Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ďakujem za odpoveď. Som tu len cez mobil a tu pri tých obrázkoch je znak fotoaparátu,no nejako sa s tým nic nedá urobit,skoda☹ Chcela som vediet vas nazor na ten test,uz 2 roky sa s priatelom snazime..
@symbolika77 mne to ide ked klidnes na ten fotak neotvori sa ti galeria?
@sewie neotvorí sa mi galéria ked klikám na foťák,neviem cim to je. No nic musím skúšať,ale aj tak ďakujem😉
@symbolika77 ked na to prides, hod testik urcite sem...Verim, zena nom budu krasne // 😉...Drzim palceky, nech vam to uz po tak dlhej dobe vyslo 🙏
@luta13 Dakujem ti velmi pekne,si mila☺ Neviem sa uz v tom vyznat,2 dni som trochu spinila,potom akoby som menzes mala taka jasno cervena krv ale to len par hodin a dnes taky test mi vyšiel. Zajtra no uz dnes čakám ci dorazi☺
@sonicka232 no nieco tam urcite je... je to ruzove? mne to pride nejake sive....ale drzim palce samozrejme 🙂))
@symbolika77 tak klik na fotak a da ti moznosti napr prehliadac a skus tak.
@sonicka232 ja myslim Ano 👍nech silnie.
@polovnicka92 ahoj...ako si dopadla?
@miirkka1 ahoj stale som na tom rovnako a Ty???
@polovnicka92 stale mas tych duchov?Ja na dxmax teste nic...
@symbolika77 nejde ta fotka pridat stale? 😒
@sonicka232 na spodnej fotke krasne ruzove //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@nikinkals digi tesr
@luta13 dakujeeeem este pridam zajtra spravim si clearblue digitalny 🙂
@michhaela nebooj vsetko dopadne dobre a ja tam ducha vidim 🙂 drzim palceky

@symbolika77 neviem Ti poradit, ako pridas fotku, ja som vzdy len na PC a tak pridavam z mojho suboru, ktory mam priamo v PC...Ak si na mobile neporadim, ale verim, ze sa Ti to nejak podari...Nemas tam moznost ku sprave pridat fotku, ci prilohu apod.?