icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
8. jan 2018

@krajcovicka vcera dusik, dnes krasne //...Gratulujem a prajem Ti, nech silneju a Ty si zdravo tehulkujes 😉...No teraz si kralovna Ty, ani upravovat fotku nemusim, je zretelna...Tesim sa s Tebou 😘🤰😉...Ked budes testovat zas, hod foto 🙂

linsss
8. jan 2018

@krajcovicka blahoželám Ti 💕💕❤️💕

krajcovicka
8. jan 2018

@luta13 ďakujem, jasné že pridám, mám veľkú radosť, že by som skákala po plafón !

luta13
8. jan 2018

@kacenaaa ahoj mamina, ako pokracujete v raste?...Brusko mas uz urcite riadne velke, ci mylim sa?...Hod nejaku fotecku drobceka zo sona, alebo aj bruska...Kludne ak chces sem, alebo do IP 😉...V ktorom si uz tt.?...Ved teraz, ked to tu pomenili, tak mi neukazuje ku Tebe tt...Prajem pekny den a pohladkaj brusenko za mna 😉

krajcovicka
8. jan 2018

@linsss zo ❤️ Ďakujem a Ty ako?

luta13
8. jan 2018

@krajcovicka neskac, az ked prejde 12tt...Potom bude istota, ze najtazsi trimester je za vami...Ja som prvy trimester chodila pomaly (ako pokakana doslovne), ziadne sporty, ci bezanie...Proste som sa setrila, ale ked zacal druhy trimester, tak som si aj pobehla na bus, tak neviem, preco som sa takto chovala, ale asi nejaky pud sebazachovy a zachovy drobceka, nech sa mi tam netrasie v plodovke...To bolo pri prvom tehu - mala som respekt pred vsetkym, ale strach som nemala z nicoho...Verila som Bohu a babätku, ze je zdravucke...A hlavne som nemala ziadny net a tak som nic nemusela citat o nicom...Len od kolegyne pozicanu velku knihu o materstve a tam som si kazdy tyzden citala, ako sa bodecka meni na fazulku atd...Uzivaj vsetko 😉

linsss
8. jan 2018

@krajcovicka nie je začo nech HCG pekne vstúpia 🙂 ...Ja no MS ešte nikde merala som deň BT a bola len 38,7 ale neviem či to môžem brat do úvahy keď som si ju merala len druhýkrát. Dnes mám 31 dc tak rozmýšľam či neskočil do lekárne aby som skúsila test....

krajcovicka
8. jan 2018

@linsss ja by som skočila!✊🏻

linsss
8. jan 2018

@krajcovicka no idem vyliezť z postele a sup do lekárne otestujeme a dám vedieť ...daj mi polhodinku :D

krajcovicka
8. jan 2018

@luta13 jasné, že nebudem skákať, ale mám v sebe silnú vieru, že tentokrát to zvládneme! Keď ma Boh vyslišal, tak to inak ani nemôže byť!

krajcovicka
8. jan 2018

@linsss zatiaľ koncentruj moč 😂

luta13
8. jan 2018

@milagrosss20 na Tvojom vcerajsom teste vidim mini slabuckeho dusika, no snad dobre vidim - nejde mi to lepsie upravit...Testuj za 2 dni zas, som zvedava, ci bude tmavnut, alebo to boli moje vidiny len...Mozno si testovala moc skoro...Drzim palceky 😉

ikonica
8. jan 2018

@krajcovicka juchuuuuuuu

sticker
luta13
8. jan 2018

@linsss Drzim palceky na // 😉

krajcovicka
8. jan 2018

@milagrosss20 aj mne sa tam niečo vidí✊🏻✊🏻✊🏻 Koľko dpo si ?

sophinka17
8. jan 2018

@krajcovicka potichucky gratulujem a silno drzim palce nech ide vsetko ako ma!! 🙂 🙏 ❤

krajcovicka
8. jan 2018

@ikonica
@sophinka17 ďakujem dievčence!

luta13
8. jan 2018

@sewie
@karolina196
@linsss Krasne trio snaziliek!!!...Vsetkym vam prajem vytuzene // na testikoch v tomto "nacatom" cykle, nech vam MS uz tento rok nedorazi vobec a vy si spokojne a zdravo tehulkujete...Boh vas zehnaj! 🙏...A drzim palceky 😘

linsss
8. jan 2018

@luta13
@krajcovicka

No mne sa to tento cyklus asi nesplní pozrite na testy snehobielu :(

ikonica
8. jan 2018

@krajcovicka kedy si mala ovulu? Na novy rok?

krajcovicka
8. jan 2018

@linsss ešte chvíľu počkaj, kým trochu zaschne.

sewie
8. jan 2018

@luta13 dakujem!!😍bodajby 😊

krajcovicka
8. jan 2018

@ikonica 30.12.

milagrosss20
8. jan 2018

@krajcovicka väzbe tam niečo vidíte? Ja dnes mam dostať. No nikde nie je ms. Boli ma len podbrusko. A vždy som pred mala 2dni špinenie. A teraz nič. Len bolesť ako na menzes. Až kríze niekedy. A mne sa zdalo tiež že tam je niečo. Preto som sa pýtala.
@luta13

linsss
8. jan 2018

@krajcovicka nič tam neni :(

luta13
8. jan 2018

@linsss skusala som upravovat obe fotky, no nieco sa mi tam mari, nejaky tienik, ale zatial je to velmi slabe...Skus este za 2 dni, alebo pockaj do dna, kedy ne-mas dostat MS, potom testuj...Drzim palceky 😉

linsss
8. jan 2018

@luta13 len problém je v tím že ja neviem kedy ... keby som mala 28 dňové cykli tak 5.1. Som mala dostať.... pred kyretazou som mala cykli od 33 do 38 ... takze vôbec netuším kedy :(

luta13
8. jan 2018

@linsss neviem, ci tam nieco vidis... @krajcovicka, vidis tu nieco?

veroni_21
Autor odpoveď zmazal
veroni_21
8. jan 2018

@luta13 To vážne? 🙏😨