Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava 😂😂😂😂😂 neva uz som napisala pribeh 🤣🤣🤣🤣🤣
@prskavka2223 my sme prisli o dvojky pred troma rokmi viem ako sa citis bola som ako ty kazdy mesiac testi zervozna zufala jednoducho sa treba uvolmi a uzivat si sexik nie za ucelom otehotniet nam to pomohlo si myslim ze staci jedna noc relax a uvidis podaria sa ☺
@miirkka1 tak netestuj kašli na to aspoň pár dní tak ako ja a potom by to už malo byť u nás čierne na bielom alebo teda ( biela alebo ružová ) 😁 držím palce a pevne nervy
@prskavka2223 tieti co pises som vobec neskusala ani kazatkove ani palickove mne osobne nefungovali na kednom z lekarne som kupila palickovy bola som 2 mesiace tehu a neukazal nic 😐 zbytocne som sa vystresovala
@janamexico tak ty si čerstvá mamička blahoželám ♥
@denuss ale zevraj na tomto test clear blue 10 je vzdy po rozobrati tato ciarka aj je vo vode...takze podla mna negativne...to ked zena velmi chce,ciarky vidi vsade😊 ja nemam po porode-16m ms...takze ovulacia nic...len pred 2 tyzdnami som mala ruzovy vytok dost vela,druhy den trochu hnedy a to bolo vsetko....nechapala som...myslela som ze uhniezdovanie ale 14dni od toho som testovala tiez drahsimi testami a nic ...
@trblietava ano ale velmi rada som v tejto discuzii lebo mamicky mi vekmi pomohli teda velka opora a snazim sa.aj ja s mojimi skusenostami
@prskavka2223 tak vám to prajem zo ♥ viem že každý mesiac je dlhá doba, a o 3 a pol roku nehovoriac.. my sa snažíme už to budu 2 roky. A prišli na niečo z vysetreni? 😐 Ten potrat ma mrzí 😔 ale tak aspoň vies že môžeš otehotnieť prirodzene, neboj aj vy sa dočkáte babatka , držím palce! A som zvedavá čo sa teraz vykľuje z tvojich testikov, ktorý si DC alebo DPO?
@janamexico to je od teba pekne 😍
@janamexico
@trblietava baby a ak hned po ocurkani ta ciarka neni taka silna ze ju vidim len po odfoteni bleskom a ked je test uz 100% suchy a takto ta ciarka vyleze to akoze nemam brat za pozitivny? Lebo kopec bab im ukazalo ciarku po uschnuti a boli tehu ale kopec zien aj pise ze po uschnuti uz vysledok netreba brat do uvahy...toto je ten z dnesneho rana a uz uuuuplne suchy
@trblietava dakujem aj vam vsetkym co ste tu mamicky zlate snaIlky sa to urcite podari 😊😚
@trblietava ano pridam hned ako ho urobim ale asi len poobede musim nepit dneska zatial 🙂)
@prskavka2223 ten dusik tam je ja ho tam vidim mala som takeho isteho ciarka vznikla po limite ak ano tak to netreba brat do uvahy teda ja som mala.cystu a mne robilo takto ciarky ale o par hodin ta xiarka tam uz nebola.
@prskavka2223 ja si myslim ze mas peknu ciarku a citala som aj ja ze velmi vela babam co su tehu ukazalo po limite 🙂
@prskavka2223 tak podľa mňa sú tam // čiarky, keď si ho ocikala nevyliezlo z neho nič ? Až keď uschol. Ale tak toto je asi na dobrej ceste nechcem nič zarieknut 😃 testuje ráno zajtra najlepšie tým istým testom aby sme videli rozdiel
@prskavka2223 ked si tehu ciarka zostane aj po limite 😁 takze si myslim ze tehu si 😚
@polovnicka92 tak sem hod foto potom, som zvedavá čo to bude až to bude 😁
@janamexico ďakujem 😘
@prskavka2223 todo boli moji duchovia skoda ze nemam prvy testik ale ten bol myslum mama test 😶
@janamexico no toto si mala uz riadne kolajnice 💜😙😂 a z toho kraaasnu princeznuuuuu 💜💜
@trblietava no po ocikani bol tam dusik,ale videla som ho len ked som ho odfotila bleskom,ale uz je uuuplne vyschnuty a takto ju zvyraznilo? Ved keby bol negativny tak ani po uschnuti by sa tam nemalo objavit nic.
@prskavka2223 aj u mna boli lepsie vidiet ciarky po uschnuti 😊podla mna je to tam
@janamexico krása 😃 mala nádherná 😍
@prskavka2223 tak asi to bude tehu 😉 no mne v tomto cykle testu duchuju tiež jedna radosť preto neviem byť v tomto úplne objektívna. Snáď sú tvoje 👻 práve a zajtra už bude testik ráno výraznejší o niečo 🤗
@trblietava ved prave,ze aj mne duchuju kazdyyyy mesiac,preto tomu ani neverim vobec nejak,je pravda ze takeho silneho ducha po uschnuti som este nemala,le aj tak...
@prskavka2223 toto boli moje este dole na mokrom bolo slabo vidiet a horny suchy uz bol do ruzova 😊
@trblietava ja tiez :D

@trblietava ja tehu niesom som 3 mesiace po porode dalsie neplanujeme ale kedby nahodou urcite by som si to vziat nenechala a bola by som stastna 😊