Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babenky s akými testami si testujete? Ktoré sú dobré
@biolo aha ďakuje škoda že to nevyšlo
Baby ktoré ovu. testy sú najlepšie??? už začínam s prípravou a chcem si odsledovať ovu. pred tehu som mala hlien a teraz jeden mesiac bolesť, druhý mesiac jemné ružové špinenie další mesiac nič. tak netuším 😀
@katulienka34 6 dni 😂
@gladiola28 presne ako ja,ale príznaky žiadnee,aj keď myslím,že je ešte skoro na nejaké príznaky 😌 držím ✊✊
@katulienka34 no mne dnes po veceri ostalo niako blbo tak uz lezim v posteli a idem spat 😁 robila si test?
@gladiola28 nie nerobila,radšej som ani nekupovala 😂 uvidím chcem vydržať aspoň na 10 dpo,ale keď ti poviem pravdu,mám taký pocit,že to zase nevyšlo 😒 noo uvidím..
@katulienka34 ja mam tiez taky pocit ze nic aj ked bol duch na teste dalsi test skusim az v nedelu ale moc tomu neverim.... ale hadam raz sa zadari....
@mirkahanny je to tam gratulujem 😍😍😍
@gladiola28 držím nám silno palce ✊✊ a pravdaže aj všetkým babám čo sa snažia 👍 dáme si určite vedieť 😉
@mirkahanny 😚😣
@mirkahanny ten skaredy smejo tam nemal byytttttt

@mirkahanny gratulujem nech pekne silnie 🙏💕
@katulienka34 aj ja drzim nwch si kazda najde vytuzenw // ciarocky ❤💖💕💞💗
@mirkahanny jasne!!! Su tam celkom pekne viditelne // ciarky.Gratululujem,zelam krasne a bezproblemove tehotenstvo.
@sewie
@mimiqa
@linsss
@kukurica77 zeny to faakt ja asi odpadnem. Dufam, ze sa drobatko udrzi a vsetko bude dobre. Kedy mam urobit dalsi?aby to uz bolo silnejsie a aj mm veril 😛
@mirkahanny o dva dni 😙alebo digi..ukaze plusko plus tyzdne
@mirkahanny je to tam🤗aj máš nejaké tie príznaky 😊
Baby prosim poradte. 3.1 sme malu smojim keksik,vcera mala dojst mrcha,no neprila a dnes do obeda mam hnede spinenie zatial len trosku,to nikdy nemavam,vzdy len mrchu bez spinenia,BT je hore na 36,9 a teraz uz 37 kedze som sa naplasila tak som teraz zmerala zas,ma do vcera sem tam jemne pichalo vo vajecniku niekedy v oboch a maternicu sim tiez citila uz par dni,ako keb sa podarilo.No teraz neviem co si mam misliet.Pobede idem do mesta,oplati sa mi kupit a spravit test? Ci mam pockat co je toto spinenie? Test som este nerobila kedze som cakala ci dojde mrcha.Prikladam moj graf...

@nadej2018 pošli výrobcovi 😂🤣😅