icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

erickatt
3. mar 2018

@veronika91 co chces pozerať? Si tehotná 😂😂

chmurkaxy
4. mar 2018

@hope40
@biba12 babyyyyyy, ďakujem moc😘 dnes som robila Clearblue Plus a je tam plus 😍 zatiaľ slabšie,ale je 😍

danielina30
4. mar 2018

@chmurkaxy gratulujem, krasne plusko 😍

veronika91
4. mar 2018

@eva.ballester samozrejme ze som.nevydrzala a skusilaako aj dnes. Ale pepino neukazal, ani ducha. Este sa ale mozem nadejat vsak ? 🙂

ikonica
4. mar 2018

@veronika91 ak si testovala prvy krat s inou znackou, tak by si mala aj nadalej pouzivat rovnaku... nie je dobre porovnavat dve rozne znacky.. vraj velmi vela farbiva ma mamatest...

biba12
4. mar 2018

@veronika91 skus rovnakú značku ako predtým, nech to vieš porovnať. Ako radí @ikonica.

veronika91
4. mar 2018

@biba12 @ikonica na tej istej znacke je stale aj ta slaba druha 🙂

biba12
4. mar 2018

@veronika91 super, tak skus o dva dni a bude silnejšia 🙂

monyka25
4. mar 2018

Baby tak co mne sa nezda ze nejako zosilnela🤔🙁

mini007
4. mar 2018

@monyka25 krásna.. drzim palce nech este zosilnie

janciqa
4. mar 2018

@monyka25 je to tam 👊!!! Jednoznacne 😊👏👶🍼

monyka25
4. mar 2018

@janciqa dakujem,myslis ze trochu zosilnela od piatka?

cica1650
4. mar 2018

@monyka25 podla mna je silnejsia😉gratulujem nech len pekne silnie👏

janciqa
4. mar 2018

@monyka25 urcite...na prvom testiku som sa musela kus zakukat aby som videla...a na tomto na prvy kuk vidno...takze nestresuj a tes sa!!! Caka ta vela neprespatych noci 😄😄😄😄😄

ja17ay
4. mar 2018

@monyka25 je tam... určite ☺. To bude zázrak teda . Ale ak máš možnosť skús digitálny, ten by ti to ukázal určite, a nemusíš sa potom mučiť myšlienkami. Sú tam dve // 👍🍾

monyka25
4. mar 2018

@janciqa
@cica1650 baby dakujem dufam ze mate pravdu,uz asi testovat nebudem v stredu mam ist k dr. Tak uz pockam dotedy ze co a ako...

monyka25
4. mar 2018

@ja17ay dakujem nemozem tomu ani uverit a asi ani neuverim...v stredu mam ist k dr tak skusim ci mi aspon krv nezobere

ja17ay
4. mar 2018

@monyka25
Tak pozdravuj dr, ☺. Vyzerá to že sa mýlil a príroda sa O to aj tak postarala. Daj nám potom vedieť a určite držím palce. Teším sa s tebou ❤

monyka25
4. mar 2018

@ja17ay dakujem si zlata,hej isto dam vediet co a ako 😊

vyvka
4. mar 2018

Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

nivea777
4. mar 2018

@vyvka ovu by mala prebehnut do 12 az 48 hodin od pozitivneho testu

ja17ay
4. mar 2018

@vyvka áno pozitívny... ovu bude čoskoro- max do 2 dní, uvidíš, co povie zajtra dr, no ste na dobrej ceste, dnes určite poistite 👍😊

zuzannaaa
4. mar 2018

@vyvka moja to uz neries ze kedy najpldnejsie dni mas teraz takze sa snazte.... a dalsie dva este .... ovulka ti prebehne od dnes do hodin .... moze byt ze este dnes ci zajtra alebo az pozajtra a to zistis tak ze ciri vodovy hlien sa ti bude premienat na kremovy a to je po ovulke .....

vyvka
4. mar 2018

@ja17ay dnes som ho robila .... a zajtra idem zase on pocital s tym ze do pondelka folikul praskne tak uvidime

vyvka
4. mar 2018

@zuzannaaa Tak teda sa budeme snazilkovat dnes a nebudem riesit 🙂 dakujem 🙂

jenna27
4. mar 2018

Čo myslite ? Baby ?

vyvka
4. mar 2018

@jenna27 crta sa Tam druha ciarka

jenna27
4. mar 2018

???

zuzannaaa
4. mar 2018

@vyvka ano najplodnejsie obdobie uz mas teraz si najplodnejsia . uz len aby vyslo 🙂 sleduj hlien ak sa zacne menit kremovatiet ovulka uz prebehla 🙂 drzimmm

jenna27
4. mar 2018

@vyvka tak dcera nic nevidi a ja vidim ,tak neviem 😁😁😁