Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karolina196 testik z 11-tej hodiny, ovela sytejsie //...Vsetko ide ako ma, len ver babätku, ze je tam, kde byt ma a bud v pohodke...Testuj zas az za 2 dni 😉
@nadej2018 ja by som povedala,ze vyzeraju rovnako.Skus zajtra,ci silneju testy.Budem drzat prsty,aby to vyslo a bolo vsetko o.k!
@kukurica77 dakujem 😘 Nazivo mi dnesny pride tmavsi, hadam to nie je len moja predstavivost :D
este som len 12dpo, tak sa upokojujem ze su dost silne
Gratulujem💗
@littleslovak
Baby možno blbu otázku dám ale nikdy som to nerobila. Ako si meriate bazalnu teplotu ? V pošve v ustach ? Dočitala som sa kadečo chcem sa info ako to robite. A aká by mala byť teplota ak je to tehotenstvo ? Ďakujem
@luta13 dakujem,budem testovat az v utorok,to bude 2dni meskat,tak som zvedava 😊
@nadej2018 Porovnaj ich, ked budu oba suche. Ale vyzera byt dnesny tmavsi. 👍
@linsss ja meriam v jaskynke 😂 v tehu som mávala tak 37,1- 37,2. Bazálka Ti potvrdí tehu, keď sa drží teplota hore 18 dní a viac, pred ms klesá....
@linsss ja som si ju merala vzdy v posve. Mala som odsledovane aj pol roka kedy stupne a vtedy je ovu. Ked som zostala tehu zrazu mi teplota vyskocila na 37.2 inak dovtedy okolo 37 som mavala. A to som mala 3dni po mrche a 37.2 co som mavala nizku tak som nevedela co sa deje a bola som v 5tt.pis si to do kalendara kazdy den a uvidis ako ti to skace. Drzim palceky
@luta13
@myskahryzka dakujem vam za podporu, ani neviete ako si to cenim ❤️
@luta13
@myskahryzka kukla som ich dnes rano, oba uschnute a ten horny je zo vcera, spodny z predvcera, myslim ze aj ked len o nieco ale je silnejsi🙂 testovat chcem az tak cca v utorok ❤️
@krajcovicka
@laydy7777 ďakujem baby za odpoved. Môže sa teplota aj mýliť ? Dnes som 30 DC a teplota 36,9. A cyklus mám cca 33az 38 dnovi
@linsss presne tak, každá máme iné teplotné rozhranie, Tvoja teplota je stále fajn!✊🏻✊🏻✊🏻
@nadej2018 Mas pravdu. Je viditelne tmavsi. 👍 Drzim ti palce.
@nadej2018 tak tuto vidis krasny rozdiel.Hcg stupa a to je skvele.potichucky sa mozes tesit na tehulovanie.Blahozelam

@kukurica77 dakujeeeem❤️

@littleslovak krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉