icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

krajcovicka
8. jan 2018

@linsss aj mne sa tam niečo slabulinké zdá, nezostáva nič iné len čakať!✊🏻✊🏻

krajcovicka
8. jan 2018

@luta13 áno ☺️

linsss
8. jan 2018

@luta13
@krajcovicka

Teraz ked si to opravila ta nieco sa mi tam crta . Veru ako vravíte momentálne musím len čakať. ale dakujem za podporu

karolina196
8. jan 2018

@sewie dakujem moja,ozvem sa koncom tyzdna 😊

ikonica
8. jan 2018

@linsss cykly pocitaj tak ako pred kyretom.. Cize 33 az 38...

karolina196
8. jan 2018

@luta13 dakujem,ty si taky poklad. 😊 potom sa ozvem a snad s dobrou spravou 😊

luta13
8. jan 2018

@milagrosss20 no bolest na MS moze byt aj roztahovanim maternice, ak si tehulka...Drzim palceky, nech to tak je 😉 ...Nezostava Ti nic ine, len cakat...Testuj za 2 dni zas, alebo pockaj dlhsie 🙂

luta13
8. jan 2018

@veroni_21 prepac, no nerozumiem Tvojmu komentu - "co vazne?" 😲

kacenaaa
8. jan 2018

@luta13 ahoj moja 🙂 po všetkých trampotach s hematom sme už úplne fit 🙂 akurát začinam 20ty týždeň a drobček dáva o sebe vedieť už je to krásne 🙂 bruško veľké nemám ešte si ako tehotná ani neprídem občas :D ani raz mi zle nebolo nevoľnosti som vôbec nemala 🙂 a foto drobca budem mat až vo štvrtok bude veľký ultrazvuk snáď mi povie čo čakám ale ja cítim stále že chlapček 🙂))

milagrosss20
8. jan 2018

@luta13 a myslíš ze môžem byt? Aj keď dávame pozor? Ci už fakt si namyslam.

reyka
8. jan 2018

@janula12345
HCG 0.1 takze áno, duchuje 😄 tak ako aj Pepino 😂

kayla_gombosova
8. jan 2018

Takže baby bola som u dr. Vraj to je určite zostatkovy hormón po predchádzajúcom tehu....a keď na nový rok bol styk nieje možné aby mi v stredu ukázalo tehu na teste. A slabá čiarka vraj neznamená tehotenstvo a mala by byť silnejšia ... Včerajší a dnešný test nebola už žiadna čiarka. Zajtra budú výsledky z krvi... Maternicu mám tak oslabenú, žeby som vraj ani neudržala plod 😢😢

kayla_gombosova
8. jan 2018

Prikladám aj foto. 3.1,4.1,6.1,7.1,8.1

kayla_gombosova
8. jan 2018

Fotky sú naopak :D takže treba otočiť mobil

janula12345
8. jan 2018

@reyka naozaj? To je velmi divne ze 2 rozdielne znacky testov pozitivne a falosne. To je smola. :( tak aapon vieme, ze uz len dr max asi sa oplati kupovat. Ten chvalia baby tu na mk.

reyka
8. jan 2018

@janula12345 hej hej aj ja si myslím, alebo je chyba vo mne 😂😂😂😂

luta13
8. jan 2018

@kacenaaa Hod nam sem potom vo stvrtok fotecku drobceka...Som zvedava, co sa skryva v Tvojom brusku...A som rada, ze ste v poriadku a pekne rastiete bez problemov 😉...Pohladkaj brusko za mna 😘

luta13
8. jan 2018

@milagrosss20 tazko povedat, ci si tehulka, vsetko je mozne...uvidis, ci pride MS...Prajem Ti, nech uz nepride vobec...😉

luta13
8. jan 2018

@kayla_gombosova je mi luto, ze mas oslabenu maternicu...Prajem skore zotavenie...No ja mobil nemozem otocit kvoli Tvojim fotkam naopak, lebo som na PC a nechcem otacat cely monitor, ale vidim, ze testy su uz ciste skoro....Este raz prajem vela sily na vsetko a nech Ta Boh zehna co najskor a tentokrat zdravo az do porodu 🙏❤

kayla_gombosova
8. jan 2018

@luta13 mám pol ročného anjelika a hneď na to sa nám podarilo otehotnieť a to bohužiaľ nevydržalo :( ale nerobím si z toho ťažkú hlavu všetko sa pre niečo deje,a druhé bábätko bude ak na to telo bude pripravené 🙂 po ms mám prísť na cytologiu a mám dať nasadiť teliesko pretože by som nemala riskovať minimálne rok. Je tam veľké riziko nedonosenia :(. Ale uvidíme možno prekvapia zajtrajšie výsledky z krvi

timuska33
8. jan 2018

@luta13 test som si robila keď mi meškal 6dni a bol negatívny 😏

milagrosss20
8. jan 2018

@luta13 nič není vidieť.

sewie
8. jan 2018

ahojte dnes 11dpo vidite nieco? mne sa zdal nazivo dusik dr.max test 😇

biba12
8. jan 2018

@sewie JA som to upravovala, mrzí ma to, ale nič tam nevidím.

milagrosss20
8. jan 2018

@biba12 bi i vieš aj moje pozrieť?
@biba12

biba12
8. jan 2018

@milagrosss20
pozriem

biba12
8. jan 2018

@milagrosss20 zatiaľ tam ja nič nevidím..Možno niekto druhý... Skús o 2 dni. Držím palce.

sewie
8. jan 2018

@biba12 nevidis ani tu na upravenych? uz si asi domyslam 😀

milagrosss20
8. jan 2018

@biba12 ďakujem aj tak bude že nic nebude.

linsss
8. jan 2018

Baby dnes som volala lekárke s tým ženy som si chcela dať spraviť hormonálny profil. Povedala mi že ak chcem nemá stym problém ale podľa nej to je zbytočne keďže som už raz otehotnela. Že to že mi museli robiť kyret to neznamená že mám zle hormóny. Čo si o tom myslite?