Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ale dufam, ze to nebude tvoj pripad... drzim palce
@zuzsat
@krajcovicka jaj babulky zase dusikujem ako aj minuly mesiac...uvidime ako to bude pokracovat 👍😍
@krajcovicka nie nemerala som ..tak rano mi este nic nebolo ..a tak okolo 11 bolesti brutalne co som brala tabletku a spustila sa, ale silna nie je .. ja ani nezvyknem mat silne max 3 krat do roka..ale zato bolesti mam neskutocne..teraz uz som oki, bolesti presli po horucej sprche ( a to som sa bala, ze sa rozkrvacam po horucej sprche a nic ... nechápem .....a co uz vonkoncom nechapem ze som sa nevyhadzala co sa bezne zvyknem.
@val9 no čo iné, ak bude cčudne slabučká, tak ešte testni.... možno motyka vystrelí!
@simbatko pepino ukazujú neskôr, na tomto sa mi aj niečo zdalo, ale asi je to viac o chcení potešiť ťa...uvidíme neskôr...🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
@zuka16 vidím ich, pekný sú❤️
@krajcovicka Ale v pohodke😘Paradox je ze brucho boli stale jak na MS..a nie sa pustit..Bud to vijde alebo nie...😙
@dadulik6 čiarka je pekná, niektoré ženy mávajú i ms, keď nebude odchádzať i sliznica, tak si myslím, že je to v pohode. Keď si nie si istá, tak zájdi k dr., len škoda, že je vikend, to asi skôr pohotovosť... máš aj bolesti?
@krajcovicka vcera som mala take klasicke ako pred mrchou nie moc silne znesitelne bolia ma aj prsia aj krize len ma to vustrasilo ked dneska to apinenie zosilnelo
@dadulik6 ale je to len špinenie!✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka mozem vyskusat pondelok, ake tak silno o tom pochybujem 🤔😊
@dadulik6 chod na pohotovosť že si tehotná. Urobia ti sono a dajú lieky proti krvácanie. Res ty môžeš mať aj hematom q z toho spinis.ja som tak mala v druhom tehu. Mala som hematom a čiarka na teste... A tehotna som bola. Čiže chod na pohotovosť. Vyhodiť ta nevýhoda len ta aspoň pozrú. A budes si istá.
@dadulik6 a neze im povieš ze to máš od včera rána. Povedz ze ti to začalo v noci. Alebo večer. A tvrdí že si tehotná. Máš pozitívny test. A u svojho si nebola lebo ešte ti bolo skoro. A oni už vysetria
@dadulik6
@milagrosss20 veru dobre Ti radí, choď!
@krajcovicka
@milagrosss20 a to mam ist na normalnu pohotovost ci na nejaku "gynekologicku" viete ak som tak je to moje prve tehotenstvo a som uplne neskusena v tomto smere

@val9 dokeluuuuuuu ja som cakala ze mi posles tie bacilkyyyyyyyyy