Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@krajcovicka si si ista? bolesti mam stale doobedu aj poobede a od vcera slabo ruzovy vytok ... neviem bojim sa, ze sa mi spusti ms .. digi mam od vcera doma uvazujem ci robit ci nerobit :/
@val9 ja ju tam vidim tiez. sprav si digi ten ti najlepsie ukaze
@veroni_21
@sophinka17 tak jedine, že až zajtra urobim bud rano alebo doobedu v praci 🙂
@val9 ja ti tiez odporucam urobit si digitalny..mne ukazal v den ocakavanej ms 1-2...takze budes vediet na com si, oni su kvalitne! 🙂
@veronika2703 a predtym si skusala obycajne testy? Dnes mam druhy den meskania
A kedy si ho robila ráno?
@val9 skusala som obycajne, tie duchovali tak som sa na to vykaslala..okolo 9-10 som ho robila..s tym ze predtym som si spravila obycajny okolo 8..takze to ani nebolo z ranneho mocu 🙂 ak si tehu, digitalny to to urcite ukaze hocikedy cez den 🙂
@veronika2703 dakujem tak spravim rovnako rano obycajny a potom digi 🙂 asi ani spat nebudem dnes :D
@val9 haha tak to ti verim! budem drzat palcee! potom piiis! ✊🏻😊
@veronika2703 dakujem pekne ozvem sa urcite :*
@val9 držím palce!
@krajcovicka dakujem :*
@zuzsat skusim 10tkovy vecer 🙂
@sewie tak dnes mam druhy den meskania tak by mi mohol ukazat, ci myslis ze mam pockat este?
@val9 ja myslím, že je jedno, či dnes, či zajtra... čiaročky na testoch máš...
Ahojte baby. Vo stvrtok som mala hcg 94,4 a dnes mi volala doktorka ze stuplo na 1200. Som 5tt. Myslite ze je to oka?
@mini007 je to uuuplne skvele, ze ti tak krasne stuplo...ono kazdym druhym dnom by malo hcg hodnota stupat 2nasobne
@prskavka2223 dobre takze som kludna a nestresujem🙂 lebo ma nastrasil mimomaternicovym kedze tak nic nevidel.. ale myslim, ze to bude ok
babule, dostala som ... až mi je smiešne z toho, ako som hľadala čiarky aj tam, kde vôbec neboli :D ale ja som ich videla :D sranda, čo spraví hlava a psychika :D
@krajcovicka skusim asi dnes .. lebo mam dojem, že sa mi asi spusta ms ( ruzovy vytok a sem tam ma pichne v boku, bolesti ako pred ms nemam ) :/
@val9 ✊🏻✊🏻✊🏻
@petra102 čo Ty vieš, možno to bolo biochemické a preto meškali a nás dušíkovia mátali...
@ingba
Ja tam nič nevidím :(
@petra102 ahoj ..vsimla som si ze si si robila mamatest..mne takisto duchoval posledny cyklus..alebo teda kanalik to bol..uz tuto znacku nekupim, zbytocne zavadza :/

@val9 veru je tam druhá čiaročka!