Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sevcikovaanna ja nevidim nic zatial...ale mozno je len skoro na testovanie 🙂
@sevcikovaanna kupn si .... iny test 10tkovy
Tento 10tkovy nieje cize ti neukazuje skore Tehu
@jenna27 Ako ja nie som odbornicka na tieto veci, ale ta ciarka je nejaka pritenka, mohol by to byt aj kanalik. Skuste test zajtra alebo o 2 dni a dajte vediet. Ak to je tehu, mal by sa uz vyfarbit aj zvysok...
@sevcikovaanna ja tam vidim zacinajuce + an ked podla mna tento test je taky odveci, clovek aby si oci vyocil...
@jenna27 chyba testu. Keby spravila druhy, uz by tam nemal byt. No ale hovorim, nie som odbornicka.
@jenna27 áno negativny,to co si zakruzkovala nie je druha ciarka.. keby to je druha ciarka tak to je rovnako hrube ako kontrolná a je to ruzove.. na tomto teste je len jedna ruzova ciarka.. to druhe je bud kanalik alebo chyba testu.. kanalik je ryha ktora by sa zafarbila na ruzovo keby je zena tehotna
baby ktoré testy neduchujú nerada by som mala plané nádeje i ked viem prečo špiním ale aj dr. sa ma dnes pýtal, či nie je možnosť byť tehu tak som sa rozhodla, že testnem a budem vedieť ako som na tom i ked napr. ten krém čo som mala na mykozu sa v tehu nesmie ☹ a zase som chorá...inak bude to prča otehotnieť a nebyť chorá len čo idem s malou do kolektívu detí hnes sme obe choré tento rok už tretí krát všetci traja muž, ja a malá ☹
@sevcikovaanna zamna krasna druha ciarka 🙂 som zvedava, daj vediet... drzim palcekyyy

@jenna27 podla mna negativny