Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka dakujeeem 🙂 niečo málinko tam vidím, testovala som dnes večer, 4.deň meškania.. neviem, či z toho niečo bude.. ešte budem testovať 🙂
@petra102 nevzdávsj to! ✊🏻❤️
@simbatko podľa mňa je spodný dnešný...
@krajcovicka ja som uz stoho zmagorena..Tak hadam to nebude kanalik...😙DAKUJEM😙
@krajcovicka nosíš šťastie veľa dievčatám si nasla druhu čiarku som rada ze najme sama sebe 😉😊
@petra102 vies cooo..kazde rano ma boli brucho jak keby sa ma pustit ms..Aj krize sem tam Ale ms sa nepusca..A vzdy pred ms som mavala vytok hnedy.a pak sa mi spustili..a teraz niv.A co si spominam..tak asi cca 2-3tyzdne do zadu..som mala na toaletnom krvicku ale take hnedoruzove..A to iba raz a od vtedy uz nic .tak neviem som uz stoho zmagorena..Ale co ja viem sladke mi dost chuti. inak nic..
@nivea93 jeej ďakujem 😘
@krajcovicka teším sa keď aj mne nájdeš respektíve že bude taka silná že nebude Treba hľadať 😂
Ahojte babenky kedy ste išli po prvý krát k doktorovi keď vám test ukázal //
@krajcovicka foto po zaschnuti.
@simbatko moja presne ako ja.. len ja mám momentálne sem tam také slabé biele výtoky, nič neštípe, nesvrbí, vždy ma napadne, či som už ms nedostala, ale zatiaľ nič, bolí ma podbruško ako keby mám dostať... nebolí ma inak nič, prsia vôôôôbec.. a to vždy pred MS bolia týždeň. ja už neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť :( a esšte.. veĎ testy by mali ukázať druhú čiarku v mojo prípade úplne ružovú, 4.deň mi meškáá :( :(
@terezia32 niečo drobulinké, ale zatiaľ je to vo hviezdach ☺️✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka dakujem 😊
Dnes mam aj odber krvi tak uvidime 😊
@terezia32 držím palce!
@andrea121268 ten spodný mi príde silnejší...
@andrea121268 aj mne príde spodný silnejší 🙂

baby ak by som Vás poprosila o jeden hlas na fotku boli by ste take dobréé ? Na priloženom linku by Vám to malo ukazať. Ak nie poprosim na FB stranka Lucy's svadobný salón v albume Súťaž!!! Hlasuj za "Lucy´s nevestičku roku 2017". Som nevesta Linda a poprosím like na čiernobielu foto alebo na každu jednu čo tam mám :D
Budem Vám veľmi vďačná ...Ďakujem
https://www.facebook.com/lucys.sk/photos/a.1757...