Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunflower109 verim tomu a drzim palceky aby to tak bolo 😊
@janamexico ďakujem krásne 💗 tak snáď to tak bude
@sunflower109 nam trvalo pol roka od vybratia dany kazdy mesiac mailand som.minula na testiky a aj ked som bola tehu neverila testovala dalej az kym som nebola v 12 tt ☺😄😃😂 ale nasa princezna je uz nasvete 😀 s neviditelneho ducha ktoreho bolo treba dat do negativu sa narodila 3 mesacna slecna😊😍
@zuzsat vyskúšam dnes o 11
@janamexico jej tak to je krásne 😊 my už máme jedného anjelika a 2xbiochemicke tak nám to už trvá dva rôčky a snáď sa to čakanie už skončí v najbližšej dobe 🙂
@sunflower109 je to tazke aj my sme prisli o dvojky v 20 mesiaci pred 3 rokmi ale treba dufat nadej umiera poslednaa drzim velmi moc palceky aby sa van sen splnil 😊
@matik7 dakujem ale bol to falošnik 👻 zas 😐 nevadí dnes testik biely takze nic. Neviem koľko som dpo , čiže neviem ani kedy čakať mrchu ale už keď má prísť nech príde -už som 46DC 😀 a u vás všetko ok? Pozerám že už sa ti to kráti ♥
@nikolet19971 v 4tt este nie je nic vidieť treba počkať dva týždne, ale ak si ti nechce nechať to je druha vec
@nikolet19971 v 4 tt nebude vidieť ešte nič, ku gynekológovi treba ísť cca v 6 TT, vtedy je už vidno aj srdiečko a hlavne počuť. Vzal jej krv?
@nikolet19971 to nemoze vediet lekar este posudit, ci je babo slabe, zbytocne ju zblbol...ved sam povedal, ze nic nevidi a ani nemohol tak skoro..
@janamexico ach moja zlata :( tak jasne veríme každý cyklus už človek podstúpil aj nemožné hlavne aby už dobre bolo
@akopprincezna tahanie podbruska som mala do 2 mesiaca tehu potom zacali jasne priznaky bolest prs nastupil vden ocakavanej mrchy
@sunflower109 my sme prisli o svojich anielikoch pred troma rokmi viem ako sa citis bola som v 20 mesiaci
@trblietava ach niee..to ma mrzi. Taky krasny dusik to bol. Ako inak pokracujete? Aj chodite do centra alebo to nechavate plynut?😌
Veru, cas leti ako sialeny, uz len dva a pol mesiaca😍 neverim, ze to tak uslo cele🙂
Tak nic baby dnes som skusila posledny tehu testik a odovzdala som ich manzelovy
🤣🤣
Uplne ako vypraty v pervole snehovo biely vcerajsie dusiky neviem co mali znamenat ale dnes zase Biely
Dnes 12DPO pozrite baby na testik
Popripade by som bola rada za aku kolvek upravu ci naaahodov tam Nieco nieje 😪😪 ved nadej zomiera posledna 🙂
Dakujem vam 😍
@vyvka ja tam vidim slabu ciarku
@polovnicka92 hadam ze na 12DPO by tam uz mohol byt aspon naznak Niecoho
Ale na tomto teste zial nevidim nic
@zuzsat včerajší je vrchný a spodný dnešný
@vyvka ja nechcem davat falosnu nadej ale tu s ami nieco zda
@polovnicka92 myslis ? No Neviem vcera som Mala peknych dusikov .. dnes skoro nic som 12DPO tak som dufala ze Uz tam nieco bude 🙄
@vyvka a vcera si prvykrat testovala?? Necitala som blizsie Tvoju situaciu neskor precitam
@polovnicka92 testovala som sa uz aj predtym .. testiky boli biele zhruba 2-3 dni sa mi nieco crta na testoch
Az na dnesok ... 2 testy snehovo Biele
Je to cele trosku zlozite
Dnes som 12DPO ale menstruacny kalendar ukazuje ze
Mam dostat ms az za 10 dni
Co mi nejak nevychadza kedze som tento mesiac Mala
Na 14DC ovulku tak pocitam Ze by ms mala dojst Skor
Takze neviem teda ci sa testujem skoro alebo to uz mam vzdat 😬

@janamexico no mohlo by sa z náčrtu niečo vyvinúť 😍