Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka dakujem vyzera ze zapdam do tabulky tak uvidime 🐈
Ja som už dnes volala lekárke pre istotu a sestrička má objednala na 24.1. Ak bude všetko ok na UTZ by už mohlo byt niečo vidno 🙂 snaad to bude mat dobrý progres babenky všetkým Vám želám aby nám to vyšlo. V septembri možno ak dali nejaké to stretko ;)
Cauteee baby, mam otazku hlavne na tie, co mali biochemicke ... minuly mesiac som mala bioch. ms mi skoncila 28.12 a momentálne mam bolesti ako presne pred ms .. je mozne aby sa mi mrcha opat poposuvala kvoli tomu?
@sewie ahoj.Tak ty uz mas krasnu ciarku,a teraz uz ozaj gratulujem.Potom sa pochval prvou foteckou,ked pojdes k dr.😉
Mne uz sa trapenie ukoncilo.Dnes som 1.DC,takze to samovolne odislo a my sa mozme dalej snazit.Tak som sa bala toho mmt,ale chvalabohu to nebolo ono. 😊
@karolina196 tovma mrzi ze to takto bolo dobre si to citila ale lepsie ako to mimo...dakujem snad bude vsetko ok ❤️
@val9 ja by som to tiez tipovala na ovulaciu...mala som biochemicke minuly mesiac, ale potom ziadne krvacanie ci bolesti...
@ikonica
@veronika2703 nie ovulaciu som mala pondelok aj hlien az do stredy ...a dnes bolesti nechápem ...
@sewie tak tak,telo sa s tym vysporiadalo samo.Samozrejme,ze ma to mrzi,lebo som si uz predstavovala druhe,ale ja som mala naozaj strach z mmt.Takto mozme hned pokracovat v snazeni. 😊
@karolina196 drzim palce nech sa co najskor zadari zdrave babatko a mozes sa vytesovat budem sledovat dalsie testiky tvoje 😊
@val9 ja napriklad tiez neviem 100% urcit kedy som mala ovu---podla testu 30.12. ale hlien som mala az 2.1....takze tazko povedat..

@sewie ani zvýšenú sliznicu ???