Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nufinkanufka krasne, len tak dalej😉
@denuss takze dva dni dozadu negativny uplne biely, ta ista znacka...stredny je robeny vecer vcera...spodny dnes rano..neviem, mne sa zda a kusok slabsi..prvy az posledy 6-8DPO..dala som to aj do negativu, negativny test ziadny biely pasik a tieto dva maju..a najhorsie je,ze mam hroznu migrenu,bojim si dat nieco..a moj partner,je lekar,ze to mam tu migrenu asi z toho..keby som aj teraz nebola nic sa nedeje, dam si tabletku a hotovo..ale takto som k.o :(
@tinus89 ja vidím // ...držím palce
@sunflower109 dakujem,len sa bojim,to iste som mala aj v lete, a zrazu som dostala len silnu menstruaciu:(
@happy9911 nieje to dobre vidno skor mi to pripada ako kanalik 😐
@nufinkanufka vyzera to slubne..ja som mala na 6 den po ket trosku slabsiu a uz nam doma 5 rocneho skolkara😍drzim palce
@bella1303 dakujem, verim ze to fazulka s nami vydrzi az do konca❤💙
@happy9911ahoj, ja tam nič nevidím.. Možno neskôr, držím palce
@kukurica77 ďakujeme.. celý čas si cumlalo prstiky babatko :D
@sunflower109 skus aj inu znacku..kde si ich kupovala? Tu na MK? Ja som dnes nakupila mamatest, pepino a este daky..ze na porovnanie co mi vyjde
@sunflower109 ak je to mamatest,tak ten duchuje aj z vody....mne duchuje pravidelne a robi falosne "dusiky" stale...ja tymto testom nedoverujem(tot moja skusenost)
@tinus89 kupujem z netu pilulka.sk
@kukurica77 ja som ešte nemala mne duchoval ladymax minulý mesiac čiarky jak lusk a ms aj tak prišla tak som skúsila tento mamatest
@tinus89 mám aj na porovnanie rapi clear
@sunflower109 ja som.si kupila tiez tento rapid clear..ale testovala som ho po hodke a pol,co som bola predtym na wc a este na obed,tak niesu vidiet take ruzove ciarky ako rano, aj lekarnicka hovorila,ze min po 4 hodinach,a naj v takomto rannom stadiu z ranneho mocu..len co my zeny,ked nevydrzime.:D a to su z ranneho?
@tinus89 áno sú z ranného ako mne ms ešte nemeska som 25DC ale tak ťažko vydržať horný je zo včera poobedia
@sunflower109 na tom spodnom nieco je🙂 tak treba len rano, nech palicka silnie pekne 0🙂
@nufinkanufka drzim palce😘
@trblietava podľa mňa je to tam 🙂
@trblietava ahoj.... mne duchovalo 2 mesiace po sebe, dokonca som mala ešte viditelnejsie dve // ako máš ty a tehu som nebola. Ale nie je to pravidlo, len ja by som si ich uz nekupila. Podla mna co mam odsledovane , tak pepino je najspolahlivesi a neurobil mi ducha este ani raz. Bud tam bola slabá druhá/ a bola som tehotná (2x = 2 deti 😊) ,alebo bol biely a pravdivo to tehu nebolo.
@tygricatko
@ja17ay baby ja len tak som spravila lebo som 43dc či náhodou..mávam aj dlhé cykly a muž zlý spg , takže na jeseň by sme asi chceli začať riešiť umele oplodnenie. Kúpila som ho náhodou lebo som si šla kúpiť vitamín C a bol v akcii 😂 a pepino som počula že tiež duchuje, takze som z toho prekvapená že píšeš že tebe neduchoval, ale ukázal ti tu pravú čiarku a až 2x 😍
@trblietava dnes rano takato ista ciarka, z tej istej "vzorky" digi aj pepino negativny, po pol hodine MS. 😐
@trblietava ja som ich tiež skúšala A na všetkých bol viditeľný duch.tehu to nebolo.tie už nekupujem
@simonkazga
@husky48 tak to sú fakt nanič tie testy potom.. 😐 držím palce v ďalšom testovaní 😉
@trblietava raped clean mne visiel tak ako ma ale take fialovy a boli tam dva v ruzovek krabici

@janamexico tato💗