icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
25. jan 2018

@domidee 6tt+4 znamena ze mas ukonceny 6tyzden a uz 4 dni zo siedmeho. cize si v 7tt

sewie
25. jan 2018

@katyk22 ja by som bola v klude ja som aj pri prvom aj teraz po orgazme vzdy trosku krvi mala..je to z prekrvenia aj dr mi to potvrdila je to normalne je to tymi stahmi maternice...

katyk22
25. jan 2018

@sewie uff dakujem ☺ velmi som sa zlakla 🙄

dadulik6
26. jan 2018

Tak dnes som si robila dalsi test tiez je na nom duch 7 dni mi to meska a rano som zacala spinit (bledo hnedy vytok) neviem co si mam o tom mysliet 😭

biba12
26. jan 2018

@dadulik6 a veľa?

dadulik6
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
26. jan 2018

@biba12 neni to vela a ani nie vzdy ale mam aj bolesti v podbrusku

biba12
26. jan 2018

@dadulik6 ešte si u lekára nebola, že? Ak sa to bude zhoršovať, príp. keď sa T to nezdá skús skočiť k lekárovi. Zato nič nedáš...

dadulik6
26. jan 2018

@biba12 prvy test som si robila len vcera takze som nebola este u lekara ale bola som u neho v pondelok na kontrole lebo v oktobri na preventivke mi nasiel cystu a kazal mi prist v januari na kontrolu cysta sa vstrebala a povedal ze som zdrava a viac sme neriesili lebo vtedy mi meskala len dva dni

biba12
26. jan 2018

@dadulik6 no ja som myslela, či to nie je práve ta cysta alebo si bábo robí miesto 🙂 Ak máš bolesti, tak choď. Budeš mať istotu.

dadulik6
26. jan 2018

@biba12 praveze mi povedal ze cysta tam uz nieje ze sa vstrebala a ze som uplne zdrava lebo mi robil vnutorne sono

dadulik6
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
26. jan 2018

@biba12 bolesti nemam silne len slabe aj teraz som bola na wc a nic ziadne spienie to len sem tam tak neviem 😏

schonefrau
26. jan 2018

@dadulik6 aj ja simto mala deň pred ms myslela ze teda tak uz to čoskoro príde a aj v deň ms som spinila a nakoniec pozitívny test 😊 bolesti mam aj ja ale predsa maternica sa rozťahuje 😊 ak si nie si istá tak chod k doktorovi je jedno ako často tam pôjdeš pre tvoj pokoj 😊

dadulik6
26. jan 2018

@schonefrau no mne to dnes meska 7 den a mam len duchov na testoch a spinila som len hned rano ako som sa zobudila teraz beham stale na zachod a zatial nic

schonefrau
26. jan 2018

@dadulik6 Skus zájsť k tomu doktorovi budeš múdrejšia 😊

biolo
26. jan 2018

@janula12345 v 3t plodu som mala hcg 415. Podla kalendara to uz bol zaciatok 6 ale som mala ovulku podla testov neskoro. Takze klud a moja dutinka bola 3,64 mm. O tyzden neskor hcg stuplo ale hodnotu nepamatam a dutinka bola 6,21mm. A podla krvi a velkosti dutinky to bol 5 tyzden. Teraz idem po dvoch tyzdnoch 5.2. tak uvidime. Ale lekar ma ubezpecil ze vsetko je ok.

janula12345
26. jan 2018

@biolo dakujem, snad bude vsetko v poriadku aj u mna. Ja som bola podla kalendara v case 300 hcg uz 5+5, ale podla realnej ovulacie 5+0. Tak ci tak lekar sa netvaril nadsene pri tom cisle. Uvidim stredu, co bude na dalsej kontrole.

val9
26. jan 2018

Hlaaaasim 1DC .. prehrala som stavku s muzom do konca roka 2018 umyvam riady ( asi si kupim umyvacku riadu do noveho bytu ) 😂😂😂😂😂

sewie
26. jan 2018

@val9 🙈no pekne a duchovia vyzerali tak nadejne...tak nech vam to vyjde tento mesiac ❤️

val9
26. jan 2018

@sewie asi to necháme az po svadbe 🙂 sice mat mrchu na svadbe asi nebude ziadna vyhra :D

katka.gzd
26. jan 2018

@dadulik6 hnedy vytok je v pohode, moze byt este z uhniezdovania. Hneda je stara krv. Paniku treba robit ked je krv jasna cervena, pripadne ruzova. Testy treba porovnavat po dvoch dnoch ci silnie ciarka a teda stupa hcg. Drzim palce

dadulik6
26. jan 2018

uz treti test a duch tento som si robila teraz o 11 a iny druh ako tie dva predtym

krajcovicka
26. jan 2018

@dadulik6 pekná čiarka, nie duch! 😍

krajcovicka
26. jan 2018

@val9 tak ďalší cyklus sa už snažte 😘

sewie
26. jan 2018

@dadulik6 pekna ciarka gratulujem 😍

nivea777
26. jan 2018

@val9 nech ti dr predpise nieco na oddialenie MS ked ti to tak hlupo vychadza

veronika2703
26. jan 2018

@val9 tak aspon vidis, ze sa mozes do buducna spolahnut na tie digi testiky :P nevadiii, ideme dalej :*

dadulik6
26. jan 2018

@krajcovicka stale sa bojim tesit uz 7 dni mi meska 3 testy so slabymi ciarkami a rano som mala hnedy vytok

nivea777
26. jan 2018

@dadulik6 ale ved mas pekne tie ciarky..ziadny duch ale normalne čiarky