Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sewie dakujem,dnes 10.dpo
@iwulqa dakujem.Je to intimed test zo 101drogerie. 🙂
@krajcovicka Dakujem pekne 😘
@karolina196 krasny duch, ci //...Verim, ze do piatku bude silny a krasne ruzovy...Drzim palceky a hod potom zas fotecku 😉
@sara34valentina jeeee @lauritka ju poznám už dlho len ja som tu dlho nebola tak som nevedela či tu ona ešte je 😉 v tej krabičke boli tri testy ranný bol negat o hodinu neskôr som robila ďalší test a tam dusik už a Vecer o ôsmej som teda urobila posledný test a tam nič takže podľa mňa sú to není dobre testy lebo keď už sú v tej krabičke tri kusy tak tie tri kusy by mali ukazovať rovnako nie? Zajtra pôjdem kúpiť normálne bud Dr. Max alebo mamatest a pepino vraj tie sú dobré... Recenziu na rapiclear netuším vôbec
@maminka1986
Som 5dni po vklade a 10dni po odbere, ale okrem tych prs necitim nic ine, ani podbrusko nie, tak hadam je este skoro na priznaky
@jjuulliisskkaa odber sa nerata to nena nic spolocne s tehu...takze 5dpo no nirktorym uz ukazuje ducha na 5dpo po PK ked je
Ale ja som cakala🙂 ani mne nic nebolo ako co ti ma byt?? 🙂 Zle byva od 6ryzdna az inak ti nic nebude
Baby kym nebije srdce a nie je na svete fakt treba byt opatrne s tesenim :(((( moja sestra vcera potratila v 6tt..... takze tak :(((((
@maminka1986 to mi je velmi luto 😢
@danielina30 dakujem mo tesili sme sa všetci krasne testy a potom....no spinenie a krv a na sone uz nic takze fakt kym sa dieta nenarodi nic nie je iste...sj ja som bola hrozneee opatrna a nevedel skoro nik okrem rodiny ze som tehu az do 7 mes...ami brucho som nemala aj preto nevedeli 🙂
@maminka1986 Ahoj moja, no tak už som vysadila lieky. včera ešte v krvnom teste zostatkove ich 2, sranda,že od Vianoc to tak pomaly kleslo.
Tak riešim,keby posledneho mrazacika a ako..
@chmurkaxy ahoj to ozaj nic? :/ ako to? Ved boli čiarky ach jaj to ma velmi mrzi :/
@maminka1986 naša klasika biochemicke.
K tomu poslednému mrazacikovi .i doktor včera navrhol urobiť endometrialny scratching, čiže rozskriabat sliznicu cyklus pred ďalším KETom, aby sa aktivovala. Tak uvidíme.
@trblietava ako sa mas kocena?
@karolina196 tieto testy som mala aj ja. Cenovo uplne super a spokojnost tiez. Hned mi ukazal krasne 2 ciarky a to som nevedela ze je 25tkovy.
@luta13 dakujem,si zlata. 😊 Ano,v piatok rano tiez urobim a prihodim sem potom foto 😉
@laydy7777 Tiez som sa cudovala ako pekne ukazal na to,ze je 25kovy.Ja som si to vsimla az doma a pomyslela som si najprv,ze bol dost lacny a este k tomu s mensou citlivostou,ze to bude o nicom a nakoniec milo prekvapil. 🙂
@maminka1986
Ano,v tom mas pravdu,ze sa netreba hned velmi tesit,pretoze od pozitivneho testu je to este dlhaaa cesta k dietatku.
Ja som zazila aj biochemicke v 8.tt,takze ja mam pred tym respekt.Po niekolkych mesiacoch sa zadarilo znova a mam uz doma synceka a teraz som si tiez nasla slabeho ducha a tesim sa z toho,ale tiez len do urcitej miery.Pokial sa nenarodi vzdy budem mat taky mensi strach,ale ja osobne myslim pozitivne a co ma byt,to bude. 😉

@karolina196 ahoj krasny duch . Pls aky to je test?