Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karolina196 sranda tak podobne deticky mame 😊my sme sa zacali minuly mesiac snazit 😊 pri prvom sa podarilo na 4 mesiac tak som zvedava no tiez to neviem uz vydrzat do piatku 😂mohlo by sa zadarit lebo tieto cakania a testovania to uz som aj zabudla co je 😂
@zahramichaela ahoj, mne sa tam niečo vidí✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
@maminka1986
Dnes som 3.den od vkladu 🙂 takze ako keby 8dpo, este je skoro testovat vsak?
Ako si sa citila tieto prve dni po vklade? Ja necitim nic 😳
@zahramichaela ja vidiiim ❤️
@jjuulliisskkaa no jasne skoro to este počkaj
Niako nic som necítila🙂 na cca 5 az 6dpo som citila pichnutie v maternici...a potom ma krize boleli ako na ms inak nuc a bola som tehu nam vysiel hned ket lebo et som musela odlozit drzim palce potom daj foto testu
@maminka1986 gratulujem velmi 🙂 taaak velmi dufam, ze aj nam to vyslo ❤️ Zatial ma bolia prsia celkom dost, to asi z liekov, pretoze boleli uz pred vkladom, a inac nic, asi je este skoro, som nedockava
@adulka1989 takze nic z toho nie je, vcera som dostala menzes.
Baby prosim Vaas tie , ktore ste boli na kyretazi .Cyklus po prvej MS od kyrrtu sa vam nejako upravil alebo ste ho mali ako predtym. Ja som zvykla mat pred otehotnim dlhe cykly 33 az 40 dni. A teraz neviem co ocakavat. Ak by som mala ukazkovi vyklus tak 5.1. By mala dojst MS. Ako ste natom boli vy ? Dakujem
@linsss mne sa vrátil do nirmálu, tak ako som ho mávala...
@sewie Teraz mi to cakanie ide rychlejsie,kedze mam maleho,ale aj tak patrim medzi nedockave. 😅 Ja uz som dnes urobila test 😀,ale asi z toho nic nebude.Ani necitim,ze by sa to podarilo.Pri prvom som uz normalne na 7.dpo pocitila taku malinku nevolnost vzdy ked som sa hned rano nenajedla,tak som tusila,ze sa zadarilo.
A ty si ako na tom?Myslis,ze sa vam zadarilo?
Inak,tiez ste zacali pracovat na druhom,ked mal maly 14mesiacov ako u nas. 😉
@jjuulliisskkaa počkaj aspoň do 10.dňa. Najlepšie do 14.dňa 😊
@evita246 ano, to bude urcite najlepsie 😊😘
Len ta nedockavost zenska, ach jaj, stale len nakupujem online 😂 aby som sa rozptylila.
@marikap18 no do kelu to mi je ľúto u mňa asi tiež dôjde zajtra
Zdravím babenky tehulky ako ste natom ?
Umna zatial ziadne nevolnosti ci chutky...
Som v 8tt
No mam ... obcas strasne velku chut na sex neviem ci to je normalne ... dr mi sice sex nezakazal ale
Kedze .. obcas slabo spinim tak by som to urcite neriskovala...
Len
Ta chut je velka...
mala tu z vas niektora podobny problem ??
...
@nellynnnka mala som to rovnako, ale nemala som ziadny problem tak sme si to uzili 😂😂
@danielina30 ja sa bojim aspon do 12tt
@jjuulliisskkaa ja viem že je to ťažké. Pravdupovediac ja som to ani raz nedodržala 😊. Vždy som testovala už od 6.dňa 😁
@linsss ja tam vidím mini dušíka...
@maminka1986 ahojte babenky môžem sa opýtať na akom vklade ste boli či myslite umelé oplodnenie alebo iný spôsob lebo nemám žiadne skusenosti s tým.dakujem
@krajcovicka váážne ? 😲 odpadnem ja tam nevidím nič ...ale bodaj by si mala pravdu a ten dušik by tmavol 🙏
@nellynnnka v dobrom zavidim to, ze ti nebyva zle☺️ Uzivaj si to🙂 co sa tyka chute na sex, ja som to mala opacne. Ani ma to nenapadlo, mala som doslova nechut🙈 po 12tt to preslo.. na tvojom mieste (hlavne ked spinis) by som urcite neriskovala. Nazorov je milion, nakoniec to bude aj tak na tebe, ale ja by som pockala aspon do toho 12tt..
@prskavka2223 prepáč, ale nič tam nevidím - zatiaľ 😒 skúšala som aj upraviť, ale ani tak. Koľko mešká?
@prskavka2223 ja tam vidim dusik 😉
@matik7 urcite by som neriskovala to nehrozi ..manzel sa boji tak isto ze ...aj keby mi to nedalo asi by som nemala s kym 😁😁😁😁😁
Len ta chut no to mozno bude tym ze mi nieje zle ... keby ze som
Mala
Nevolnosti urcite na to nemyslim :D

@jjuulliisskkaa ahoj ano ja som po ivf ket som mala...na 9dpo krasna ciarka...keby urobim aj 5 den od vkladu je uz duch myslim ale bala som sa lebo niekrorym neukaze este na 5dpo teda je to 10 az 11dpo keby prirodezene chápeme sa ze? 🙂 kolky den si od vkladu?