icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

linsss
12. jan 2018

@sewie ani zvýšenú sliznicu ???

sewie
12. jan 2018

@linsss to ano zvysena sliznica bola a zdala sa mu malilinka bodka ze by to mohlo byt ale nebol si este isty..lenze ja som mala neskoro ovulaciu takze podla ms mi tyzdne nesedia vobec...

linsss
12. jan 2018

@sewie no to poznám keď máš neskoro ovu strašne na nervy to je ja mám k tomu ešte aj cykli dlhé ...ja som mala poslednú MS 9.12. A ešte stále mám slabé testy ...

sewie
12. jan 2018

@linsss presne aj ja...ja som mala ms 6.12. ovulaciu az 28.12. testy uz su celkom pekne toto je dnesny ale to hcg sa mi zda nejake nizke uvidim v pondelok ci stuplo..no drzim nam palce palce verim ze to bude ok😊

linsss
12. jan 2018

@sewie tak tak držím palčeky aby to vyšlo a bolo všetko v poriadku ❤️❤️❤️

sewie
12. jan 2018

@krajcovicka dakujem vyzera ze zapdam do tabulky tak uvidime 🐈

kofilka33
12. jan 2018

@nadej2018 ja som mala poslednu ms 11.12. v pondelok som mala hodnotu 36 ,dnes som bola na ďalšom odbere.Teraz mi volala sestrička ,že Hcg krásne stúpa a hodnota dnes 300 a v stredu mám prísť na ultrazvuk .Takže tvoja hodnota je tiež super

linsss
12. jan 2018

Ja som už dnes volala lekárke pre istotu a sestrička má objednala na 24.1. Ak bude všetko ok na UTZ by už mohlo byt niečo vidno 🙂 snaad to bude mat dobrý progres babenky všetkým Vám želám aby nám to vyšlo. V septembri možno ak dali nejaké to stretko ;)

sewie
12. jan 2018

@luta13 ako sa mas uz som ta tu par dni nevidela 😊

val9
12. jan 2018

Cauteee baby, mam otazku hlavne na tie, co mali biochemicke ... minuly mesiac som mala bioch. ms mi skoncila 28.12 a momentálne mam bolesti ako presne pred ms .. je mozne aby sa mi mrcha opat poposuvala kvoli tomu?

karolina196
12. jan 2018

@sewie ahoj.Tak ty uz mas krasnu ciarku,a teraz uz ozaj gratulujem.Potom sa pochval prvou foteckou,ked pojdes k dr.😉
Mne uz sa trapenie ukoncilo.Dnes som 1.DC,takze to samovolne odislo a my sa mozme dalej snazit.Tak som sa bala toho mmt,ale chvalabohu to nebolo ono. 😊

sewie
12. jan 2018

@karolina196 tovma mrzi ze to takto bolo dobre si to citila ale lepsie ako to mimo...dakujem snad bude vsetko ok ❤️

ikonica
12. jan 2018

@val9 nie su to ovulacne bolesti?

veronika2703
12. jan 2018

@val9 ja by som to tiez tipovala na ovulaciu...mala som biochemicke minuly mesiac, ale potom ziadne krvacanie ci bolesti...

val9
12. jan 2018

@ikonica
@veronika2703 nie ovulaciu som mala pondelok aj hlien az do stredy ...a dnes bolesti nechápem ...

karolina196
12. jan 2018

@sewie tak tak,telo sa s tym vysporiadalo samo.Samozrejme,ze ma to mrzi,lebo som si uz predstavovala druhe,ale ja som mala naozaj strach z mmt.Takto mozme hned pokracovat v snazeni. 😊

nivea777
12. jan 2018

@sewie hcg je tak pre 4-5tt v norme

ikonica
12. jan 2018

@val9 bola si na folikulometrii alebo podla coho vies ze bola vtedy? merias teplotu?

val9
12. jan 2018

@ikonica podla ovu testov a hlienu. Nemeriam teplotu.

ikonica
12. jan 2018

@val9 aha... leho jaj mam hlen aj 3-4 dni pred tym kedy realne ovu nastane....kedy si mala pozitivny test? ... no na uhniezdenie je u teba este skoro... ja mam pocit ze nekedy tak moje vnutro reaguje aj na spermie.. ze proste boli podbrusko...

sewie
12. jan 2018

@karolina196 drzim palce nech sa co najskor zadari zdrave babatko a mozes sa vytesovat budem sledovat dalsie testiky tvoje 😊

sewie
12. jan 2018

@nivea777 jej super dakujem to prave som 😊

val9
12. jan 2018

@ikonica uhniezdnenie isto nie, lebo sa nesnazime tento mesiac..dufam ze mas pravdu a ovu posunuta je iba ..škoda ze som neodfotila ovu testy....v utorok bol najsilnejsi

veronika2703
12. jan 2018

@val9 ja napriklad tiez neviem 100% urcit kedy som mala ovu---podla testu 30.12. ale hlien som mala az 2.1....takze tazko povedat..

ikonica
12. jan 2018

@val9 no co som tu zvykla citat, tak ovu nastava az do 12-48hod PO pozitivnom ovuteste...aspon tak tu zvykli baby pisat... takze kludne mohla byt az dnes... na to by ti mohla dat odpoved bazalna teplota keby si ju merala...ta by potvrdila alebo vyvratila ovu...

linsss
12. jan 2018

Ahojte prepacte ked otravujem ale ze su ciarkz rovnake? Rovnaka znakca testu, Vrchy robeni vcera rano a sposny dnes vecer :(

olylili
12. jan 2018

@linsss áno netestuj každý deň

olylili
12. jan 2018

@linsss a určite neotravujes na to sú tu ženy aj táto diskusia

matilda72
12. jan 2018

@val9 no ja som mala biochemické tehu cca pred tromi rokmi a mne ms prišla o desať dní neskôr...sme išli na dovolenku, že budme plodiť som akurát dostala ms a tom som mala naplánované že budeme mať vtedy ovu...ale nevadí otehotnela som cyklus nato