icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
4. mar 2018

@jenna27 podla mna negativny

vyvka
4. mar 2018

@jenna27 nech skusi test o 2 dni urcite je to tam

vyvka
4. mar 2018

@zuzannaaa prave ze je to divne lebo predtym som mala plodny hlien vo vetsom mnozstve. Tento mesiac skoro ziaden ale zajtra idem na Folikulometriiu
A snazime sa o sto sest tak uvidime 🙂

sevcikovaanna
4. mar 2018

Co poviete ms ma prist 8.3

veronika2703
4. mar 2018

@sevcikovaanna ja nevidim nic zatial...ale mozno je len skoro na testovanie 🙂

vyvka
4. mar 2018

@sevcikovaanna kupn si .... iny test 10tkovy
Tento 10tkovy nieje cize ti neukazuje skore Tehu

jenna27
4. mar 2018

@vyvka mysliš,že hej ja neviem cim viac nato kukam tym viac vidim to je psychikou asi

vyvka
4. mar 2018

@jenna27 Nie ved to snad musi vidiet kazdy nieje to ziaden falosny “ duch “
Akurat ze mi je divne ze sa moc nesfarbuje do ruzova ... ale viditelna ciarka tam urcite je ...
Tak nech skusi inu znacku popripade 🙂

zuzsat
4. mar 2018

@sevcikovaanna ja tam jemnucke + vidim

zuzsat
4. mar 2018

@vyvka podla mnaje pozitivny. treba urobit 12hodin aby si videla co a ako

jenna27
4. mar 2018
vyvka
4. mar 2018

@jenna27 Jasne to musi vidiet aj slepy 😁😁😁

jenna27
4. mar 2018

@vyvka 😁😁😁jasné ze vidieť

jenna27
4. mar 2018

@nivea777 no neviem ci negativny 🙂

eva.ballester
Autor odpoveď zmazal
biba12
4. mar 2018

@jenna27 toto je skôr kanálik. Ružové tam nevidím, je to tenké. Čiarka by mala byť hrubšia. Každopádne testuj znovu v čase meškania ms a uvidíš. Držím palce

eva.ballester
4. mar 2018

@jenna27 Ako ja nie som odbornicka na tieto veci, ale ta ciarka je nejaka pritenka, mohol by to byt aj kanalik. Skuste test zajtra alebo o 2 dni a dajte vediet. Ak to je tehu, mal by sa uz vyfarbit aj zvysok...

eva.ballester
4. mar 2018

@sevcikovaanna ja tam vidim zacinajuce + an ked podla mna tento test je taky odveci, clovek aby si oci vyocil...

jenna27
4. mar 2018

@eva.ballester kanalik ?je co? Prvy krat pocujem

eva.ballester
4. mar 2018

@jenna27 chyba testu. Keby spravila druhy, uz by tam nemal byt. No ale hovorim, nie som odbornicka.

nivea777
4. mar 2018

@jenna27 áno negativny,to co si zakruzkovala nie je druha ciarka.. keby to je druha ciarka tak to je rovnako hrube ako kontrolná a je to ruzove.. na tomto teste je len jedna ruzova ciarka.. to druhe je bud kanalik alebo chyba testu.. kanalik je ryha ktora by sa zafarbila na ruzovo keby je zena tehotna

jenna27
4. mar 2018

@nivea777 az taky odbornik na testy nie som necham si vysvetlit ,ze co to je ,kamoska mi pisala ze jej sa to napokon po par dnoch ukazolo cele lebo robila test skoro a asi aj ja

eva.ballester
4. mar 2018

@jenna27 asi je este skoro. Urcite o par dni testni znovu 👍

matilda72
4. mar 2018

baby ktoré testy neduchujú nerada by som mala plané nádeje i ked viem prečo špiním ale aj dr. sa ma dnes pýtal, či nie je možnosť byť tehu tak som sa rozhodla, že testnem a budem vedieť ako som na tom i ked napr. ten krém čo som mala na mykozu sa v tehu nesmie ☹ a zase som chorá...inak bude to prča otehotnieť a nebyť chorá len čo idem s malou do kolektívu detí hnes sme obe choré tento rok už tretí krát všetci traja muž, ja a malá ☹

mini007
4. mar 2018

@sevcikovaanna zamna krasna druha ciarka 🙂 som zvedava, daj vediet... drzim palcekyyy

mini007
4. mar 2018

@chmurkaxy ja som mala take iste... kraaasne
Gratulkaaaaa

nivea777
4. mar 2018

@jenna27 je mozne ze si tehotna..som nepovedala ze nie ,ale test ktory si pridala je negativny..zatial

mini007
4. mar 2018

@jenna27 100% pozitiv...

saminko1
4. mar 2018

Co poviete ?

saminko1
Autor odpoveď zmazal