Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sevcikovaanna nepríde
😊
@snazilka1983 asi pride len blbol test v piatok som bola na krv a bola negativna akurat mam vysledky.ale dakujem za pozbudenie
@mini007 ms pride lebo vraj vysledky z krvy su negativne tak blbol test .inak dik za upravu fotky
@sevcikovaanna este je skoro, takze uvidis, ci ms pride. Skus si este spravit test predtym, ci zosilnie...
@sevcikovaanna Tie testy ktore si Mala ty
Su podla mna najhorsie mne Duchovali kazdy den
Dokonca mi robili aj silne ciarky .. a tehu som nebola ...
Drahe a nespolahlive podla mna 🤷♀️
@monyka25 chapem😐ale mala by si sa upokojit a mysliet pozitivne.tehotenstvo je proste stale o trpezlivosti a cakani..najprv cakame na pozitivny test, potom na prve sono, potom kym prejde prvy trimester, potom na pohyby😁atd..viem o com pisem, zazivam to uz treti krat..a pre babetko v brusku toho nedokazeme este vela spravit, ale musime sa snazit byt co najviac v pohode, pokojne a verit, ze vsetko bude ok.prajem aj tebe, aby si sa dokazala upokojit a aby si cim skor vedela, na com si.ja dufam, ze si tehotna a budes si to vediet uzivat😊
@zuzannaaa no uz je fuk nic nevideli pravdepodobne ovulka bola vcera naposledy piatok mal 17mm
Tak hadam ze ak bola ovulka vcera mohol mat 20-21mm
Keby ze rastol 1-2mm za den
A to nieje podstatne
Som rada ze ovulka bola aj som ju citila a idem piatok na krv na potvrdenie ci bola len ma vystrasili ze potrebuju vediet ci tam bolo aj vajicko

@mini007 ako si nato prišla?🙄