icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
26. jan 2018

@val9 dokeluuuuuuu ja som cakala ze mi posles tie bacilkyyyyyyyyy

ceklis
26. jan 2018

@ikonica nooo 🙈😔 asi aj áno, mala som ich nad sebou aby som pozerala v ktorom mieste mám hľadať ducha 😂😂 v tomto som začiatočník, prvý krát keď boli čiarky, boli rovno koľajnice na 26dc. Tak počkám ešte a hotovo ( teraz je len 22dc). Kiež by 🙏🏻😇 sa podarilo

ikonica
26. jan 2018

@ceklis no skus nabudice mat ichod seba aspon pol cm... uz neviem najst to video alebolotam jasne vidiet ako sa da vyrobit falosny duch za pomoci ovulaku....

ikonica
26. jan 2018

@ceklis

https://www.youtube.com/watch?v=ARIuZPLYsis

ale dufam, ze to nebude tvoj pripad... drzim palce

prskavka2223
26. jan 2018

@zuzsat
@krajcovicka jaj babulky zase dusikujem ako aj minuly mesiac...uvidime ako to bude pokracovat 👍😍

simbatko
26. jan 2018

Dievčatá vidíte niečo??Je to Pepino test..ake máte skúsenosti stym testom?😉

val9
26. jan 2018

@krajcovicka nie nemerala som ..tak rano mi este nic nebolo ..a tak okolo 11 bolesti brutalne co som brala tabletku a spustila sa, ale silna nie je .. ja ani nezvyknem mat silne max 3 krat do roka..ale zato bolesti mam neskutocne..teraz uz som oki, bolesti presli po horucej sprche ( a to som sa bala, ze sa rozkrvacam po horucej sprche a nic ... nechápem .....a co uz vonkoncom nechapem ze som sa nevyhadzala co sa bezne zvyknem.

val9
26. jan 2018

@ikonica este aby si mi ty neposielala bacilky ❤😘😘

ikonica
26. jan 2018

@val9 no uvidime... vcera alebo dnes bola ovula.. zapracovali sme uvidime vysledok za dva tyzdne 🙂

ikonica
26. jan 2018

@val9 kebyze sa stane zazrak a ja si najdem ducha, tak jasnacka, ze ti poslem bacilov kolko chces ;)

sewie
26. jan 2018

@simbatko ahoj ja nevidiim...ale vzdy mi ukazoval o dost slabsie ciarky ako na inych testoch

krajcovicka
27. jan 2018

@val9 no čo iné, ak bude cčudne slabučká, tak ešte testni.... možno motyka vystrelí!

zuka16
27. jan 2018

Tak toto su moji duchovia a dufam,ze ich nevidim iba ja....Som troska na nervy aj sa tesim aj..... Aaaaa jupiii

simbatko
27. jan 2018

@zuka16 Gratulujem su krásne vidieť😗

zuka16
27. jan 2018

@simbatko dakujem,dufam ze budu silnejsie o 2 dni ak vobec vydrzim nestetovat dva dni :D

krajcovicka
27. jan 2018

@simbatko pepino ukazujú neskôr, na tomto sa mi aj niečo zdalo, ale asi je to viac o chcení potešiť ťa...uvidíme neskôr...🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

krajcovicka
27. jan 2018

@zuka16 vidím ich, pekný sú❤️

simbatko
27. jan 2018

@krajcovicka Ale v pohodke😘Paradox je ze brucho boli stale jak na MS..a nie sa pustit..Bud to vijde alebo nie...😙

mini007
27. jan 2018

@zuka16 su tam... aj ja som mala takto isto a o par dni kolajniceý.. drzim palceky ✊🏻✊🏻✊🏻

dadulik6
27. jan 2018

Babule znovu si idem po radu vcera takyto test uz som ho sem sice davala ale nechapem mala som aj spinenie ale dnes mi to pride ze sa mrcha rozbieha dnes je to 8 dni co mi "meska" ak teda uz neprisla neviem co si mam o tom mysliet

krajcovicka
27. jan 2018

@dadulik6 čiarka je pekná, niektoré ženy mávajú i ms, keď nebude odchádzať i sliznica, tak si myslím, že je to v pohode. Keď si nie si istá, tak zájdi k dr., len škoda, že je vikend, to asi skôr pohotovosť... máš aj bolesti?

dadulik6
27. jan 2018

@krajcovicka vcera som mala take klasicke ako pred mrchou nie moc silne znesitelne bolia ma aj prsia aj krize len ma to vustrasilo ked dneska to apinenie zosilnelo

krajcovicka
27. jan 2018

@dadulik6 ale je to len špinenie!✊🏻✊🏻✊🏻

bella1303
27. jan 2018

@dadulik6 ahoj ja som spinila do cca 4 mesiaca vzdy v termine mrchy.a dr vzdy povedal ze je vsetko ok.teraz mame skoro 5 rocneho chlapceka. Ale skoc na pohotovost.mozno ti nieco daju,ja som brala utrogestan.drzim palce

val9
27. jan 2018

@krajcovicka mozem vyskusat pondelok, ake tak silno o tom pochybujem 🤔😊

dadulik6
27. jan 2018

@bella1303 len ked ja som si neni ani uplne ista sice mi vysli 3 testy ale je to len slaba ciarka 8 dni mi to meska a od vcera spinienie dnes silnejsie vcera som mala len rano hnedy vytok dnes to mam vzdy ked idem na wecko

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 chod na pohotovosť že si tehotná. Urobia ti sono a dajú lieky proti krvácanie. Res ty môžeš mať aj hematom q z toho spinis.ja som tak mala v druhom tehu. Mala som hematom a čiarka na teste... A tehotna som bola. Čiže chod na pohotovosť. Vyhodiť ta nevýhoda len ta aspoň pozrú. A budes si istá.

milagrosss20
27. jan 2018

@dadulik6 a neze im povieš ze to máš od včera rána. Povedz ze ti to začalo v noci. Alebo večer. A tvrdí že si tehotná. Máš pozitívny test. A u svojho si nebola lebo ešte ti bolo skoro. A oni už vysetria

krajcovicka
27. jan 2018

@dadulik6
@milagrosss20 veru dobre Ti radí, choď!

dadulik6
27. jan 2018

@krajcovicka
@milagrosss20 a to mam ist na normalnu pohotovost ci na nejaku "gynekologicku" viete ak som tak je to moje prve tehotenstvo a som uplne neskusena v tomto smere