Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chmurkaxy gratulujem, krasne plusko 😍
@eva.ballester samozrejme ze som.nevydrzala a skusilaako aj dnes. Ale pepino neukazal, ani ducha. Este sa ale mozem nadejat vsak ? 🙂
@veronika91 ak si testovala prvy krat s inou znackou, tak by si mala aj nadalej pouzivat rovnaku... nie je dobre porovnavat dve rozne znacky.. vraj velmi vela farbiva ma mamatest...
@veronika91 skus rovnakú značku ako predtým, nech to vieš porovnať. Ako radí @ikonica.
@veronika91 super, tak skus o dva dni a bude silnejšia 🙂
Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔
@vyvka moja to uz neries ze kedy najpldnejsie dni mas teraz takze sa snazte.... a dalsie dva este .... ovulka ti prebehne od dnes do hodin .... moze byt ze este dnes ci zajtra alebo az pozajtra a to zistis tak ze ciri vodovy hlien sa ti bude premienat na kremovy a to je po ovulke .....

@veronika91 co chces pozerať? Si tehotná 😂😂