Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka je tam niečo
baby dnes som 10dni po ovu a test negativny menzes som mala dostat v piatok a nic zatial len podbrusko boli myslite ze este je sanca ze sa nieco zjavi?
@krajcovicka není moc pre mocný?
@milagrosss20 nerozumiem 🤗
@krajcovicka ju mobil. Ze ci nie je moc premoceny že dlho bol v moci.
@krajcovicka
@milagrosss20 nie, už to mám odskúšané, keď je tam krátko, tak tá farba sa mozajkovito rozpije a neprejde na druhú stranu...
@krajcovicka som nevedela. Som zvedavá na ďalší test
@milagrosss20 no to aj ja!
@krajcovicka ja vidim tiez dve //...✌🏻 sranda ze ti to uz 8 dpo takto ukaaze! 😌
@sewie ked si dnes 10dni po ovu,tak menzes by si mala dostat az vo stvrtok,ci?To by si mala lutealnu fazu len 8dni a to je malo.Ked sa ti posunula ovu,tak sa posunie aj menzes.Tak je mozne,ze ti este nemeska. 😊 Mas este velkuuu sancu,ze si najdes // 😉
@karolina196 mavam lutealnu 8-9dni ja viem malo ale ja mam cudne cykly az 31dnove a ovu az pri konci skoro ale uz som tak otehotnela s malym 😊...no dakujem za povzbudenie nezvykne meskat tak este dufam no teraz ani len dusik na teste nic.
@karolina196 a ty ako robila si este test?
@kayla_gombosova dva a pol dna ešte babo nie je ani uhniezdene 🙂 to bude zo starého tehu
@sewie ahaaa,tak to mas ozaj zaujimavy cyklus ☺ Tak drzim palce,sancu urcite stale mas. 😉
Nie,netestovala som.Prvy krat v zivote sa do toho nehrniem,nemam odvahu. 😁 Pockam do utorka alebo az do stvrtka,ked dovtedy nedostanem.Ak tehotna som,tak ciarka nikam neutecie a ak nie som,tak najblizsie dni dostanem.
@karolina196 drzim palce 😊😊😊
@milagrosss20 ahoj, ja tam nič nevidím..Koľko Ti mešká ms?
@krajcovicka aky testik to je?
Tak skoro dve ciarocky, mozu byt aj dvojcatka😍
@nadej2018 vrchný pepino a spodný z ebay, ktoré mi darovala wewe
@krajcovicka pepino akyy? Ja mam len zelene
@nadej2018 to bolo pre Teba ☺️
@krajcovicka krasne vidno ciarku 😍
@kayla_gombosova ohladom klesania Hcg po potrate nemam skusenosti, ale Tvoj test zo 4.1. je v porovnani s testom z 3.1. o malinko bledsi, takze myslim, ze je to este zostatkove Hcg, len pomaly klesa...Keby si bola 2DPO myslim, ze test by urcite este nic neukazal...Pises, ze dnes ides k Dr....Drzim palceky, nech si telesne v poriadku a dusevne Ti prajem skore zotavenie a zaroven prajem, nech si co najskor - aj ked hned v najblizsom cykle, najdes svoje vytuzene // a vynosis babätko uspesne az do porodu...Boh Ta zehnaj! 🙏❤
@timuska33 priznaky a aj vytok, ktory popisujes vo svojej vcerajsej sprave mi sedia na tehulkovanie...No kedze ides na gyndu, po vysetreni a odobrati krvi budes vediet viac...Drzim palceky, nech je to tehulkovanie...Daj nam potom vediet, ako si dopadla...Pripadne, ak budes testovat este dovtedy, hod nam sem fotecku testiku - verim, ze na nom budu // 😉

@prskavka2223 áno určite