Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maminka1986 uvidíme, zajtra dám vedieť 😘😘 ďakujem moc! zatiaľ papa
@chmurkaxy ahoj. Troska sa opýtam mimo. Dobre chápem že spermia pri normálnom styku vydrží v tele žene žiť 5 dni?a bud sa ujme alebo nie?
@milagrosss20 buď sa stretne s vajíčkom a oplodni ho alebo nie..5dni vydrží ale to nie je podmienka,u teba môže vydržať 3dni,u inej 5.. záleží od prostredia, sily spermií atd
@milagrosss20 je to individuálne. keď sa blíži ovulacia a začína ten plodný hlien, vydržia dlhšie. Kamoška napríklad pri jednom synovi 6 a pri druhom aj 7 dni a to merala bazalnu teplotu. V iných častiach cyklu kratšie kvôli pH posvy.
Záleží to ale aj od kondície spermií. Ak sú v poriadku,vydržia dlhšie.
@maminka1986 veru tuzba je obrovska...snazim sa zamestnavat inac ale to je hrozne tazke. Vsetkym mojim priatelkam zelam.krasne tehulkovanie ale kedy sa uz aj ja dockam :( boze tej otazky sa neviem zbavit
@linsss poznám ten pocit. My sme sa teda extra dlho nesnažili, ale ja som už dlho túžila po bábätku, no stále sa to pre niečo odkladalo. A posledné tri
roky bolo v mojom blízkom okolí toľko tehotných, že napriem tomu že som sa s nimi tešila, prepadal ma ťazký smútom a občas aj depka. Asi je to prirodzený jav, keď tužiš po bábätku. Držím silno palce, aby sa to čo najskôr podarilo a mohla si byť aj ty šťastná ✊🏻😘
@maminka1986 dnes to nevyzerá moc dobre . je to stále rovnaké. Keby to nie je Dr.Max,tak si už hovorím,že majú prednastavenych duchov ako Mamatest.
@chmurkaxy do kelu:/
Drzim pslce a verim ze budes tehu!!!
Pockat oni majú prednastavenych duchov???? Ako a preco to to pocujem 1x😮😮
@maminka1986
to je len taký vtip. ale inak boli baby,čo mamatesty namacali do vody a tiež mali ducha 😁😁😁
@maminka1986 a ďakujem moc, teraz tu vychovavam ine "dietatko" 😁😁
@chmurkaxy jaj tak ja ze ozaj 😄😄😄 no mozno je to aj pravda ked do vody hm...
Drzim velmi palcee to cakanie ke hrozne...
Zlatý je 😗😍
@nivea777
@chmurkaxy
@milagrosss20
@maminka1986 trochu vás tu čítam a s tou zivotnostou spermií máte pravdu, my sme mali sex 13.3. a podľa BT viem, že ovu bola 18.3. a zostala som tehu 🙂
@linsss ahoj. Citam ako si zufala z toho ze sa vam nedari. Nezufaj a netrap sa. Viem ze to kazdy hovoril aj mne a doma som plakavala do podusky a bola uplne na dne. 3.5 roka sme sa snazili. Chodila som po vysetreniach vsetko v poriadku.priatel tiez a stale nic. Do toho sestra zostala tehu no depka este vacsia. A ked som sa na to vykaslala ze bud alebo a prisl mrcha ktorej som sa tesila prvy krat ze prisla a uz som bola v 5tt a nevedela som ani ako. Bol to sok a radost zaroven. Tak nezufaj. Drzim palceky nech coskoro najdes svoje // palicky.
@linsss tiež sa pripajam k wewe. Nezufaj my sme sa síce oproti vám snažili iba dva roky, ale tiež čisté zúfalstvo. Za tie dva dllllhe roky okolo mňa otehotnelo 9 žien. Tiež na nervy, revala som vždy keď bol test biely. A nakoniec vykaslali sme sa na to v ten mesiac som netlacila na pílu a vyšlo to 🙂 strašne ti držím palce 🙂
@linsss ahoj...nezufaj..myslim ze nas je vela, co po veceroch placu do vankusov a nadavaju na cely svet ze preco prave ja..no na druhej strane sa pred svojimi tehotnymi sestrami svagrinami a kamaratkami snazime vyzerat co najvyrovnanejsie s nasou situaciou len aby sme neublizili...aspon ja to tak mam uz 4,5 roka a je to velmi tazke... sme v tom spolu takze bojujme az do konca , este nic nie je straten 🙂
@domidee jej dakujem ;)
@chmurkaxy
@maminka1986 presne mne mamatest neukazoval ducha ale te ciarky tak som sa nastvala a urobila dalsi z hajzlovej vody😂😂 a skoro som odpadla bol pozitivny este viac ako ten moj z mocu😂
@jania023 aaaaa odpadnem 😂😂😂😂
@linsss vies onp sa ti yo zda nespravodlivé obvinujes cely svet pytas sa preco ty nie a oni ano? Poznam to velmi dobre ale ono sa to ore nieco deje ze dietatko napr nemas hned
Ja som otehotnela napr presne vtedy ked umrela mužova babka sice po ivf ale ujalo sa hned proste to Tak malo byt a dokonca som bola na operscii 3tyzd pred otehotnenim tiez to tak malo byt
Nezufaj snazire sa kratko. Hlsvne VER ver ze budes tehotna aj ja som verila a teraz .sm doma maleho certa ze sim rada ked vecer zaspi.uzicajte si spolocne chvile vo dvojici cestujte milujte sa lebo ked bude dieta vsetko sa zmeni neboj sa budes tehotna a potom budes spominat na tieto neotijemne chvilky smutku. Hlavu hore 😗

@chmurkaxy aha no tak urcite ked v ba nerobili nic treba ist hned prec a inde
My sme chodili do Martina Helios a nam vyslo hned 1 ivf a aj ket lebo et som musela odlozit skrz operaciu zlcnika
Drzim velmi palce!!!!