icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

iwulqa
3. jan 2018

@karolina196 ahoj krasny duch . Pls aky to je test?

karolina196
3. jan 2018

@sewie dakujem,dnes 10.dpo

karolina196
3. jan 2018

@iwulqa dakujem.Je to intimed test zo 101drogerie. 🙂

luta13
3. jan 2018

@krajcovicka Dakujem pekne 😘

luta13
3. jan 2018

@karolina196 krasny duch, ci //...Verim, ze do piatku bude silny a krasne ruzovy...Drzim palceky a hod potom zas fotecku 😉

luta13
3. jan 2018

@sewie vidim dusika...Testuj zas o 2-3 dni...Drzim palceky, aby bol skutocny a aby silnel 😉...Skus Lady max testik 🙂

kaya88
4. jan 2018

@sara34valentina jeeee @lauritka ju poznám už dlho len ja som tu dlho nebola tak som nevedela či tu ona ešte je 😉 v tej krabičke boli tri testy ranný bol negat o hodinu neskôr som robila ďalší test a tam dusik už a Vecer o ôsmej som teda urobila posledný test a tam nič takže podľa mňa sú to není dobre testy lebo keď už sú v tej krabičke tri kusy tak tie tri kusy by mali ukazovať rovnako nie? Zajtra pôjdem kúpiť normálne bud Dr. Max alebo mamatest a pepino vraj tie sú dobré... Recenziu na rapiclear netuším vôbec

jjuulliisskkaa
4. jan 2018

@maminka1986
Som 5dni po vklade a 10dni po odbere, ale okrem tych prs necitim nic ine, ani podbrusko nie, tak hadam je este skoro na priznaky

maminka1986
4. jan 2018

@jjuulliisskkaa odber sa nerata to nena nic spolocne s tehu...takze 5dpo no nirktorym uz ukazuje ducha na 5dpo po PK ked je
Ale ja som cakala🙂 ani mne nic nebolo ako co ti ma byt?? 🙂 Zle byva od 6ryzdna az inak ti nic nebude

maminka1986
4. jan 2018

Baby kym nebije srdce a nie je na svete fakt treba byt opatrne s tesenim :(((( moja sestra vcera potratila v 6tt..... takze tak :(((((

danielina30
4. jan 2018

@maminka1986 to mi je velmi luto 😢

maminka1986
4. jan 2018

@danielina30 dakujem mo tesili sme sa všetci krasne testy a potom....no spinenie a krv a na sone uz nic takze fakt kym sa dieta nenarodi nic nie je iste...sj ja som bola hrozneee opatrna a nevedel skoro nik okrem rodiny ze som tehu az do 7 mes...ami brucho som nemala aj preto nevedeli 🙂

chmurkaxy
4. jan 2018

@maminka1986 Ahoj moja, no tak už som vysadila lieky. včera ešte v krvnom teste zostatkove ich 2, sranda,že od Vianoc to tak pomaly kleslo.
Tak riešim,keby posledneho mrazacika a ako..

maminka1986
4. jan 2018

@chmurkaxy ahoj to ozaj nic? :/ ako to? Ved boli čiarky ach jaj to ma velmi mrzi :/

chmurkaxy
4. jan 2018

@maminka1986 naša klasika biochemicke.
K tomu poslednému mrazacikovi .i doktor včera navrhol urobiť endometrialny scratching, čiže rozskriabat sliznicu cyklus pred ďalším KETom, aby sa aktivovala. Tak uvidíme.

ikonica
4. jan 2018

@trblietava ako sa mas kocena?

wewe28
4. jan 2018

@val9 @mimiqa tak kontrola za nami, zatiaľ všetko v poriadku. Fazuľka rastie a mala som aj tanečné predstavenie 😀

laydy7777
4. jan 2018

@karolina196 tieto testy som mala aj ja. Cenovo uplne super a spokojnost tiez. Hned mi ukazal krasne 2 ciarky a to som nevedela ze je 25tkovy.

linsss
4. jan 2018

Ahojte.. zajtra deň MS a test takýto...sklamaná som ale čo už

wewe28
4. jan 2018

@linsss ale to ešte nemusí nič znamenať kým mrcha nepríde. Ja som taký istý mala ešte pár dní po meškaní - snehovo biely. Či myslíš, že nie je šanca?

val9
4. jan 2018

@wewe28 no vidis, hovorila som ti .. tesim sa s tebou 😘

linsss
4. jan 2018

@wewe28 šancu by byt mohla snažili sme sa...ale aj to naše prvé nám trvalo 6 mesiacov... chcela by som aby sa to zmenilo. na Silvestra má dvakrát tak poriadne pichlo v podbrušku myslela som že je to dobre znamenie...tak mi ostáva len dúfať 🙏

wewe28
4. jan 2018

@val9 😘

wewe28
4. jan 2018

@linsss Tak potom nádej zomiera posledná 😉 Mne sa prvý duch ukázal až po šiestich dňoch meškania. Tak uvidíš
ako sa to vyvinie. Držím palce ✊🏻

mimiqa
4. jan 2018

@wewe28 jeeejj.tanecnica bude 🤣

wewe28
4. jan 2018

@mimiqa rada by som tanečnicu, ale možno aj tanečník 😀

linsss
4. jan 2018

@wewe28 ďakujem snáď sa stane zázrak 💕🙏

karolina196
4. jan 2018

@luta13 dakujem,si zlata. 😊 Ano,v piatok rano tiez urobim a prihodim sem potom foto 😉

karolina196
4. jan 2018

@laydy7777 Tiez som sa cudovala ako pekne ukazal na to,ze je 25kovy.Ja som si to vsimla az doma a pomyslela som si najprv,ze bol dost lacny a este k tomu s mensou citlivostou,ze to bude o nicom a nakoniec milo prekvapil. 🙂

karolina196
4. jan 2018

@maminka1986
Ano,v tom mas pravdu,ze sa netreba hned velmi tesit,pretoze od pozitivneho testu je to este dlhaaa cesta k dietatku.
Ja som zazila aj biochemicke v 8.tt,takze ja mam pred tym respekt.Po niekolkych mesiacoch sa zadarilo znova a mam uz doma synceka a teraz som si tiez nasla slabeho ducha a tesim sa z toho,ale tiez len do urcitej miery.Pokial sa nenarodi vzdy budem mat taky mensi strach,ale ja osobne myslim pozitivne a co ma byt,to bude. 😉