Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karolina196 no tak vidis.... super...je najsilnejsia.... 😀 😀 😀 😀 testuj uz len o 11 a porovnavaj ked tak... tfuj tfuj tfuj...
@karolina196 tiez som mala testy silnejsie vecer ako rano
@karolina196 super super 😊😊😊
@karolina196 tak ale teraz Ti uz nahlas gratulujem. Prajem vela zdravia a pozehnane tehotenstvo. Uzivaj si to konecne. cmuk
@karolina196 to uz je naozaj pekna ciarka uzivaj si to😊😊😊😊gratulujeem
@karolina196 moje testy tiez pomaly stupali a to na 14dpo som mala hcg 126 a je z toho takmer 11mesacne dievcatko 🙂
@zuzsat tak budem dufat,ze to je aj moj pripad. 😉
Inak,stale si obzeram tvoje testy a vzdy sa akosi pri nich upokojim. 😁 Mozno su dievcatka take hanblivky a nechcu sa hned ukazat. 😄
@karolina196 istotne to bude fajn!
@linsss a kedy máš dostat
@milagrosss20 vieš čo ja ti ani neviem . Pred kyretazou som mala cyklus od 33do40 dni. Myslela som si že po kyretazi sa cyklus napraví. Poslednú MS som mala 9.12.....takze vôbec netuším nacom som.
@karolina196 kedy planujes ist k dr?
@ikonica
@karolina196
ked tak kludne zavolaj ale skor ako o 3tyzdne ta asi neobjedna...
ja som bola na 14.den na krvi a po hcg 126 ma zavolali o 3tyzdne na ultrazvuk a uz bolo vidiet aj srdiecko
@krajcovicka dakujem 😊 snad ano
@karolina196 gratulujem .... urcite to vyslo 🙂
@linsss ja mam 8.1 dostať. No uvidís ale ak si bola tehu už možno sa podarí skôr resp ľahšie?
Ahojte dievcata, potrebujem poradit, na fotke nizsie, mozem to povazovat za druhu ciarku? Je to testik robeny pred chvilkou konkretne 2 dni po planovanej ms, 16 dpo 15:20 hod (predpokladanej, nerobila som si ovu test). Dakujem za kazdu odpoved. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotky (moj mobil lepsie nevie :D )
@littleslovak jasne pozitivny gratulujem 😉
@littleslovak jasne tehotná blahoželám
@dlucy
@milagrosss20
dakujem damy. zajtra robim urcite rano druhy test a v pondelok pojdem hned aj ku gynekologovi na potvrdenie. nemozem tomu nejak uverit 🙂
@littleslovak gratulujem

@littleslovak gratulujem 🎊. Na gyndu je ešte skoro ísť. Pokiaľ si v pohode, stačí ísť cca o 2 týždne. To už na uzv uvidí bábo.
@zuzannaaa dakujem,hadam ano 😊
@littleslovak gratulujem ale na gyndu je priskoro. este neuvidi nic maximalne gestacny vak. tehotenstvo potvrdi bijuce srdiecko a to bude vidiet o 3-4tyzdne
@littleslovak ja som vždy po pozitívnom teste šla. Na krv a urobil sono ci fakt sú zmeny na maternici
@biba12
@karolina196 nechcem ist k lekarovi aby som videla srdiecko, to mi je jasne ze na ultrazvuku by este nic vidiet ani nemalo byt.
Ale na krv chcem ist. Ved ked sa to potvrdi lekar mi povie kedy mam prist znovu na sono.
@karolina196 ja stale vidim na Tvojom teste //...Vyckaj par dni a ak MS nepride, testuj znova...Netestuj kazdy den, pretoze sa zbytocne takto potom stresujes...Drzim palceky nadalej...Ked inak pozries testy od @zuzsat tiez ma napr.12DPO silnejsi testik navecer ako 13DPO rano...Takze je to individualne...Skus test aj vecer, mozno budu // vyraznejsie 😉

@zuzsat Tak ja uz fakt neviem na com som.Robila som teda o 11h a ciarka o trosku silnejsia.Ale este sa netesim,uz pockam radsej na meskanie a potom urobim dalsi 😊