Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@antonia08karabin dakujem
@majuska01234 A meška ti menzes?
Baby .viem rozoznat pozitivny test, no pri prvom dietati somI mala. Obe silne ciarky.a teraz co som si robila tak jedna je slabsia.preto som poloza otazku ci som v tom.skusim este zajtra spravit jede
@karolina196 ano uz piaty den...no teraz mam taky pocit akoby som mala dostat
@majuska01234 Tak vidis.Pre nieco si si robila ten test a kedze ti meskaju a na teste mas viditelne palice,tak sa nepytaj hluposti.
Zavolaj na gyndu a objednaj sa na kontrolu,tam uz sa dozvies ci si tehotna alebo nie....Vela stastia
@karolina196 dakujem
@prskavka2223 aj ja Tebe potom pis este robis testy? 🙂
Myslite ze digitalny test je citlivejsie/spolahlivejsi ako obycajne?? 🙂
@polovnicka92 za mna jednoznacne digi je spolahlivy..v den ocakavanej ms-14dpo ukazal 1-2...
@polovnicka92 no dnes ranko som robila pepino test a takto mi vysiel, zase len duch, stale dokola len duch, sice este mam 3 dni do MS, ked mi bude meskat jednoznacke kupim digi test uz potom, ale az ked bude meskat aspon jeden dnik.
Ahojte dnes mam dostať ms ale na nohavičkách som si našla akurát tak biely výtok tak neviem ci ma ešte prekvapí alebo co inak test robený včera biely. Tak nech to príde alebo co
@bonica ahoj po upravení foto ta čiarka Nieje biela :( skus o 2 dni 🙂
@ja197 ak je ruzovy tak je to dusik ak je sedi tak kanalik
@polovnicka92 zalezi kolko ti meska normalne testy su 10 a digi je 25 mne ukazal az ked mi tyzden meskala ms
Ahojte 🙂 prosím vás o radu...včera i dnes ráno mi vyšel duch na testu pěkné viditelný okem ale ted jsem začala lehce špinit je to pouze na papíře když jdu na záchod( normálně bych ted měla dostat ms), uz cca 14 dni me picha v podbrisku a hrozne me bolí prsa ani se jich nemusím dotknout...myslíte ze i tak bych mohla byt těhotná nebo to byl falešný poplach? Děkuji za všechny názory 🙂
Baby ...potrebovala by som radu beriem clomid na podporu ovulky dnes som si dala druhu davku
No ... citim sa velmi zle zvysena horucka nadcha bolest hrdla hlavy Tabletky ziadne nepijem no sa obavam ze by choroba mohla mat zly efekt na ucinok tabletiek
Mali ste.. s tym skusenost ?
@janamexico malicka je nadherna, pobozkaj ju za mna...Prajem vam vsetko dobre a vela zdravicka 😘

@karolina196 ale aj ked je ta druha ciarka slabsia tak mozem byt?