Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby 🙂 stalo sa vam niektorej ze sa Vam snivalo o tom ze ste dostali menzes a zostali ste tehotne? Podla snaru totiz dostat menzes znamena pocatie 😂 tak chcem vediet ci sa vam to niektorej stalo 🙂
@katyk22 ja som vždy dostala menzes. Aj v decembri sa mi o tom snívalo.
@milagrosss20 dobre dakujem 🙂 tak aspon viem ze tie mini krce v podbrusku je ta hnusna mrcha 🤣
@katyk22 ale to hovorím ja. Ú teba to môže byť inak.
@milagrosss20 ja si tiez myslim ze to bude marcha mam do nej 4 dni 🙂
@linsss ja som v prvom tehu ešte pred meškaním stále chodila cikať prsia sa počas tehu rapídne zväčšili...Teraz pri druhom ešte pred meškaním má pár dní po počatí hrozne boleli a tak inak tak som vedela že asi sa to vydarilo no zatiaľ žiadne zmeny
@reyka ako si dopadla na vyšetrení?
@milagrosss20 ešte bolo možno skoro ženské telo je naozaj veľmi nevyspitateľné držím prsty ✊ 🙏
Baby myslite že silnie ? Prvý zhora je robeni v stredu druhý je včerajší a posledný z dnešného rana .. no mne sa to veľmi nezdá :(
@linsss Vyzerá, že hej. Ale používaj rovnakú značku testov, lebo každý má iné množstvo farbiva - takto sa ťažko porovnáva...
@linsss presne tak rovnakú značku! A počkaj, keď zaschne, neboj, je tam a rastie človiečik! 😘
Ďakujem za radu baby 🙂 snaad bude všetko ok lebo tak isto to začínalo v októbri a nakoniec museli robiť kyretaz :( mám strach :(
@linsss Musíš myslieť pozitívne! Ja som si prešla 2x za sebou potratom a pozri, na 3tí krát som už - CHVALA BOHU - v 30 týždni. Vždy treba veriť a ono to príde.
@linsss ver a teš sa!
Tak nič iné mi neostáva len veriť 🙂
@ejuska2586 juuuj ale to ubehlo... o chvilu je pri tebe 🙂
@ikonica Hej hej. Už to ide akosi rýchlo z kopca 🙂

@sewie kráása ♥ ♥ ♥ ja rano planujem urobiť další test snad bude očosi silnejšia 🙂 aa budeme zakladat septembrovky 2018 ♥