Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@balinka vidime rozdiel ... gratulujem 🙂
@terezka258 dakujem☺dufam,ze to bude pravda😊
@kacatko1986 tak to drzim palce este viac 🙂 urob dalsi test o 2dni a uvidis
@23petka diky moc!! mam tendenci si koupit ten clearblue digital, ale nevim, zda to neni jeste brzo.. ale kdo to ma vydrzet, ze
@kacatko1986 viem ake to je to cakanie..ja myslim,ze na ten digitalny nie je skoro
@barboritta ja som kupovala v sunpharme v carrefoure, ze vzdy mavaju tak 2...ale da sa aj objednat tu: http://www.pilulka.sk/tehotensky-test-clearblue... a dovezu ho do lekarne na Bulvari (da sa vybrat odber osobne).
@mariankach dakujem,dobre vediet ak budem potrebovat niekedy
Baby su to niektore ktore mali biochemicke tehu a potom ostali zas tehotne....ako ste to zvladali? Bojim sa ☹
Dakujem
@lenka54321happy ja, 2x, nasledne zisteny tazky zapal laveho vajickovodu a vajecnika, preto biochemicke...zapal sa preliecil a po mesacnej pauze sa nam zadarilo, dokonca z toho lieceneho vajecnika som mala ovulu 🙂. Zvladalo sa to..no...zatala som sa a brala to s optimizmom 🙂...
@kacatko1986 aj my mame zly spermiogram a povedali že prirodzene neotehotniem. este som im nevolala, že sa nedostavím 🙂
Rovnaky praveze :(
tak ja 4 dny zpozdeni, ale test clearblue i dr max je negativni... bricho me boli, jak kdyby mel dojit mns....

@23petka diky, jsem dost v soku, mam mns pravidelnou 28 dni a ted mam dva dny zpozdeni, ale ani naznak zatim, ze by prisla.. jen me uz asi pet dni hrozne boli prsa, spis bradavky a dva dny mam bolest bricha, ale jako dost divny, takovy pichani a vsude v podbrisku.. ale ani naznak spineni nebo tak.. vetsinou jsem dva az tri dny pred mns spinila a ted nic.. kez by to vyslo!!! vzhledem k tomu, ze manzel ma spatny spermio a spis nam rikali, ze to prirozene asi nepujde..