Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@linsss aky najdlhsi cyklus si v priemere mala? ak 33dni, tak testuj najskor na 33 dc aby si,predisla sklamaniam...viem ze je tazke netestovat skor, ale ked nekupis test, nebudes mat cim.... ja sama tento mesiac s tym bojujem... snazim sa co najdlhsie vydrzat netestovat... kebyze mam doma testy, tak uz su davno pouzite.. nekupim =netestujem
@linsss porovnávaj zesty obdeň a nie ranný s večerným, zbytočne sa stresuješ! Koľký deň cyklu si?
@krajcovicka 35 DC ,,,, to uz si myslim zeby mali pekne silniet 😞
@ikonica tiez som si povedala ze nebudem testovat ale tuzba bola silenjsia a premohla ma ,,,a moj najdlhsiii bol 40 dnii
@olylili toto je moj prvy cyklus od kyretaze ,,, myslela som ze sa to zmenii
@val9 ja som merala len 3cykly aby som si overila, ci ovu pebieha a ci to sedi s testami... a uz zhruba viem kedy sa najviac snazit... meraj asi az od dalsieho cyku po skonceni ms... kup si bt teplomer napr v dm maju za 7 eciek... a skus par cyklov testovat, nech sa viac spoznas...
@linsss chapem... ale podla seba viem, ze keby som dnes kupila dvojbalenie testov, tak uz je minimalne jeden ocurany aj ked by som ho kupovala s tym, ze planujem testovat az v nedelu.. jeden by padol dnes, druhy zajtra rano a ja by som hned klusala kupit dalsie a zavislost by sa zas rozjela.. nekupim = netestujem..
@linsss po kyretze bez ms? Či po prvej ms, už mám z toho mišung...
@krajcovicka nie nie kyret bol 31.10. A pevu ns som mala 9.12.
@linsss fakt uz som si pripadala jak fetacka.. kym neocuram, neni dobre :D zajtra by som chcela kupit na testovanie v nedelu... ale asi nekupim, lebo hned vecer jeden miniem... asi pockam do nedele, len potom budem musiet dalekoooo do lekarne.... a mozno kupim az v pondelok :D uvidime.,..
@linsss hlavne nestresuj! Držím Ti palce! Bude to fajn! Uvidíš!
@krajcovicka ja som teraz kupila pepino a normalne som sa zlakla najprv ze takto zoslabol....spravila som ine a tie su silne...iz nebudem pepino kupovat 😁😁
@krajcovicka podla mna aj ty budes mat taku silnu
@sewie ja idem ráno znova na pepino...☺️ Už ich miniem 🎶👶🏻🎶

@olylili ja uz citim ze nieco nie je ok :( tak to isto som mala naposledy a skoncilo to :(