icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

timuska33
7. jan 2018

hojte🙂 mám menší problém...24 dni mi mešká menzes. Zhruba pred týždňom a pol má každé ráno trápili bolesti podbruška a ukrutné bolesti hlavy.
Približne každý deň mám vytok. Nieje ho veľa,no vidno ho na nohavičkách,je nejaký hustý a biely. Nie taký ten hlienovity. Celý deň by som kľudne vydržala aj nejesť,keď niečo zjem je to iba malicko. Čo myslíte ,čo by to mohlo byť? Ku dokimu sa chystám v stredu.

linsss
7. jan 2018

@timuska33 a test si si nerobila ?

timuska33
7. jan 2018

@linsss keď mi meškal približne 6 dní,výsledok bol negatívny

linsss
7. jan 2018

@timuska33 a odvtedy si nerobila ? Môže byť , že si mala posunutu ovulku a preto ti test nič neukázal ... ja na tvojom mieste by som si určite urobila 🙂

timuska33
7. jan 2018

Nerobila,keď som mala bolesti v podbrušku myslela som si ,že každú chvíľu už príde 🙄

linsss
7. jan 2018

@timuska33 Tak skus som zvedava 🙂 držím palčeky

timuska33
7. jan 2018

Ďakujem,ozvem sa 😊

krajcovicka
7. jan 2018

Ahojte, tak som tu aj ja s duchárčinou 😂, dnes som 8 dpo, pred lyzovačkou mi takýchto duchov nerobilo... ( už som na tie testy vyzrela 😂- dlho namáčať a potom zasunúť naspäť do plastového vrecúška) čo hovoríte?

janula12345
7. jan 2018

Ahojte, ake mate skusenosti s intimed testom? Vidim okom druhu ciarku, ale je taka bleducka ruzova ze to neviem odfotit. Je to 25 test a iny doma nemam. Sa mi zda, ze som niekde citala, ze robia falosnych duchov. Mate skusenosti? Vdaka

reyka
7. jan 2018

@janula12345 ahoj, práve robím pre seba “výskum” s intimed testom 😂😂😂 myslím taký výskum, že mi odobrali krv na HCG, zo srandy som si spravila test intimed a aj ja tam mám slabú čiarku, zajtra dôjdu výsledky z krvi tak ti dám vedieť či len duchuje alebo to znamená pozitívny výsledok

janula12345
7. jan 2018

@reyka no super takze zajtra budes vediet? A mala si taku uplne slabu ciarku, sice okom vidditelnu ale na fotke nic? Snazila som sa to odfotit ale absolutne to na fotke nieje vidiet. Az si pripadam ako chora ze si tu ciarku nahovaram🙂))) tak som zvedava na teba a drzim palceky 🙂

linsss
7. jan 2018

@krajcovicka nooo ♥ mne sa tam niečo črtáá

reyka
7. jan 2018

@janula12345 hejhej zajtra si idem po výsledky takze budeme múdrejšie 😊 u mna tá čiarka šla odfotiť, ale samozrejme voľným okom je oveľa silnejšia, veľmi som zvedavá či ukazuje falošných duchov alebo čo, na tehu sa absolútne necítim takze som dosť skeptická, lenže dnes mi takú čiarku ukázal aj 10kovy pepino test tak neviem 😂😂 no ale nebudem tu fantazírovať, zajtra sa dozvieme ako som na tom a dám vedieť, aspoň budem môcť pomôcť, ale držím palčeky aby to u teba znamenalo tiež tehu 😊🤗

janula12345
7. jan 2018

@reyka ojooj no to je isto tehu, ked aj iny typ testu ukazal druhu ciarku. Nie je o com 🤗🤗🤗 , uz len aby hcg stupalo a vsetko islo ako ma. 🙂

ikonica
7. jan 2018

@krajcovicka asi budes o chvilu zakadat temu tehulky 2018... 🙂

kayla_gombosova
7. jan 2018

Ahojte baby 🙂 som po potrate v 8tt :/ ešte som mršku nemala pretože ubehli odvtedy len 3 týždne. Prvý a jediný styk odvtedy bol presne na nový rok. Samozrejme dávali sme pozor. A tak mi to nedalo pre istotu som si urobila test. Myslíte že to môže byť zvyšný hormón z predchádzajúceho tehu alebo nové tehuľkovanie? A ak by aj bolo nové ukázalo by mi v podstate po necelých dvoch dňoch v teste hcg??? Prvéty sú dr Max a spodné dva sú pepinoz DM🙂 ďakujem

krajcovicka
7. jan 2018

@ikonica bodajby a vy sa rýchlo popridávate!!!✊🏻✊🏻✊🏻

reyka
7. jan 2018

@janula12345 oooch ďakujem bodaj budeš mat pravdu 🤗🤗🤗 dám vedieť potom 😊😊😊

ikonica
7. jan 2018

@krajcovicka dufam ze do marca sa pridam... chcela by som porodit este toho roku :D ale tento cyklus asi nic... chori sme boli, sexu malo.... teraz abstinujeme, lebo mm ide na spg....koncom januara reproimunologia... ale vysledky asi az koncom febr....ach jooo... neuprosny cas....

linsss
7. jan 2018

@krajcovicka uuurčite nas informuj som nedočkááva ...držíím palčeky ♥

olylili
7. jan 2018

@kayla_gombosova vidím že testy pomaly slabnu asi ešte zostatkovy hormón

kayla_gombosova
7. jan 2018

@olylili :( a zdá sa aj mne slabší test vo štvrtok ako v stredu? Neviem či by bol hcg tak dlho v moči

prskavka2223
7. jan 2018

@kayla_gombosova ahoj to je zostatkovy...tiez som minuly rok v januari potratila ☹ v 5tt. a po kyrete som este 3 dni mala v krvi HCG.

prskavka2223
7. jan 2018

@kayla_gombosova klesa to kazdej individualne

prskavka2223
7. jan 2018

@krajcovicka supeeer,ze aj ty tento mesiac mas dusika 😉....urcite bude silniet...ja robim zajtra ranko 🙂

kayla_gombosova
7. jan 2018

@prskavka2223 v krvi neviem či ho mám zajtra idem na gyndu na krv . Ale ak je v moči bude isto aj v krvi

linsss
7. jan 2018

No baby u mna už zacinaju bolesti ...taže MS očakavam každu chvilu :(

kayla_gombosova
7. jan 2018

@prskavka2223 a teraz uvažujem ukázal by mi test tehotenstvo 2 a pol dňa od styku? Veď to by som ani nestihla poriadne otehotnieť :D

ikonica
7. jan 2018

@krajcovicka oprava... velmi by som chcela porodit do konca roka, ale budem rada ked vobec otehotniem dovtedy ;) a drzim pace nech dusik silnie....

prskavka2223
7. jan 2018

Babulky dnes som netestovala chcem vydrzat do zajtra rana. Vrchny je z predvcerajska a dolny je zo vcera...oba robene poobede. Je ten dolny silnejsi ci ani nie?