Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hope40 ja beriem od ms do ovu...ale moze sa brat cely cas...🙂
@veronika2703 dakujem ti . 😊 a este nieco k tomu beriem? Ci? 😊
@hope40 noo ja pijem alchemilkovy caj do ovulacie, manzel kotvicnikovy a berie folandrol 🙂 do ovu este odporucaju pit grepovu stavu a po ovu zas ananasovu..takze ja idem na to nejak takto 🙂
@andrea121268 nevidim nic zatial ☹ ☹ ☹
@andrea121268 áno ja tam vidím začínajucu druhú čiarku...aj ja som to mala podobne a Už SME SKORO VO FINáLE ...DRžíM PALCE 🙂
@petra102
@adrika1409 ďakujem za odpoveď ☺ ono naživo tam taká mini čiarka je, už len čakať, či sa z toho niečo vykľuje, ale je to len nejaká vada testu 😉
@andrea121268 treba myslieť pozitívne ... aj manžel povedal že vidí druhú čiarku 😉
@andrea121268 ja nič nevidim
@adrika1409 ooo, tak to ma potešilo 😊
@andrea121268
@andrea121268 vidim ju tam 😍😍
@adrika1409 uvidis, ja som tak isto zvedava v mojom pripade, uvidim, ci testnem rano, alebo az v utorok 🙂 prave mi meskaju 3 dni 🙂
@andrea121268 vidím // 😍
@andrea121268 nieco tam.... je drzim palce ;)
@stratenanajdena no neviem je čudne rozpitý, asi bol chybný....
@stratenanajdena ako vyzerá po zaschnutí?
@andrea121268 áno, je výraznejší! 😘😘😘
baby prosim vas ako caste mate styk pocas plodnych dni? niektori vravia ze kazdy den, ini zas kazde 3 dni...dakujem za odpoved 🙂
@krajcovicka ahojky..dnešný ranny...ciarka pekná viditeľná nemusela som upravovať, otacat, svietiť...ostala takato 10 min. Potom vybledla skiro uplne. Chybny je test alebo ja alebo co si mam o tom mysliet? 😂
@val9 mne sa osvedčilo po použití testu ho ešte vopchať do toho plastového obalu a potom sa pekne vyfarbí čo má.... odfoť i ten suchý. ✊🏻✊🏻😘

@petra102 ja som vedela že sa niečo deje práve kvôli výtoky. Pre mrchou sm mala vždy inú konzistenciu ako tomu bolo keď neprišla. Mala som hlien podobný ako pri ovulácii. Tiež ma nič nebolelo a jeden večer som bola presvedčená, že ráno isto príde mrcha skrz bolesť...ale neprišla. Takže znie to nádejne 😀