Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka 🤣🤣🤣🤣🤣 idem ti to odfotit na bielom
@karolina196 modry test je Lady max, ci mylim sa?...No na nom krasne //, ten 25-tkovy neries, testuj uz len modrym...Ak si zelenym testovala den po dni, je mozne, ze netmavne, preto je lepsie testovat kazde 2 dni...Ja som sice testovala den po dni a tiez bolo vidiet minimalny rozdiel...Kazdej z nas inak rychlo stupa Hcg...Verim, ze bude silniet...Drzim palceky...Hod potom dalsiu fotecku 🙂
@karolina196 teraz citam az lepsie, ze ten zeleny test bol robeny obden...Skus uz len modrym testovat 😉
@prskavka2223 tak tato fotka je neporovnatelna s tou, ktoru si mi poslala do IP...Tu vidim jasneho dusika...Pozri!...Predtym si mi asi odfotila testik v inom svetle 😉...Drzim palceky o to viac 🙏😘
@prskavka2223 vidím aj na neupravenej...
@prskavka2223 este jedna fotka...Potichucky sa uz tesim s Tebou...Snad obe dobre vidime ❤
@krajcovicka
Dakujeeem baby a myslite,ze je silnejsi ako z pred 2 dnoch co som sem davala? Je to znacka dr.max a neviem ci robi duchov,ale je mozne,ze ten dusik sa mi zvyraznil ovela viac az ked test skoro vyschol?
@prskavka2223 dr max nezvykne duchovat. za mna sobne je najspolahlivejsi....
potom uz len clear blue digitalny ale ten je 25kovy
@zuzsat ak si si priala MS, som rada, ze Ti dosla 😉 ...Ak mas pocit, ze testy stale duchuju, tak pockaj na koniec MS, potom testni...Ktovie...Uz sa to tu stalo jednej zienke, ze mala duchov na teste, potom jej prisla silna MS, myslela, ze mala biochemicke tehu a ze babätko odislo, ale po MS znova testla zo zvedavosti a mala //...Nakoniec si babätko krasne vynosila a porodila 😉
@zuzsat že vraj nezvykne ale mne tiež vytvoril kanalik alebo ducha
@prskavka2223 mna Lady max nesklamal...Ked som tehu nebola, bol snehobiely a ked som tehu bola, mala som na nom krasne // 4 dni po meskani MS...Kuk moj album, ak chces, mam tam aj Lady max 😉...Testuj zas az za 2 dni, nech je vidiet rozdiel 😘
@krajcovicka ze "co si to fotila v pivnici?"...sa tu rehocem, to si zabila!!!...haha 😂😂😂
@zuzsat nemas "blbe oci"...Tiez vidim ducha na Tvojom teste - pozri...No neviem, ci mas normalnu MS...Nie je to len nejake spinenie?...Zienky tu spominali, ze tieto testy obcas falosne duchuju - ja som ich nikdy nemala, tak neviem...Skus Lady max, ten by Ti mal presne ukazat - bud bude snehobiely, alebo na nom tiez bude duch...Daj potom vediet, ak este testnes 😉

@nadej2018 pozri moje z r.2016.uz mi beha po izbe.