svedomia a ak raz mam test biely ako stena a niektora z nas napise "zial nic tam nevidim " netreba si hned zacat skakat do vlasov ako deti v skolke. Ale postavit sa k tomu ako dospela zena a hold zmierit sa stym ze to tento mesiac nevyslo. Ano vela zien ma.milion diagnoz a tuzba byt matkou je obrovska ale to ze sa tu o tom budeme hadat tak ta druha ciarka sa neobjavi na teste.
Moj nazor mozno ma ukrizujete ale uz mi je do placu lebo sa zabudlo asi k comu je tato skupina. 😵