icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

linsss
12. jan 2018

@olylili ja uz citim ze nieco nie je ok :( tak to isto som mala naposledy a skoncilo to :(

olylili
12. jan 2018

@linsss prečo by nebolo testuj každý tretí deň vtedy uvidíš že tmavnu alebo až keď budú meškať

linsss
12. jan 2018

@olylili len to ze ja neviem.kedy meskaju lebo mam hrozne nepravidelne cykly :(

olylili
12. jan 2018

@linsss tak ale asi vieš kedy by mali prísť kedy je ten posledný cyklus alebo kedy ovulujes tiež od kedy mám ms je nepravidelná no už viem aké je maximum poznám svoje telo alebo kedy ovulujem

ikonica
12. jan 2018

@linsss aky najdlhsi cyklus si v priemere mala? ak 33dni, tak testuj najskor na 33 dc aby si,predisla sklamaniam...viem ze je tazke netestovat skor, ale ked nekupis test, nebudes mat cim.... ja sama tento mesiac s tym bojujem... snazim sa co najdlhsie vydrzat netestovat... kebyze mam doma testy, tak uz su davno pouzite.. nekupim =netestujem

krajcovicka
12. jan 2018

@linsss porovnávaj zesty obdeň a nie ranný s večerným, zbytočne sa stresuješ! Koľký deň cyklu si?

val9
12. jan 2018

@ikonica merias ? kedy je najlepsie zacat merat?

linsss
12. jan 2018

@krajcovicka 35 DC ,,,, to uz si myslim zeby mali pekne silniet 😞

@ikonica tiez som si povedala ze nebudem testovat ale tuzba bola silenjsia a premohla ma ,,,a moj najdlhsiii bol 40 dnii

@olylili toto je moj prvy cyklus od kyretaze ,,, myslela som ze sa to zmenii

olylili
12. jan 2018

@linsss môj 52 teraz kojim myslela som že si od ms oddýchnem a chodí ako hodinky každé 28 dní prestanem kojit a doserie sa ako stále

ikonica
12. jan 2018

@val9 ja som merala len 3cykly aby som si overila, ci ovu pebieha a ci to sedi s testami... a uz zhruba viem kedy sa najviac snazit... meraj asi az od dalsieho cyku po skonceni ms... kup si bt teplomer napr v dm maju za 7 eciek... a skus par cyklov testovat, nech sa viac spoznas...

linsss
12. jan 2018

@olylili fuu 52? To by som sa zblaznila uz tieto 40dnove mi davaju zabrat ,,,,

ikonica
12. jan 2018

@linsss chapem... ale podla seba viem, ze keby som dnes kupila dvojbalenie testov, tak uz je minimalne jeden ocurany aj ked by som ho kupovala s tym, ze planujem testovat az v nedelu.. jeden by padol dnes, druhy zajtra rano a ja by som hned klusala kupit dalsie a zavislost by sa zas rozjela.. nekupim = netestujem..

krajcovicka
12. jan 2018

@linsss po kyretze bez ms? Či po prvej ms, už mám z toho mišung...

linsss
12. jan 2018

@krajcovicka nie nie kyret bol 31.10. A pevu ns som mala 9.12.

linsss
12. jan 2018

@ikonica nusim sa uz aj ja zaťať 🙄😶

ikonica
12. jan 2018

@linsss fakt uz som si pripadala jak fetacka.. kym neocuram, neni dobre :D zajtra by som chcela kupit na testovanie v nedelu... ale asi nekupim, lebo hned vecer jeden miniem... asi pockam do nedele, len potom budem musiet dalekoooo do lekarne.... a mozno kupim az v pondelok :D uvidime.,..

krajcovicka
12. jan 2018

@linsss hlavne nestresuj! Držím Ti palce! Bude to fajn! Uvidíš!

olylili
12. jan 2018

@ikonica ja som sa stala maniackou pri poslednom vtedy jeden a dosť takže chápem na pamiatku mam ich tu požehnanie 😂

sewie
12. jan 2018

baby vedeli ste ze tie pepino takto slabo ukazuju oproti ostatnym?naraz robene woman secret a pepino...ja som bola prekvapena...

krajcovicka
12. jan 2018

@sewie tak to aj ja budem mať také silné ?
@linsss aha aký rozdiel! Mne vždy najsilnejšie ukazovali tie mama testy- fialové, preto to netreba striedať!

zuzsat
12. jan 2018

@sewie ja som vedela. pepino aj ked je citlivost 10 ukazuje ovela neskor tehu. ale za to neduchuje. proste ak tam sa objavi co i len duch zena je tehu urcite

sewie
12. jan 2018

@krajcovicka ja som teraz kupila pepino a normalne som sa zlakla najprv ze takto zoslabol....spravila som ine a tie su silne...iz nebudem pepino kupovat 😁😁

sewie
12. jan 2018

@zuzsat na duchov je to dobre len ked clovek testuje inymi a zrazu zbada slabsiu ciarku aj sa zlakne

sewie
12. jan 2018

@linsss vyskusaj inu znacku

sewie
12. jan 2018

@krajcovicka podla mna aj ty budes mat taku silnu

krajcovicka
12. jan 2018

@sewie ja idem ráno znova na pepino...☺️ Už ich miniem 🎶👶🏻🎶

simbatko
12. jan 2018

Žienky asi nic stoho nebude...

sewie
12. jan 2018

@simbatko kolko si dpo?

mini007
12. jan 2018

?? Je? Není ?

simbatko
12. jan 2018

@sewie vobec netusim...Nakolko mam nepravidelnu ms..Dost ma boli brucho aj prsia mam nejake tazsie...