Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barbs24 ja som 10dpo,myslis zeby som mohla spravit? mrchu mam dostat az na sobotu,mam aj papierikovy aj digitalny ,tak ktory? 😝
@julypetkova ked si tehotna ukaze + podla mna. Ja som sa tiez bala ze zbytocne slkoro pouzijem test aspravila som dobre, mne obycajne ukazovali esteodost slabsie ciarky🙂drzim palce
@momamo dakujem, co tak dnesny? ja som myslela ze ak to vyslo tak to uz by bolo normalne vidno. teraz naozaj neviem.
@whiteflower87 je to tam ,gratulujem ,dufam ze aj ja si coskoro najdem take ciarocky 😉
@sharlly no na tom poslednom je tam taky dusik ,si myslim 😉
@julypetkova ten dusik je ale stale rovnaky cize ja uz viem, ze z toho zasa nic neni..toto mam kazdy mesiac na pepino teste 😎
@sharlly tak to ma mrzi ,ja som dnes skusala ,ale snehobiely je takze tiez sa este neradujem ,lebo do mrchy mam 5 dni 😒
@sharlly Preco neskusis v spolupraci s gynekologom nasadit v 2. polke cyklu, vlastne hned po ovulke Duphaston na udrzanie plodu ..chyba Ti zrejme nejaky hormon, ktory toto zabezpeci ..moja kamoska toto mala kazdy masiac niekolko rokov...a v mesiaci ked gynekolog nasadil duphaston, tak to hned vyslo....Drzim palce 🙂
@julypetkova ty mas este stale nadej 🙂 ja mam mrchu vo stvrtok cize ja uz ani nedufam.
@sharlly ale ked som cakala dcerku ,tak som skusala den pred menzesom a nic mi neukazal a ked meskala den ,tak az potom,takze nadej umiera posledna 😉
@julypetkova dakujem, kiezby si mala pravdu. Tebe drzim palce veeelmi tiez. Ako je to neskutocny zaberak na psychiku zeny. Ja skladam klobuk dole pred vsetkymi zenami ktore sa snazia dlhsie ako pol roka.
ja sa tiez pridavam,,, vidite tam volaco?
@bebe87 mne to pripadá ako kanalik. Neviem. A koľko DPO si?
@bebe87 Ja tam vidim ciarku. takúto som mala 6DPO 😀
@butterfly333
@tinushka13 tento je vlhky, kanalikuju mi po zaschnuti... na vcerajsom ani suchom nic nevidno.. a tato je sirokaako kontrolna...dnes som 28dc.
@monika123654 nie. a este aj strasne nekvalitna foto
ako žmurim tak žmurim, ale nič nevidim. treba lepsiu kvalitu-kontrast.

@barbs24 koľký DPO si testovala digi testom?