Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 no keby to bolo spinenie tak ok, ale to je normalna krv. Sice nie ako cez ms, ovela menej ale aj tak. Inak sa citim az moc dobre ☺
@eva.ballester nemáš žiadne bolesti nič?? no len pekne počkajme na vysledky mozno to nie je ms 🙂 myslim na teba 🙂 hneď potom píš ako si dopadla 🙂 lieky ti nedal ziadne?
@eva.ballester držím palce🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@val9 nemam bolesti zatial. Lieky nedali, vraj mam cakat. Ale doktorke verim, ona je fakt dobra. Dakujem...
@eva.ballester myslim, ze je dobre, ze nemas bolesti .. musis uz len vydrzat 🙂 ja zasa vcera som sa veselo sla testnut a tam skoro nic jemny dušik.. tak som si vecer poplakala a ze cakam na ms ( muz mi medzitym skryl testy ) tak, ze rano skusim bazalku a ta 37.1 tak nechapem .. :/
@eva.ballester nebud smutna, ja som v druhom tehotenstve 10dni slabucko krvacala alebo spinila, najprv som myslela, ze je to ms, zacalo to v den ocakavanej ms, az neskor po par dnoch mi doslo, o co ide.mala som strach, prislo mi to ako vecnost tych 10 dni, ale modlila som sa a verila som, ze dietatko bude silne..k dr.som ani nesla, nechala som to na prirodu..a v sobotu mal syncek 2,5roka😊drzim mooc palce, aby to bol aj tvoj pripad a aby sme spolu cakali😘
@denuss ake krasne kolajnice. Tesim sa s tebou. Dakujem ti za povzbudenie. 👍
@val9 Viem, je to na nervy. Ale zial nase telo sa nie vzdy sprava tabulkovo. Musime byt trpezlive. Mne tieto posledne tyzdne pridu ako vecnost 😏
@eva.ballester Ani mi nehovor..presne ako večnost .. a uz cakam ze sa daco rozbehne a nic ...výkyvy nalad mam take, ze obdivujem mojmu muza, ze ma este nevystahoval :D
@val9 ja som tiez bola na muza neprijemna. A pri prvom toto bol asi prvy priznak tehu. S mm sme sa dost pohadali, co nikdy sme nezvykli 😁
@eva.ballester heh no ja som včera tiež perlila :D veta dna "nechapem ako dokazes existovat" 😒🙄🙏 .. chudak :D ani radsej nereagoval :D mna ked neporazi do konca tyzdna tak uz nikoho :D
@eva.ballester no volala som si za krv odmietli mi povedat hodnotu 😡😡😡 ze mam doist v stredu ci stupa ze to vyzera na ranne stadium tehotenstva ale ani mi nepovedal nech si dojdem pre lieky alebo nieco ale uz riesim inu dr. Zajtra idem na kontrolu do nemocnice tak som zvedava co tam povedia
@val9 joj nehovor nic, co budes neskor lutovat. Este ti bude dobry, ked budes ko bud tehotna alebo po porode s malym. Aby neolutoval, ze sz dal nahovorit na dieta 🤣🤣😙
@iwulqa a co s tym robia take tajnosti? Nechapem. Beru nas ako nesvojpravne. Ja to iste. O tretej si zavolam po vysledky a v stredu dalsi odber. Len nestresuj, s tebou to vyzera velmi dobre. Hcg tam je, tehotna si. 😚😚
@ishkaa este sa uvidi, ci len meskanie 😉
@eva.ballester dakujem, no som 31dc, 2 dni meska, myslim, ze uz by bol aspon naznak malinky...
@eva.ballester našťastie ma berie s rezervou, ale ma moj obdiv :D samozrejme povedat mu to nemozem, lebo bude na koni :D
@ishkaa pockaj tyzden... tuto temu by sme mohli premenovat aj na " cakaren" 😁
@eva.ballester hej je len dr zajtra nebude vediet ci od piatku stuplo lebo to mi bral jeden doktor na vlastnu ziadost.
@eva.ballester no takto vyzera teraz ked som ho sla vyhodit...ach bud nech je ciarka alebo nech dojdu kramy :(
@eva.ballester moja no ako vysledkyyy? nedockava som hadam aj za teba 🙂

@petra102 no je tam niečo vidno 🙂 tak už len čakať musíš :D vitaj v klube :D