Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nufinkanufka pockam do ms ...zbytocne sa budem trapit ...
@saminko1 tak drzim paste, verim, ze budu // ❤
@nufinkanufka dakujem 🙂 Aj ja Ti prajem vytuzene // ciarky 💖
@saminko1 Testovala sa inou znackou a celkovo pepino ukazuje neskor tehu(vraj) takze este sa nestresuj a skus testnut za 2 dni...drzim palce
@kukurica77 ...dakujem ...ak vydrzim testnem pred ms 😁...ale vidiim to na pondelok 😂
@nufinkanufka áno aj Tebe, ja zatiaľ nič nevidím.
@nufinkanufka negatívny žiaľ podľa mňa.
@nufinkanufka Krasa 🤗🤗🤗...je to tam 🙂 ...gratulujem
@saminko1 potichucky sa tesim asa dufam, ze to neni len velmi dobre viditelny kanalik
@nufinkanufka túto čiarku už vidno, je to ružové? Tak potom by to malo byť ok , držím palce nech tmavne.
@biba12 ano je ruzova, dam sem troska upravenu
@nufinkanufka gratulujem 😊
@antonia08karabin este sa nechcem velmi tesit, iba tak potichucky❤😘🙏
@nufinkanufka tak to je //nech silnie
@nufinkanufka jeej 😄👏
@vyvka nevidim nic,podla mna negativ.Mozno neskor bude vidno
@happy9911 ja tam nic nevidim,prepac...
@nufinkanufka vidiiim...drzim palce,aby testy silneli
@kukurica77 😘😘😘
@kukurica77 7DPO je asi prilis skoro ze ?
@vyvka myslim,ze ano,skusila by som za 2 dni...
@kukurica77 no uz nemam ani testy takze ..bude klud pridu az utorok- stredu takze ... to akurat mozem uz testovat 😁😆 mala som posledne 4 a to som nevedela prestat ... ale uz nemam cim testovat takze je to okey 🤦♀️😁
Baby preco sa mi na tehu teste aj dnes aj vcera po limite zopar hodin obiavy slaby duch viditelny volnym okom aj ked si posvietim bleskom tak krasne ruzovy viem ze .. to nemozem brat do uvahy no predtym sa mi to nestavalo aj ked som sa pozrela
Na druhy den ked bol biely tak bol biely ... nechapem
Som len 7DPO
@vyvka ja som to mavala 6 mesiacov moze to byt cysta ja som ma folicularnu strasbe som da tesila ale kebyze mam uz testovat tak ciarkam ktore vymyznu na druhy den neverim ak si tehu ciarka zostane aj ked je to len dusik

@saminko1 do ms mas este dost casu, este nieje nic stratene. Aj budes testovat, ci pockas?