icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barbs24
7. nov 2014

@lauritka aj nazivo vyzera byt silnejsi ale tolko na to pozeram zesom toradsej odfotila ..viac oci viac vidia,ale aj tak nieje to vwlky rozdiel a momentalne sa pokusam rozlustit tajomstvo narastu hcg ;D neviem v akom casovom rozmedzi by mala byt silnejsia ciarka?

lauritka
7. nov 2014

@barbs24 kazdy druhy den ;.-)

misha666
7. nov 2014

@sharlly podla mna to je kanalik :(

sharlly
8. nov 2014

Baby je to falosny duch? co myslite? pepino...

barbs24
8. nov 2014

@sharlly vraj kanalik zvykne byt tenucky . Ty to ten7cke nemas🙂
@lauritka pridavam vcerajsiu a dnesnu a zarovwn dakujem za tvoje rady 🙂 myslim zeciarka silnie ..uvidime nechcem sa do predu tesit 🙂

piacere
8. nov 2014

@sharlly myslím, že nie, na 10dpo celkom pekný duch, ten test zo 7dpo by som vôbec nebrala v úvahu, to mohol byť kanálik, lebo to je na testovanie skoro. Urob si ešte na 12dpo a ak je to tehotenstvo, tak medzi 10 a 12dpo musí byť na teste viditeľný rozdiel 🙂

lauritka
8. nov 2014

@barbs24 jj drzim palce 🙂

lauritka
8. nov 2014

@sharlly no to vyzera dost dobre 🙂

sharlly
8. nov 2014

@lauritka ja uz neverim nicomu 🙂

lauritka
8. nov 2014

@sharlly 😅

sharlly
8. nov 2014

@lauritka ja mam duchov vzdy a figu z toho 😀

zuzanka2905
8. nov 2014

myslíte že je tam niečo mne sa vidí že vôbec nesilnie

zuzanka2905
8. nov 2014

a ešťe

barbs24
8. nov 2014

@lauritka nevydrzala som proste..musela som skocit do lekarne.klepem sa cela asi odpadnem :D

lauritka
8. nov 2014

@barbs24 no tak vidis, moje testy ti prinesli stastie.. dobre sme tusili 😉 gratulujeem 😅

barbs24
8. nov 2014

@lauritka ano stastne testy su to dakujem 🙂 a hlavne spolahlive 🙂 este dotestujem so zvysnymi co ostali a potom po termine ms k dr🙂 verim ze bude vsetko ok

balinka
8. nov 2014

@sharlly myslela som na teba☺tak predsa?drzim palce,vyzera to nadejne

sharlly
8. nov 2014

@barbs24 gratulujeeeem! kedy mas mat ms?

sharlly
8. nov 2014

@balinka ja uz neverim nicomu 🙂 testujem uz len zo zvyku 😀

momamo
8. nov 2014

@barbs24 gratulujem, mozem vediet na kolky DPO ti uz takto krasne ukazal digi?

barbs24
8. nov 2014

@sharlly
@momamo dakujem vaam 🙂no ms maprist 13 ale ja pevne dufam ze nepride a test sa nemyli. Inak pozorujem aj vodnaty hlien vobec netypicky pre obdobie pre ms. Pripustam si len dobry zaver 🙂 aj ked samozrejme keby som mohla hned utekam k dr. Je to 11dpo .

barbs24
8. nov 2014

@sharlly
@momamo a drzim palce d8evcata 🙂

momamo
8. nov 2014

@barbs24 ja som dnes 8DPO ale ked vidim toto vase testovanie tak ma mrle zeru 😀 Najradsej by som test spravila ale to neviem ci by mi nieco ukazal ...Jasne ze si tehotna, digi test sa nemyli, drzim palce!!!!

barbs24
8. nov 2014

@momamo mne ukazal 8 dpo prveho ducha ale velm8 slabeho, videla som ho len tak tak. Prveho takeho viditelnejsieho som mala 9dpo a vcera 10 dpo bol uz pekne viditelny pridavalasom aj tu foto. Je to o nervy to cakanie javiem
A to sme sa snazili teraz len 2. Mesiac. Pomohli namdost ovu testy podla mna 🙂

momamo
8. nov 2014

@barbs24 hej testy som si vsimla 😅 My sme uz 5 mesiac ale tento mesiac som prvy krat skusila ovulaky, tak snad sa zadarilo! Prvu dcerku sme ,,miesili" skoro rok tak snad to teraz bude mat lahsi priebeh 😀

julypetkova
8. nov 2014

@bis ano aj ja vidim ,len je to este slabucke a takeho dusika som mala aj ja,ale este tyzden pred menzesom ,takze musim este cakat ...

bis
9. nov 2014

@julypetkova no ja som dostala červenú,takže neviem,čo to bolo..

zuzanka2905
9. nov 2014

Aj ja som dostala dnes krami co uz ide sa dalej len som sa chcela opytat moze sa pyt medovka pocas prvych troch mesiacoch tehotenstva lebo trpim uzkostnymi stavmi nie vzdy aleniekedy rok a 7 mesiacou beriem seroxat a postupne sa ho snazim vysadzat kedze by sme chceli druhe babo snad sa mi to podari a nebudem mat vedlajsie ucinky z vysadzania nevie mi niekto poradit dakujem

whiteflower87
9. nov 2014

poradili by ste mi?? nazivo to vidno volnym okom a na fotke asi takto. Som 30 dc a 14 po ovulacii. Mohlo to vyjst?

momamo
9. nov 2014

@whiteflower87 podla mna je to tam 😅 Ale zatial len tak potisku gratulujem..Ptuj ptuj