Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nadu345 urcite by som skusila aj ja!
Skús zajtra ráno obyčajný a keď bude silnejší, tak daj digi, alebo až obdeň! Silno držím palce!❤️
@nadu345 to patrilo Tebe
@krajcovicka, ano pockam min do zajtra...aj ci sa nejako bude vyvijat ms...dam vediet
@danielina30 uvidíme, či sa na testoch niečo ukáže v najbližších dňoch! Držím Ti palce!
@katyk22 😍 naadhera ticha zavist ale prajem ti to z celeho 💗💞💖💕❤ az dusik silnie 😍
@gladiola28 dakujem 😍😍 ale veru neviem ci sa mozem tesit :/ ako som pisala robila som ho teraz vecer a ms ma prist az zajtra tak uvidime 🙂
@katyk22 už ju nečakaaaaaj 😘✊🏻👶🏻✊🏻
@krajcovicka myslis ze by to mohlo byt? 😊😊 ms ma prist az zajtra a trocha sa obavam lebo sem tam citim take mini krce v podbrusku
@katyk22
Kŕče som mala aj ja a čakala som každú chvíľu ms ktorá neprišla a som v 10tt ☺️ Je to normálne neboj ❤️
@ivusik1111 gratulujem 😊😍😍 heej presne taky pocit akoby mala kazdu chvilu prist ms 😑 preto sa dost bojim ci sa mozem tesit :/
@katyk22
Určite áno .. mala som to pri dcére a aj teraz 🙂 nemusíš sa ničoho báť ❤️Myslim , ze možem gratulovať 🤗
@ivusik1111 dufam ze mate vsetky pravdu 😊😊 potichucku sa veeelmi tesim 😊 nechcem nic zakriknut 🙂
@katyk22 No,podla mna uz nedorazi,krasna ciarka,gratulujem. 😉
A ten co si pridala z decembra je mamatest tycinkovy a vyzera skor,ze to bol vtedy len kanalik.
@karolina196 dakujem 😍😍 dufam ze to tak bude 😍😍 drahy uz na mna pozera ze ci mi nehrabe preco sa stale usmievam 😁😁

Baby tak teraz neviem...Rano som pisala ze som dnes 1DC, lebo bolo rano dost vela krvi, ale len tak jednorazovo, potom uz len spinenie, tak som skusila ten dr max co mam doma, nedalo mi to..a je o dost silnejsia ako ta vcera na rapiclear 😳 asi uvidime najblizsie dni, ci bude slabnut...Inak mam doma aj clearblue digital mam ho skusit? 😄