icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jenna27
4. mar 2018

@mini007 ako si nato prišla?🙄

saminko1
Autor odpoveď zmazal
vyvka
4. mar 2018

@saminko1 urcite tam mas slabu druhu ciarku ..

saminko1
4. mar 2018

@vyvka ... dakujem , len netusim kedy sa zadarilo 😂😂😂

mini007
4. mar 2018

@jenna27 vidim😂 skus testovat zajtra

vyvka
4. mar 2018

@saminko1 No hlavne ze sa zadarilo 😁😆
Skus sa testovat o 2 dni 🙂 drzim prsty

hope40
4. mar 2018

@jenna27 a nemas lepsiu fotku? 😊

snazilka1983
4. mar 2018

@sevcikovaanna nepríde
😊

denuss
5. mar 2018

@monyka25 ahoj, podla mna trochu ztmavla, lepsie ju vidiet😊ale dr.este na sone nic neuvidi, ak chces vidiet, ci pekne stupa hormon, tak jedine zopakovat rovnaky druh testu..ale ja verim, ze bude vsetko ok😉drz sa

monyka25
5. mar 2018

@denuss ano viem ze nebude,ale som objednana uz dlhsie na sono prs,tak sa ho iba spytam ci mi aspon krv nezobere,a 7vidim co mi povie....ked ja sa tak strasne bojim testovat😓

sevcikovaanna
5. mar 2018

@snazilka1983 asi pride len blbol test v piatok som bola na krv a bola negativna akurat mam vysledky.ale dakujem za pozbudenie

sevcikovaanna
5. mar 2018

@mini007 ms pride lebo vraj vysledky z krvy su negativne tak blbol test .inak dik za upravu fotky

jenna27
5. mar 2018

@hope40 jedine tato

eva.ballester
5. mar 2018

@sevcikovaanna este je skoro, takze uvidis, ci ms pride. Skus si este spravit test predtym, ci zosilnie...

vyvka
5. mar 2018

@sevcikovaanna Tie testy ktore si Mala ty
Su podla mna najhorsie mne Duchovali kazdy den
Dokonca mi robili aj silne ciarky .. a tehu som nebola ...
Drahe a nespolahlive podla mna 🤷‍♀️

denuss
5. mar 2018

@monyka25 chapem😐ale mala by si sa upokojit a mysliet pozitivne.tehotenstvo je proste stale o trpezlivosti a cakani..najprv cakame na pozitivny test, potom na prve sono, potom kym prejde prvy trimester, potom na pohyby😁atd..viem o com pisem, zazivam to uz treti krat..a pre babetko v brusku toho nedokazeme este vela spravit, ale musime sa snazit byt co najviac v pohode, pokojne a verit, ze vsetko bude ok.prajem aj tebe, aby si sa dokazala upokojit a aby si cim skor vedela, na com si.ja dufam, ze si tehotna a budes si to vediet uzivat😊

zuzannaaa
5. mar 2018

@vyvka moja nie je dolezita kvantita ale kvalita 😉
no co ti povedali aky je velky

vyvka
5. mar 2018

@zuzannaaa no uz je fuk nic nevideli pravdepodobne ovulka bola vcera naposledy piatok mal 17mm
Tak hadam ze ak bola ovulka vcera mohol mat 20-21mm
Keby ze rastol 1-2mm za den
A to nieje podstatne
Som rada ze ovulka bola aj som ju citila a idem piatok na krv na potvrdenie ci bola len ma vystrasili ze potrebuju vediet ci tam bolo aj vajicko

monyka25
6. mar 2018

Baby tak dnes takto

soncita22
6. mar 2018

Ahojte, po dlhsej odmlke sa opat ozyvam aj ja...dnes rano som asi prekonala maly infarkt 😱😮😬😊 Co poviete vy na takyto test? Som 28 DC a DPO ani len netusim-neriesila som ovu tento mesiac vobec...Dakujem za kazdy jeden komentar! 😘💕🌼

biba12
6. mar 2018

@soncita22 že to vyzerá na tehotenstvo 🙂

soncita22
6. mar 2018

@biba12 stale tomu nemozemze uverit...akoby sa to nedialo ani mne! 😄 len po dvoch biochemkach sa aj bojim tomu verit...😳

biba12
6. mar 2018

@soncita22 držím palce nech to dobre dopadne 🙂

soncita22
6. mar 2018

@biba12 dakujem ti! 💕 Bola by som neskutocne stastna, ak by to tak bolo...🙏

janciqa
6. mar 2018

@monyka25 peckaaaa...krasne tmavne...drzim palce ✊

janciqa
6. mar 2018

@soncita22 tu sa neda povedat nic ine len gratulkaaaaa 👏👶🍼

monyka25
6. mar 2018

@janciqa dakujemmm dufam ze este bude 😊

eny81
6. mar 2018

@soncita22 gratulujem!! Neboj teraz to podarilo. 😄

soncita22
6. mar 2018

@janciqa
@eny81
Kocky, vy ste super! ❤ Dakujem za pozitivne reakcie, len sa este nechcem tesit aby to aj zle nedopadlo...ale budem pevne verit a dufat! 🙏😘

eny81
6. mar 2018

@soncita22 musis verit ja tak isto po dvoch biochem nepodarenych. Teraz sa podari a aj meska ms?