Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@momamo mne ukazal 8 dpo prveho ducha ale velm8 slabeho, videla som ho len tak tak. Prveho takeho viditelnejsieho som mala 9dpo a vcera 10 dpo bol uz pekne viditelny pridavalasom aj tu foto. Je to o nervy to cakanie javiem
A to sme sa snazili teraz len 2. Mesiac. Pomohli namdost ovu testy podla mna 🙂
@bis ano aj ja vidim ,len je to este slabucke a takeho dusika som mala aj ja,ale este tyzden pred menzesom ,takze musim este cakat ...
@julypetkova no ja som dostala červenú,takže neviem,čo to bolo..
Aj ja som dostala dnes krami co uz ide sa dalej len som sa chcela opytat moze sa pyt medovka pocas prvych troch mesiacoch tehotenstva lebo trpim uzkostnymi stavmi nie vzdy aleniekedy rok a 7 mesiacou beriem seroxat a postupne sa ho snazim vysadzat kedze by sme chceli druhe babo snad sa mi to podari a nebudem mat vedlajsie ucinky z vysadzania nevie mi niekto poradit dakujem
@whiteflower87 podla mna je to tam 😅 Ale zatial len tak potisku gratulujem..Ptuj ptuj

@lauritka aj nazivo vyzera byt silnejsi ale tolko na to pozeram zesom toradsej odfotila ..viac oci viac vidia,ale aj tak nieje to vwlky rozdiel a momentalne sa pokusam rozlustit tajomstvo narastu hcg ;D neviem v akom casovom rozmedzi by mala byt silnejsia ciarka?