icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. jan 2018

@littleslovak krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
6. jan 2018

@linsss vobec nic, ani dusik? ☹ ...Hod fotku ak mas este test doma, nech pozriem...

luta13
6. jan 2018

@karolina196 testik z 11-tej hodiny, ovela sytejsie //...Vsetko ide ako ma, len ver babätku, ze je tam, kde byt ma a bud v pohodke...Testuj zas az za 2 dni 😉

linsss
6. jan 2018

@luta13 žiaden dusík :( dávala som ho tu do skupiny a neviem tu foto stiahnuť keď pozrieš....dnes okolo pól 2

luta13
6. jan 2018

@linsss teraz som to pozrela tu - na tom poobednom teste ozaj nic nevidim, je mi to luto...Ale, kym nepride MS, sancu mas stale...Drzim palceky, nech sa este objavia //...Daj potom vediet, ako si na tom 😉

linsss
6. jan 2018

@luta13 určite do vedieť ako to dopadlo 🙂

luta13
6. jan 2018

@zuzannaaa ahoj, ako pokracujes v tehulkovani?...V ktorom si tt. uz?...Uz viete, co cakate? 🙂

nadej2018
6. jan 2018

Horny dnesny, spodny vcerajsi, aj ked viem ze kazdy den testovat sa nema, ale neda sa vydrzat:D poznate to..
Je dnesny trosilinku silnejsi?

kukurica77
6. jan 2018

@nadej2018 ja by som povedala,ze vyzeraju rovnako.Skus zajtra,ci silneju testy.Budem drzat prsty,aby to vyslo a bolo vsetko o.k!

nadej2018
6. jan 2018

@kukurica77 dakujem 😘 Nazivo mi dnesny pride tmavsi, hadam to nie je len moja predstavivost :D
este som len 12dpo, tak sa upokojujem ze su dost silne

simbatko
6. jan 2018

Gratulujem💗
@littleslovak

soniaa23
6. jan 2018

@luta13 dakujem snad sa to podari nechcem sa tesit zatial predčasne ani nič nakolko mam strach ze co ak nie ale nevzdavame sa sme si povedali ze ak to nevyjde tento mesiac tak mozno na niektory dalsi

linsss
6. jan 2018

Baby možno blbu otázku dám ale nikdy som to nerobila. Ako si meriate bazalnu teplotu ? V pošve v ustach ? Dočitala som sa kadečo chcem sa info ako to robite. A aká by mala byť teplota ak je to tehotenstvo ? Ďakujem

karolina196
6. jan 2018

@luta13 dakujem,budem testovat az v utorok,to bude 2dni meskat,tak som zvedava 😊

myskahryzka
6. jan 2018

@nadej2018 Porovnaj ich, ked budu oba suche. Ale vyzera byt dnesny tmavsi. 👍

luta13
6. jan 2018

@nadej2018 oba testiky su krasne a myslim, ze sa Ti zdaju rovnake preto, lebo si testovala den po dni...Zajtra ak testnes nahodou, tak porovnaj s testom, ktory si robila 2 dni dozadu 😉...A nestresuj zbytocne, drobceka mas uz krasne zabyvaneho v brusenku 😀

krajcovicka
7. jan 2018

@linsss ja meriam v jaskynke 😂 v tehu som mávala tak 37,1- 37,2. Bazálka Ti potvrdí tehu, keď sa drží teplota hore 18 dní a viac, pred ms klesá....

laydy7777
7. jan 2018

@linsss ja som si ju merala vzdy v posve. Mala som odsledovane aj pol roka kedy stupne a vtedy je ovu. Ked som zostala tehu zrazu mi teplota vyskocila na 37.2 inak dovtedy okolo 37 som mavala. A to som mala 3dni po mrche a 37.2 co som mavala nizku tak som nevedela co sa deje a bola som v 5tt.pis si to do kalendara kazdy den a uvidis ako ti to skace. Drzim palceky

nadej2018
7. jan 2018

@luta13
@myskahryzka dakujem vam za podporu, ani neviete ako si to cenim ❤️

nadej2018
7. jan 2018

@luta13
@myskahryzka kukla som ich dnes rano, oba uschnute a ten horny je zo vcera, spodny z predvcera, myslim ze aj ked len o nieco ale je silnejsi🙂 testovat chcem az tak cca v utorok ❤️

linsss
7. jan 2018

@krajcovicka
@laydy7777 ďakujem baby za odpoved. Môže sa teplota aj mýliť ? Dnes som 30 DC a teplota 36,9. A cyklus mám cca 33az 38 dnovi

ikonica
7. jan 2018

@linsss ale ty sa neriad cudzimi teplotami.. mozno mas pred ovu nizsie ako oni a po ovu je tvojich 36,9 ako u inych 37,2.... takze sleduj svoje cykly aspon 3 meiace nech sa zorientujes... ale drzim palce nech mrchana nedojde a ty uz nebudes potrebovat nijake testovanie BT

linsss
7. jan 2018

@ikonica aha ja som si myslela že to sú tabuľkové výpočty ....takze opäť mám nejakú nádej 🙂 pokial mrcha neodrazí všetko je možné. Ďakujem zabvysvetlenie.

krajcovicka
7. jan 2018

@linsss presne tak, každá máme iné teplotné rozhranie, Tvoja teplota je stále fajn!✊🏻✊🏻✊🏻

laydy7777
7. jan 2018

@linsss no skus sa odsledovat aspon 2 mesiace aby si vedela co a ako to ma tvoje telo. Dufam ze mrska nepride a memusis nic merat. Ale vysoko sa mi drzala do mrchy ak na druhy den rapidne klesla na 36.6 napr tak na druhy den prisla mrcha.

myskahryzka
7. jan 2018

@nadej2018 Mas pravdu. Je viditelne tmavsi. 👍 Drzim ti palce.

nadej2018
7. jan 2018

Pepino robeny pred 2 dnami a teraz, velmi sa tesim ze zosilnel 😍

nadej2018
7. jan 2018
kukurica77
7. jan 2018

@nadej2018 tak tuto vidis krasny rozdiel.Hcg stupa a to je skvele.potichucky sa mozes tesit na tehulovanie.Blahozelam

sticker
nadej2018
7. jan 2018

@kukurica77 dakujeeeem❤️