Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka blahoželám Ti 💕💕❤️💕
@luta13 ďakujem, jasné že pridám, mám veľkú radosť, že by som skákala po plafón !
@kacenaaa ahoj mamina, ako pokracujete v raste?...Brusko mas uz urcite riadne velke, ci mylim sa?...Hod nejaku fotecku drobceka zo sona, alebo aj bruska...Kludne ak chces sem, alebo do IP 😉...V ktorom si uz tt.?...Ved teraz, ked to tu pomenili, tak mi neukazuje ku Tebe tt...Prajem pekny den a pohladkaj brusenko za mna 😉
@linsss zo ❤️ Ďakujem a Ty ako?
@krajcovicka neskac, az ked prejde 12tt...Potom bude istota, ze najtazsi trimester je za vami...Ja som prvy trimester chodila pomaly (ako pokakana doslovne), ziadne sporty, ci bezanie...Proste som sa setrila, ale ked zacal druhy trimester, tak som si aj pobehla na bus, tak neviem, preco som sa takto chovala, ale asi nejaky pud sebazachovy a zachovy drobceka, nech sa mi tam netrasie v plodovke...To bolo pri prvom tehu - mala som respekt pred vsetkym, ale strach som nemala z nicoho...Verila som Bohu a babätku, ze je zdravucke...A hlavne som nemala ziadny net a tak som nic nemusela citat o nicom...Len od kolegyne pozicanu velku knihu o materstve a tam som si kazdy tyzden citala, ako sa bodecka meni na fazulku atd...Uzivaj vsetko 😉
@krajcovicka nie je začo nech HCG pekne vstúpia 🙂 ...Ja no MS ešte nikde merala som deň BT a bola len 38,7 ale neviem či to môžem brat do úvahy keď som si ju merala len druhýkrát. Dnes mám 31 dc tak rozmýšľam či neskočil do lekárne aby som skúsila test....
@linsss ja by som skočila!✊🏻
@krajcovicka no idem vyliezť z postele a sup do lekárne otestujeme a dám vedieť ...daj mi polhodinku :D
@luta13 jasné, že nebudem skákať, ale mám v sebe silnú vieru, že tentokrát to zvládneme! Keď ma Boh vyslišal, tak to inak ani nemôže byť!
@linsss zatiaľ koncentruj moč 😂
@milagrosss20 na Tvojom vcerajsom teste vidim mini slabuckeho dusika, no snad dobre vidim - nejde mi to lepsie upravit...Testuj za 2 dni zas, som zvedava, ci bude tmavnut, alebo to boli moje vidiny len...Mozno si testovala moc skoro...Drzim palceky 😉
@krajcovicka juchuuuuuuu

@milagrosss20 aj mne sa tam niečo vidí✊🏻✊🏻✊🏻 Koľko dpo si ?
@krajcovicka potichucky gratulujem a silno drzim palce nech ide vsetko ako ma!! 🙂 🙏 ❤
@ikonica
@sophinka17 ďakujem dievčence!
@sewie
@karolina196
@linsss Krasne trio snaziliek!!!...Vsetkym vam prajem vytuzene // na testikoch v tomto "nacatom" cykle, nech vam MS uz tento rok nedorazi vobec a vy si spokojne a zdravo tehulkujete...Boh vas zehnaj! 🙏...A drzim palceky 😘
No mne sa to tento cyklus asi nesplní pozrite na testy snehobielu :(
@krajcovicka kedy si mala ovulu? Na novy rok?
@linsss ešte chvíľu počkaj, kým trochu zaschne.
@ikonica 30.12.
@krajcovicka väzbe tam niečo vidíte? Ja dnes mam dostať. No nikde nie je ms. Boli ma len podbrusko. A vždy som pred mala 2dni špinenie. A teraz nič. Len bolesť ako na menzes. Až kríze niekedy. A mne sa zdalo tiež že tam je niečo. Preto som sa pýtala.
@luta13
@krajcovicka nič tam neni :(
@linsss neviem, ci tam nieco vidis... @krajcovicka, vidis tu nieco?

@krajcovicka vcera dusik, dnes krasne //...Gratulujem a prajem Ti, nech silneju a Ty si zdravo tehulkujes 😉...No teraz si kralovna Ty, ani upravovat fotku nemusim, je zretelna...Tesim sa s Tebou 😘🤰😉...Ked budes testovat zas, hod foto 🙂