icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

val9
27. dec 2017

@wewe28 vieš čo ja len nechápem, načo sa toto dokola rozoberá .. povedala si svoje tak nech je spokojná, očividne si dvihla ego ( ak nejaké má ) a ideme ďalej a nie označovať ju v každom druhom príspevku a robiť z komára somára.. pre boha aby sa človek bál tu napísať niečo a nebodaj priložil test ( lebo človeka tu zvozia pod holú zem ). Na internete je každý hrdina, ale liečiť si takto komplexy je ubohe,

nellynnnka
27. dec 2017

Ved .. aj mne hovorila ze ... jedno vidi jedni srdiecko bilo a ze tam este nieco vidi a nevie ze co .... no nechapacka dufam ze videla ... zltkovy vak... @wewe28

wewe28
27. dec 2017

@nellynnnka mne sa týždeň na to už pekne oddelil (to som bola 7tt+3) a boli tam dve machuľky. Asi aj záleží aké kvalitné sono, ale mne hneď od začiatku ukazovala čo je žĺtkový vak a čo fazuľkaa že ako sa trepoce srdiečko, no ja som to nevedel aj tak rozpoznať a ani to trepotanie som nevidela 🙂 . Bo to bolo všetko v jendej guličke...až minule 🙂 to už som videla aj na tej obrazovke trepotať sa srdiečko. Ale tak ak budú dve, zvládneš aj to 🙂 no tiež by to bol asi šok....jedno stačí 🙂

wewe28
27. dec 2017

@val9 tak. Ale zmeňme tému. Ako sa cítiš? už bolesti prešli?

sewie
27. dec 2017

ahojte zienky viete mi poradit mam 31dnove cykly dnes som 22dc a ovu testy su stale negativne myslite ze este pride ci anovulacny cyklus? dnes ma zacalo pobolievat podbrusko myslela som ze to bude ovu ale testy negativne

maminka1986
27. dec 2017

@val9 jedina kto to teraz riesi a dviha si ego si ty uz 5x pises to iste tak sa zamysli nad sebou
Ale mudrejsi ustupi....tak si ma ries aspon viem ze vas zaujímam 😘😘 😄😄😄

rebeka211
27. dec 2017

@sewie ahoj,ja mavam 33dnove cykly a ovulaciu na 20.dc.Akurat som skusala tento mesiac ovu testy a mala som pozitivny na 19.dc,takze uz si ovu davno mala mat.A mozno sa ti aj posunula a bude neskor a taktiez aj ms pride neskor.Skus testovat dalej,ci sa nahodou ciarka neobjavi.
A ake ovu testy pouzivas?Mozno by si potrebovala nejake lepsie 🙂

kacenaaa
27. dec 2017

@nellynnnka chápem úplne 😝

sewie
27. dec 2017

@rebeka211 ved prave aj ja som ju cakala uz skor ovu testiky mam 2 druhy ciarka je ale slaba stale este vobec nebola ani rovnako silna ako druha... prvy mesiac testujem a uz som z toho nervozna 😂😂 kazdy mesiac ma zacne pobolievat vajecnik v obdobi ovu myslela som ze je to ono dnes to mam a testy negativne tak nechapem pritom ms mi pride vzdy presne nacas... este aj kojim je mozne zeby som nemala ovu a menstruaciu kazdy mesiac presne na cas?

zuzicka256
27. dec 2017

@maminka1986 dakujem za titul "dokonala" 😎

mimuska18
27. dec 2017

Dobrý večer dámy chcem sa spýtať skúsenejších môže to byť duch na teste? Ďakujem za odpovede pekný zvyšok večera 😉 som 10dpo 🙏

domidee
27. dec 2017

@ivusik1111
@nellynnnka dievčatá gratulujem vám a som rada že ste napísali konečne pozitívne príspevky za posledné dni 😍

A ostatné poprosim aby už neriešili hlúposti.....fakt sa to nedá čítať 😕

chmurkaxy
27. dec 2017

Ahojte baby. som po IVF a deje sa toto.
Na 5 deň po transferi slaby ružový duch. odvtedy spinenie. 6 deň slabsi a 7 a 8 deň čisté testy. Dnes deviaty deň po a zase slabý ružový duch.
Myslite si,že je ešte nádej?
Na prvej fotke tri zdola sú 5,6 a 9 deň (čisté 7 a 8 tam chybaju) a na druhej su len 5.a 9ty spolu.

adulka1989
27. dec 2017

@mimuska18 kedy máš mať ms skús testnut o dva dni

wewe28
27. dec 2017

@chmurkaxy Podľa mňa kým nepríde mrcha, šanca tu je. Nechcem ani robiť
plané nádeje, ale je to tak 😉 Kedy ne/očakávaš mrchu?

maminka1986
27. dec 2017

@chmurkaxy kolko dňové embryo ti vkladali? BOLO po PK? Robila si si rano test?

linsss
27. dec 2017

Baby p4osim.Vas ako zvladate depky? Ja s.sa dnes dozbedela ze dalsoe dve moje kamosky su tehotne a moja psychyka to prestava zvladat :(

chmurkaxy
27. dec 2017

@wewe28
@maminka1986 toto je už náš 10ty vklad. tentoraz to bola 6 dnova hatchujuca blastocysta (v Brne embryo vidieť najskôr na monitore veľké,kým ho vložia a teda bola dosť aktivna). Zatiaľ mi to žiaľ pripomína situáciu spred 2,5 roka,kedy vkladali dve a buď sa jedno pustilo a druhé bojovalo, no do 6teho tyzdna som chodila každý druhý deň na krv a sono, ci to nie je mimomaternicove. Vtedy som ale velmi krvacala a teraz iba rano a večer na papieri krv. inak nič.
Uvidíme,my máme zlú genetiku (muž ma dolamanu DNA a 4x vyššie nálezy spermií s chromozomom naviac alebo s chybajucim) a robili nám ju až po odbere vajicok (ten bol minulý december a genetika marec a opakovanie september). Takže toto je taká "macka vo vrecia nevysetrena.
Veď uvidíme asi zajtra ráno,sa rozhodne. Aj keď doktor mi hovoril,že test robiť 1.1., ideálne až 2.1. a ak aj bude negatív,lieky vysadiť až po negatívnej krvi,lebo majú veľa takých pacientiek.
Ale zo skúseností som už pri zdravom tehu (Filipko) v tomto čase bola grcajuca Barbie.
ja len že či ste také nezažili a bolo aj tak všetko ok 🙂 trochu optimizmu do mojich chmurnych myšlienok.

maminka1986
27. dec 2017

@chmurkaxy no ja som po ivf a vkladali mi 5 dňové embryjko a to sa hned uchytilo 🙂
Testovala som na 9 den po vklade skor nie uz som sa bala sklamania z tolkych bielych testov za 4 roky....
Takze myslim ze je tam nadej stale 🙂 nevadí ak spinis dokobca krv to sa stava...pokial bude test silniet je to dobre
Ak sa smiem opytat ked mate zlu dna a chromozomy nebojis sa toho ze by dietatko mohlo mat daky postih? :(
My mame este 6 embryi a bojim sa ist na dalsi vklad lebo som citala asi vela....
A platis za kazdy vklad kolko??

maminka1986
27. dec 2017

@linsss to mrzí
Poznám ten pocit bolo to hrozné a ked som videla tehotne a nase spoluobcianky ako cakaju 5 dieta....islo ma porazit
Poplakala som si a sla dalej.je to ťažké viem.dlho sa snazite?

linsss
27. dec 2017

@maminka1986 snszime sa od marca a v oktobri som si presla kyretazov...cize nic moc :( som myslela ze som sa cez to dostala ale za poslednych par mesiacov je to uz 7 kamosiek co sa tesia z tehulkovania :(

maminka1986
27. dec 2017

@linsss ja viem ako ti je za 4 roky mnohe moje známe mali aj 2 deti a my nic....
Este sa kratko snazite pol rok je dokopy nic
Skus menej mysliet nato aj mbe to radili nepomohlo ani to tazko to je ked chces straasneee dieta :/ zamestnaj mysel niecim knihou krizovky chodte a pobyt niekde s mužom

rebeka211
27. dec 2017

@sewie No,tak to potom neviem v com to moze byt.Mozno ti to ovplyvnuje aj to kojenie,ale ja si myslim,ze by si mohla mat ovulaciu.Neviem do akej miery su ovulacne testy spolahlive,ale dalo by sa to este zistit meranim bazalnej teploty.Graf by ti ukazal,ci ovulacia prebieha.

chmurkaxy
27. dec 2017

@maminka1986 bojím. nuž ale okrem tohto nam tam ešte zostava jedna blastocysta v mrazaku,skúsime ešte ju.
geneticka nám povedala,že nenesieme žiadne systemove genetické vady ani jeden v našej DNA, ale spermie sú zle. Že to môže byť liekmi a diganozami môjho muža.
Keďže máme už jedno (pomerne) zdravé dieťa, navrhuje nám síce PGD do budúcnosti,ale že máme skúsiť teraz či motyka nevystreli . Lebo napr fragmentacia DNA sa v embryjku prejaví tak,že sa na 5den vyvoja zastavi, lebo do 4 dňa žije embryo z materskej DNA . a keď sa zle popripaja, nenastane progres vo vývoji.Cize hatchujuca blastocysta je v tomto dobrý znak.
Tie chromozomy navyše alebo chýbajúce by sa mali prejaviť najneskôr v prvom trimestri spontánnym potratom. Ale jasne,že sa bojím. Ale veď aj malý bol do 2 rokov úplne zdravý a teraz máme potravinové alergie na 20 potravin a opuchy vnútorných sliznic a nosiče všade pohotovostny balíček a riešime záchranku. Už sme ho trikrát rozdychavali. Čiže to zdravie nie je nikdy garantované.
Kamoška ma chlapca s nededicnou genetickou poruchou CDKL5 a on je fyzicky a mentálne ako 3mesacny a už ma 8 rokov. Screeningy nič, do 3 mesiacov podstate normálny chlapček .

maminka1986
27. dec 2017

@chmurkaxy aha vidis taketo info je dobre vedet...my sme mali dna spermii vbporiadku a vraj krasne vsetky embryjka hm aj nas maly je pomerne zdravý...teraz tiez zistená intilerancia na laktozu. ..hm je to tazko ja by som uz chcela druhe ale berem lieky silne a nesmiem otehu pri nich :/
Velmi ti drzim palce aby to vyslo! A za vklady v Brne kolko platis? Tu na sk pytaju 160e
Skus testnut este rano

chmurkaxy
27. dec 2017

@maminka1986 v Brne je KET 350 eur momentálny kurz (9000 czk) plus lieky si všetky hradim sama (okolo 200 euro za tento KET- Estrofem, Utrogestan, Clexane, intralipidy).

maminka1986
27. dec 2017

@chmurkaxy ježiši to ozaj?????? Preboha :( ja som brala estrofem a utrogestsn a tiez platim a preco chodis do Brna? Žijete tam blízko?

chmurkaxy
27. dec 2017

@maminka1986 dieťatko je veľký dar. ja prajem aj tým,čo majú na prvý šup alebo dokonca neplanovane. už som si za tie roky zvykla na neuspech a už po toľkokrát to boli vždy menej.
Ale snáď sa zajtra ráno niečo objaví.Ako som hovorila môjmu muzovi,aj v Nekonečnom pribehu zostalo kralovnej z ríše Fantázie len jedno zrnko a vyskladali zase celú krajinu... niekedy aj to zrnko nadeje stačí 😍

chmurkaxy
27. dec 2017

@maminka1986 my sme chodili do GynFivu v BA. akože,ja som taký vecne spokojný typ,takže mne tam boli dobre. Ale absolvovali sms 2 kompletné IVF (7 transferov) a stále ma nechceli poslať na vyšetrenia ďalej. Že ešte netreba. (Pritom napr geneticka bola zhrozena). Tak moj muž povedal,že veď Brno ma dobre renomé,skúsme. Bývame pri BA,takže do 2 hodín sme tam na 100%.
No a som tam spokojná, mám super lekára, veľakrát ma aj upokojoval so všeličím, dali mi automaticky lieky ako profylaxiu na niektoré veci a vyzerajú,že riešia. Toto IVF u nich bolo moje tretie a tak ho hradila čiastočne poisťovňa, no všetky tieto veci ako KET aj s liekmi a mrazenie už nehradi. Ale mám z nich dobrý pocit.

maminka1986
27. dec 2017

@chmurkaxy neboj urcite to vynde ved mas tam ducha a to je super znamenie 🙂))( urcite bude silniet drzim ti palce a daj vedet ;)