Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sevcikovaanna ja nevidim nic zatial...ale mozno je len skoro na testovanie 🙂
@sevcikovaanna kupn si .... iny test 10tkovy
Tento 10tkovy nieje cize ti neukazuje skore Tehu
@sevcikovaanna ja tam jemnucke + vidim
@jenna27 Ako ja nie som odbornicka na tieto veci, ale ta ciarka je nejaka pritenka, mohol by to byt aj kanalik. Skuste test zajtra alebo o 2 dni a dajte vediet. Ak to je tehu, mal by sa uz vyfarbit aj zvysok...
@sevcikovaanna ja tam vidim zacinajuce + an ked podla mna tento test je taky odveci, clovek aby si oci vyocil...
@eva.ballester kanalik ?je co? Prvy krat pocujem
@jenna27 chyba testu. Keby spravila druhy, uz by tam nemal byt. No ale hovorim, nie som odbornicka.
@jenna27 áno negativny,to co si zakruzkovala nie je druha ciarka.. keby to je druha ciarka tak to je rovnako hrube ako kontrolná a je to ruzove.. na tomto teste je len jedna ruzova ciarka.. to druhe je bud kanalik alebo chyba testu.. kanalik je ryha ktora by sa zafarbila na ruzovo keby je zena tehotna
@jenna27 asi je este skoro. Urcite o par dni testni znovu 👍
baby ktoré testy neduchujú nerada by som mala plané nádeje i ked viem prečo špiním ale aj dr. sa ma dnes pýtal, či nie je možnosť byť tehu tak som sa rozhodla, že testnem a budem vedieť ako som na tom i ked napr. ten krém čo som mala na mykozu sa v tehu nesmie ☹ a zase som chorá...inak bude to prča otehotnieť a nebyť chorá len čo idem s malou do kolektívu detí hnes sme obe choré tento rok už tretí krát všetci traja muž, ja a malá ☹
@sevcikovaanna zamna krasna druha ciarka 🙂 som zvedava, daj vediet... drzim palcekyyy

@jenna27 podla mna negativny